Τζιοβανης:Μια κατηγορια μονος του στους "site leaders";

Status
Not open for further replies.
Reaction score
2
Οταν ειδα το παρακατω μου θυμισε ενα παλιο ανεκδοτο με τα μωρα και τους θαλαμους...
"Τα βρεφη σε ενα νοσοκομειο οταν γεννιουνταν αναλογα με την ευφυια τους τα εβαζαν σε αναλογο θαλαμο απ το πιο εξυπνο στο πιο χαζουλικο:"σουπερ μυαλα" , "εξυπνος" , "χαζος" , "ειδικων αναγκων" , και παει λεγοντας. Καλουν εναν πατερα να δει το παιδι του και προχωρουσαν τους θαλαμους μεχρι να φτασουν στο δικο του.Εβλεπε ο πατερας τις βαθμιδες να τελειωνουν κ ειχε ψιλοαγχωθει , φτανωντας προς το τελος κ βλεποντας το γιατρο να μην μπαινει ουτε στον τελευταιο , ρωταει τον γιατρο:-Γιατρε μα που ειναι το παιδι μου;- Ηρεμηστε κ. Θωμαιδη κ κοιταξτε λιγο πιο κατω , κοιταει ο μπαμπας και βλεπει ενα θαλαμο με μια μεγαλη ταμπελα που εγραφε:"ΘΩΜΑΙΔΗΣ".

Εχει πλακα αναλογα με το πως το βλεπεις το θεμα.
Τι ειναι τελικα η κατηγορια "Τζιοβανης" υπερσυντονιστης του site; κατι σαν υπερκατασκοπος ας πουμε.:114:

Σοβαρα τωρα , ειναι καποιο λαθος της πλατφορμας ή οντως κανει καποιος πλακα στο Δημητροπουλο;
Το συγκεκριμενο ειτε μπαινω απο το πισι με "login" ειτε απ το κινητο χωρις "login" ειναι το ιδιο.
Εχει καποια σχεση με κατι που ειχα διαβασει τις προαλλες εδω σχετικα με ban του;(που, φτου δεν προλαβα να τον δω "μπανιαρισμενο":121:)
Αν η απαντηση ειναι ναι , εχω μια απορια :"Μπανιαροντε" κ συντονιστες κ ειδικα σουπερμοντ;
Μπορει οταν αυτο γινεται σε μελη να μην νοιαζει πολλους , αλλα σε συντονιστες πρεπει να αναφερονται οι λογοι και το σκεπτικο της αποφασης.
Ετσι θυμαμαι παλιοτερα οτι θελαμε να λειτουργει το avsite. :109:

Attachments

Reaction score
1
Απάντηση: Τζιοβανης:Μια κατηγορια μονος του στους "site leaders";

μάιστα..

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Φαινεται πως στα "ανωτερα" κλιμακια απαγορευονται οι τυχον διαφωνιες και η κοινοποιηση του "σκεπτικου" της αποφασης/τιμωριας (εαν οντως ο Giovanni ειναι...τιμωρημενος)!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Πέρασε μια βδομάδα από το άγνωστο :203: μπαν? και δείχνει πολύ άσχημα τα αναπάντητο ερώτημα.
Δεν μπορώ να ξέρω τι παίχτηκε, αλλά 30000 ποστ ουσίας δικαιολογούν τη θέση ενός supermod αλλά δεν δικαιολογούν το ασανσέρ προς εκείνον.

Θα δοθεί απάντηση επι τούτου? :201:

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Είναι απλό. Κάποιοι αποφάσισαν να "πέσει" ο Giovanni... Και από υπερσυντονιστής να γίνει συντονιστής σκέτο, στις κατηγορίες που αναφέρονται.
Τις προάλλες ρώτησα για ποιο λόγο εμφανιζόταν γκρί.

Δεν έλαβα απάντηση.

Ζητώ μια αντρίκια απάντηση σε 2 ερωτήματα:

-Γιατί ο Giovanni είχε τιμωρήθει με ban?

-Γιατί, ενώ υποβαθμίστηκε σε moderator, παρέμεινε μπλε?

Reaction score
59

H ιστορια επαναλαμβανεται !!!!

Κριμα !!

Καπως ετσι εγινε και με μενα και αποφασισα να αποχωρησω απο συντονιστης !

Δεν μπορουν τα ανωτατα "δημοκρατικα" κλιμακια του φορουμ να καταλαβουν οτι δεν ειναι εδω καθεστως αφεντικων και υπαλληλων !!!!

8 χρονια ο γιαννης εχει δωσει πολλα στο φορουμ αλλα ειπαμε τα "ανοιχτα δημοκρατικα μυαλα " του φορουμ το παιζουν ΜΕΡΚΕΛ STYLE !!!

EYTYXΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ στα ανωτατα κλιμακια ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΛΥΣΗ εκει στα ανωτατα κλιμακια ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΕΡΚΕΛ STYLE !!!

ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗ !!!!!! ( Το κομπλεξ του συγκεκριμενου εχει φανει πολλες φορες και ειναι γνωστο !! ) Απλα το θεμα ειναι να μιλησουν και οι υπολοιποι ανωτεροι για να ξεκαθαρισει μια και καλη και να μην κρυβονται πισω απο την ανοχη ορισμενων !!!!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195

Θεωρω το ΑVSITE οικογενεια μου. Αν και η "δραση" μου εχει μειωθει αισθητα λογω υποχρεωσεων, δεν υπαρχει μερα που να μη το επισκεφτω και που να μη διαβασω τις αγαπημενες (και μη ) κατηγοριες. Υπαρχουν και μελη που επισης θεωρω πολυ καλους φιλους, ασχετα αν βρισκομαστε φυσικα ή οχι. Ατομα που με τον καιρο με βοηθησαν, με εξυπηρετησαν, με υπερασπιστηκαν, γελασαμε, προβληματιστηκαμε. Ατομα σαν τον Αντρεα, το Νικο, το Γιαννη... Ειλικρινα δεν γνωριζω τον λογο που εγινε κατι τετοιο και δεν μπορω να εκφερω αποψη. Αυτο που ξερω σιγουρα ομως, ειναι οτι ο Γιαννης ειναι ενα σημαντικοτατο και βασικο κομματι της οικογενειας μας και ελπιζω να παραμεινει ετσι...

Reaction score
1

Η παρατεταμένη σιωπή δεν κάνει καλό σε κανέναν. Ομως η λογική ακα στρουθοκάμηλος αμαυρώνει μόνο αυτούς που έπρεπε ήδη να έχουν δώσει απάντηση.
Σιωπή σημαίνει αποδοχή ενοχής, βέβαια θέλει @@ να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος και όπως πάντα τέτοια έχουν λίγοι.
Ασπρα-κόκκινα-κίτρινα-μπλέ, με τα χρώματα χάσαμε αυγά & πασχάλια.

Προτείνω ο Τζιοβάννης να χρωματιστεί πουά με ροζ ελεφαντάκια. Οσο νάναι έχει το κάτι διαφορετικό. Σαν τον Γιάννη.

Reaction score
173

Ρε μπας και ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ και το εμαθε ο τιτανομεγιστος;:142:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.701

Μερικοί βγάζουν συμπεράσματα χωρίς να ξέρουν τίποτα και να απαιτούν απάντηση.
Παιδιά μην βιάζεστε. Δεν είναι τα πάντα για να είναι σε κοινή θέα.

Άλλωστε υπάρχει και το: Τα εν οίκω μη εν δήμω.

Reaction score
14

Τελικα τι εγινε;

Εξηγησεις χρειαζονται για τα φανερα.

Reaction score
457

το θέμα δεν είναι ο Γιάννης με το ανεπτυγμένο αίσθημα δικαιοσύνης, απλής λογικής και συγκροτημένης σκέψης.Αναλυτικά:

1)Το πρόβλημα εκτιμώ ότι βρίσκεται στο όλο moderating του φόρουμ, που πάσχει από χίλιες δυο μεριές...εδώ και πολύ καιρό...κάνει ό,τι θέλει ο καθένας, ανοίγει τόπικς όπου βρει με τίτλους ''ό,τι να'ναι'', ξαναανοίγει τα ίδια 2 σειρές πιο κάτω, αφήνονται σχόλια άκυρα/προσβλητικά/τρολινκγ/offtopic/spam/επιθετικά κτλ κτλ και όλο το site δείχνει μια εικόνα, αν μη τι άλλο, άσχημη.
Το πρόβλημα γίνεται ακόμα χειρότερο όταν τα ίδια ,τα βλέπεις από την ομάδα διαχείρισης.

2) ο Γιάννης είναι ο Γιάννης! Από τα πρώτα μέλη του φόρουμ, που χρόνια τώρα δίνει πολλά σε αυτό. Και όταν λέω πολλά εννοώ πολλά. Δεν έχω κανένα συμφέρον από αυτόν, ούτε αυτός έχει ανάγκη να τον εξυψώσω. Αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός, ότι είναι κύριος,τρέχει ολημερίς για την οικογένειά του και το μεροκάματο και στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο του κάθεται και γράφει ''εκθέσεις'' προσφέροντας γνώση και βοήθεια, αλλά και ''μαζέυοντας'' τους ''αμάζευτους''. Δεν επιζητεί το ευχαριστώ και δεν κυνηγάει δάφνες. Και σίγουρα στην γενικότερη εικόνα, προσωπικά μου δείχνει ενας από τους ενεργότερους συντονιστές, που τον νοιάζει η δουλειά που κάνει και δε λέει ''βρε άστο να πάει''. Δε νομίζω ότι ο Γιάννης λοιπόν στάματησε να είναι ο Γιάννης, και απ'όσο ξέρω δεν του ήρθε ο γερμανός ακόμα (βλ. Αλτσχάιμερ).

Συμπέρασμα: Σώστα λέει ο Μιχάλης, Τα εν οίκω μη εν δήμω! Μου κάνει όμως τρομερή εντύπωση να φτάνουμε σε αυτό το σημείο.
Πρώτον, προσωπικά για τον ίδιο τον Γιάννη. Που τον έχει δει πό κοντά όλη η ΟΔ και έχει δώσει δείγματα γραφής πολλά χρόνια τώρα.
Δεύτερον, για την ΟΔ. Δηλαδή 10-15 ενήλικες το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι αυτό? Τρίτον, ακόμα και αυτό το τόπικ...χωρίς να έχω σκοπό να κάνω συγκρίσεις, σε διπλανό φόρουμ θα είχε ήδη εξαφανιστεί...δεν βαράμε μόνοι μας τις καμπάνες...

Anyway, το θέμα είναι πραγματικά για χαμόγελα. Γιατί όλοι γελάμε με την αντιμετώπιση απέναντι στον Γιάννη (δεν είναι τυχαίο, που λες Γιάννη και όλοι ξέρουν ότι μιλάμε για τον Τζιοβάνι) . Γελάμε όμως και με αυτούς απέναντί του.

Πολύ φιλικά, όπως πάντα άλλωστε.Καλημέρα σας,
Νίκος.

Reaction score
460

Καλημερα,ας παρω και εγω θεση για το θεμα......
Απο τις αρχες που ξεκινησα να γραφω μεσα σε αυτο το σαιτ ξεχωρισα καποια ατομα,ασχετο με το εαν εχουν εχουν τιτλο η ειναι απλα μελη.
Η γνωριμια μου με τον Γιαννη εγεινε με αφορμη μια αγγελια ενος αυτοκινητου που ειχα βαλει και δεχτηκα τα "πυρα" καποιων σακατεμενων στο μυαλο,ο Γιαννης με "προστατεψε" και καθαρισε την αγγελια.
Ο τροπος που το εκανε ηταν ευγενικος και με ηθος.
Εχω ερθει σε επικοινωνια αρκετες φορες μαζι του και εχω να πω οτι το επιπεδο του ειναι υψηλο,αυτο φαινεται βεβαια και απο την γραφη και την τοποθετηση σε διαφορα θεματα του φορουμ.
Εχω παρατηρησει βεβαια διαφορες επιθεσεις και ασχημες συμπεριφορες προς το προσωπο του αλλα δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο καποιους οι οποιοι αγονται και φερονται οσαν τσομπαναρεοι στο μαντρι τους!
Λυπαμαι πολυ για οτι εχει γινει τον τελευταιο καιρο οσο αφορα το προσωπο του Γιαννη.
Ειχα αναφερει σε "καποιον" πριν απο αρκετο καιρο.....προσεξε το επιπεδο!!
Ποιο επιπεδο?
Η Ελλαδα τρωει τα παιδια της λενε καποιοι,ε....αυτο γινεται και τωρα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.701

............... ακόμα και αυτό το τόπικ...χωρίς να έχω σκοπό να κάνω συγκρίσεις, σε διπλανό φόρουμ θα είχε ήδη εξαφανιστεί...
Κι όμως Νίκο κάνεις συγκρίσεις, στο διπλανό έχουν εξαφανιστεί πολλά.
Ότι δεν αρέσει στον δερβέναγα σβήνεται.
Γιατί πρέπει να γίνεται κι εδώ;
Διαφορετικές τακτικές, ο καθένας όπως θεωρεί ότι είναι σωστό.

Reaction score
457

είδες Μιχάλη την διαφορά, όπως λες..?? το βλέπεις ''δερβέναγας''...εκεί το βλέπουμε ''όροι πρόσβασης και χρήσης'', που τηρούνται ανεξαιρέτως και αυστηρά..;)
Το φόρουμ συγκεκριμένης θεματολογίας είναι για παροχή γνώσεων και ανταλλαγή απόψεων,περί συγκεκριμένων θεμάτων...Γι'αυτό άλλωστε υπάρχουν και τα chat rooms...για όλα τα υπόλοιπα...

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.701

Τα βλέπουμε διαφορετικά Νίκο.
Από τη στιγμή που υπάρχουν κατηγορίες εκτός της βασικής θεματολογίας είναι απαράδεκτο να σβήνονται μηνύματα που δεν είναι υβριστικά, αλλά απλώς δεν συμφωνούν με τον δερβέναγα.
Τέλος πάντων ο καθένας επιλέγει τι του ταιριάζει να διαβάζει και να γράφει.

Reaction score
457

posts που απλά δεν συμφωνούν δεν έχουν σβηστεί ποτέ. Δεν είναι μόνο το ''υβριστικά'' το θέμα...Μπορω να σε προσβάλω με χίλιους τρόπους, χωρίς καν να σε βρίσω..;) Εξίσου μπορώ να τρολάρω, να γράφω κάτι άσχετο, ανούσιο,ανήθικο κτλ κτλ....σκέψου ότι κάποιοι μπαίνουν ακόμα με χρέωση από το κινητό τους για να διαβάσουν νέα ποστς στα threads και φαντάζομαι συμφωνείς ότι είναι άδικο και κρίμα να βλέπουν αντί για πληροφορία/γνώση, ποστ τύπου ''συμφωνώ'',''σοβαρά?'', ''εμένα δεν μου αρέσει'' και άλλα τέτοια όμορφα και χαριτωμένα.

Και πάλι όμως είμαστε offtopic τώρα...οπότε σταματάω εδώ και να θες το συζητάμε σε άλλο τόπικ.

Reaction score
50
Δε νομίζω πάντως ότι είναι άτοπο να ρωτάμε ως απλά μέλη για το συγκεκριμένο θέμα, δεδομένου ότι μιλάμε για το Γιάννη που κυριολεκτικά σκίζεται για το forum και είναι απ' τα πιο δίκαια και καλοπροαίρετα άτομα που - προσωπικά τουλάχιστον - έχω γνωρίσει διαδικτυακά. Θέλω να πω δεν πιστεύω ότι ρωτάει κανείς με πρόθεση να κουτσομπολέψει, αλλά από ενδιαφέρον. Εκτός βέβαια αν δε θέλει ο ίδιος, οπότε πάω πάσο. Εντάξει δεν ξέρω τι έχει παιχτεί, πάντως είναι κρίμα να υπάρχει πιθανότητα να μην τον ξαναδούμε στο forum.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Τζιοβανης:Μια κατηγορια μονος του στους "site leaders";

Εκτός βέβαια αν δε θέλει ο ίδιος, οπότε πάω πάσο.

Πολύ σωστή επισήμανση!

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv