Τεχνολογία Ηχείων

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.238
Απάντηση: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη καθε

Ωραία , να τα κάνουμε όλα πο@τάνα , για να γελάνε ορισμένοι.
Σωστά!

Εξάλλου έχει δικό του θέμα ο Ντάνας.

Reaction score
1.173
Απάντηση: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη καθε

Ανεξάρτητα το ποιος ξεκινάει ένα thread ή ποίος αναρτεί ένα post, είναι θέμα παιδίας πιστεύω στο πόσο θα παραμένει εντός θέματος. Καθώς είναι στην ευθήνη του ιδίου το τι θα γράφει κάθε φορά.

Προσωπικά τα off topic κάθε φορά που τα βλέπω με ενοχλούν. Χώρια ότι η πλάκα έχει τα όριά της. Και οπωσδήποτε υπάρχουν πολλές μορφές για χιούμορ που μπορείς να μένεις εντός θέματος. Περισσότερο παρακολουθώ την Audio κατηγορία αλλά πολλές φορές ενώ βρισκόμαστε σε καθαρά τεχνική κατηγορία μόνο τεχνικά και απόψεις επί του θέματος δεν γράφονται.

Και καλό είναι να υπάρχει κινητικότητα στο forum και ζωντάνια καθώς είναι οι φορές που έχει ώρες να γραφτεί κάτι και είμαι συνεχώς στο F5.....

Συγνώμη για το :offtopic:

Reaction score
2.566
Re: Απάντηση: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη

Ωραία , να τα κάνουμε όλα πο@τάνα , για να γελάνε ορισμένοι.
Νοι ενώ όταν σε θέμα 100 σελίδων γράφονται 3 σχετικές με το θέμα και 97 με πειράγματα, μαλ@κίες, κράξιμο κλπ δεν υπάρχει θέμα ε? Τότε δεν γίνεται πουτάνα ε και γίνεται τώρα που έγραψε ένα μελός κάτι που -ακόμα κι αν είναι απλοικό ή λάθος- είναι μέσα στο θέμα? ...αντικειμενικότατα κριτήρια....

Ας μη σχολιάσω τη φράση "αγοράκι δεν το χεις"...

Reaction score
2.566
Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη καθε κατηγ

Mπα μιλάει από μόνη της...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.238

Reaction score
2.566
Re: κατηγοριες ηχειων, τα (+) και τα (-), ειδος μουσικης που ταιριαζει στη καθε κατηγ

Abcd δεν υπάρχει λόγος να προκαλούμε για να προκαλούμε....διάβασα και κάποια άλλα τοπικς που δεν είχα διαβάσει ως τώρα και κατάλαβα τον λόγο της αντίδρασής του, όσο κι αν δεν μου άρεσε ο τρόπος...

Reaction score
512

:
Νοτ ενιμορ.
δεν ειναι εντιμο να επιμενω σε λαθος πραγματα ειμαι πολυ απειρος διαπιστωσα οτι το εχω κανει , ο ιδρητης εχει δικιο. Για σου Νικο μπραβο σου για το μεγαλο εργο σου.:help:

Reaction score
512
Απάντηση: Τεχνολογία Ηχείων

Ο τολμών νικά. Κάνουμε λάθει . Και τα παραδεχόμαστε. Έτσι πρέπει.
3d υπαρχει θελω να τονισω οτι ο χορος μου εχει 8 ηχεια. Αν ηταν 7 δεν θα μ'αρεσε, αν ηταν 6 οχι, αν 5 χαλια, το τρια ειναι καλο αλλα στο υπνοδωματιο μονο λογο χωρου . Ασχολουμε με το AV στησιμο εδω και 4 χρονια. Αγορασα 5 ενισχυτες και οι 5 ηταν Yamaha rx-v . Τυχαιο? Δεν νομιζω. Και τα 8 ηχεια τα εχω αγορασει δυο φορες. Τρελος ε? Το χαλασα και μετα εφτιαξα το ιδιο μοτιβο πιο ανωτερο λιγο. Κλεινω μεθαυριο 1 χρονο κοντα σας.
Τελικα εφτιαξα πλουσιο ηχο, οπως προεβλεπα και εν τελη επεσα μεσα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.597
Members
38.719
Νεότερο μέλος
brokenexe