Τηλεοπτική κάλυψη F1!!!!

Reaction score
0
Οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ, δεν μου κατεβαινουν. Μια λογικη διαμετρος (και τιμη) πιατου που να τα λαμβανω χωρις προβλημα και ανεξαρτητως ωρας? ( Γιατι ειναι μερικες οπως πχ η 11343 V που τις βλεπω οριακα μονο βραδυ)
epimeno giati sigoura me 1.20m piato katevenoune, exis parakentro ton 28.2E???

Reaction score
2
Συγγνωμη, my bad, το πιατο ειναι 1x1.15. Μοτερ, LNB Humax 0.3db, κεντρο Astra 2 και finetuning μεχρι αηδιας. τα ιδια και για τον Astra 1.

Reaction score
0
Συγγνωμη, my bad, το πιατο ειναι 1x1.15. Μοτερ, LNB Humax 0.3db, κεντρο Astra 2 και finetuning μεχρι αηδιας. τα ιδια και για τον Astra 1.
se pia perioxi vriskese???

Reaction score
0
Αιγαλεω Αττικης.
prospathise na ftiaksis to piato ,mipos den kani sosta ton tokso kai xanis sima,pezmou an sou ine efkolo ti sima exis sto sky news, na to testaro me to dikomou ss2 na do tis diafores.

Reaction score
2
To πιατο ειναι δαχτυλιασμενο μεχρι αηδιας, και με, και χωρις το μοτερ, τα HD δεν τα εβλεπα ποτε.

SkyNews on 12207.00V, Level: 58%, Quality: 100%

Reaction score
0
To πιατο ειναι δαχτυλιασμενο μεχρι αηδιας, και με, και χωρις το μοτερ, τα HD δεν τα εβλεπα ποτε.

SkyNews on 12207.00V, Level: 58%, Quality: 100%
an dis afton ton ixnodiagrama
http://www.lyngsat-maps.com/maps/astra2a_south.html
tha katalavis pos mexri konta ston korintho kateveni me piato 75-95cm
athina me 1.10-130cm.
tha tsekaro to sima kai se mena kai tha sou po.
paralila dokimase tin sixnotita pou anafera pio pano , ine ston idio diriforo dialdi astra2 28.2E 2A.
http://www.lyngsat.com/astra2a.html

GTX

Reaction score
39
spresv Αθήνα (Βούλα) με 1,40 πιάτο κατεβαίνουν όλα τα HD του Sky κανονικότατα (δε ξέρω τί παίζει με τα sports δε με ενδιαφέρουν, δε τα πληρώνω) και το Discovery όλη μέρα κάθε μέρα :cool_4: Έχω και φίλο που δεν έχει HD αλλά κατεβάζει όλο το υπόλοιπο πακέτο με 1,20.

GTX

Reaction score
39
Θερμή παράκληση ας στείλει κάποιος ένα pm με πληροφορίες για το South Africa :cool_4:

Reaction score
5
Φίλε zois, ή όποιος άλλος ξέρει,

ας ενημερώσει κάποιος τον GTX, να το μάθουμε και εμείς που καιγόμαστε...
Ευχαριστώ
Ακης

Reaction score
0
Φίλε zois, ή όποιος άλλος ξέρει,

ας ενημερώσει κάποιος τον GTX, να το μάθουμε και εμείς που καιγόμαστε...
Ευχαριστώ
Ακης
nai estila pm .
vre pedia to exo pi kai pio pano to paketo afto ine C BAND pou simeni alo lnb , kai toulaxiston 2m piato .
simantiko theli mastora na ine ksourafi se thama topothetisis lipsis doriforon, idika tou singikrimenou pou milame.
an dite kanena megalo piato na kitai notioanatolika kai kathetos me tin gi kai enan lnb terastio mprosta ,sigoura stoxevi pros 68.5E-95E C band.
i sindromi ine paromia me tou nova , mias kai ine tis idias eterias.
an vlepete kanenan agona kriket i ragbo apo ta supersport tou nova kai vlepete dio supersport logotipa stin othoni na katalavete oti i nova perni anametadosi apo ton multichois south afrika. (didimes aderfes ine xixixi) nai men ekpembi kai KU band ala gia na piasis sima apo eki thes 10m piato.
epidi to thema pou sizitame exi na kani me doriforiki mipos ine pio sosto na metaferthi to topik afto sta satelites?

Reaction score
6
Και για του λογου το αληθες:

Εγώ με πιάτο 1.0x.1.10 με μοτέρ στον Κορυδαλλό, από Astra2 πιάνω οριακά τις 11720.00 H και 11798.00 H (36% strength, 35% quality) με τον Humax HDCI-2000.
Όλες τις άλλες HD του Sky (12324.00 V, 12344.00 H, 12363.00 V) τις κατεβάζω με 36% strength, 89% quality....
(η 12324.00 V έχει SR 29500 και όχι 28250 όπως λανθασμένα λέει ο kingofsat ... ;-) )

Αν το πιάτο σου είναι οκ, κάτι γίνεται με το AltDVB, για δοκίμασε και αυτό:
http://www.dvbviewer.com/download/Transedit_MMC_Demo.zip
(είναι το scanner engine του Dvbviewer, στο οποίο μπορείς να ορίσεις DVB-S2 και 8PSK modulation)

Reaction score
2
Tο DVBViewer το εχω αγορασει, καθως ειναι το ΜΟΝΟ προγραμμα με το οποιο μπορει να γυρισει το μοτερ με τη συγκεκριμενη καρτα. Ουτε απο αυτο μου τις βγαζει (και γενικοτερα τσαμπα λεφτα το προγραμμα). Μηπως το tuner της skystar δεν ειναι τοσο ευαισθητο τελικα?

Να μπω στον κοπο και στα εξοδα αξορας ενος 1.25x1.45?

Reaction score
6
Ελπίζω μέσα στο Σ/Κ να καταφέρω να στήσω το νέο μου HTPC (με μια Technotrend S3200) οπότε θα μπορώ να σου απαντήσω.... Πάντως δεν νομίζω ότι έχει αναίσθητο tuner... απεναντίας ο Humax είναι που έχει αναίσθητο tuner και αφού αυτός τα πιάνει, η Technotrend (και Skystar HD) δεν πρέπει να έχει πρόβλημα...
Αν δοκίμασες και με το transedit ορίζοντας σωστά το Modulation, τότε κάτι άλλο γίνεται...
Μην ξεχνάς επίσης ότι τα diseqc μοτέρ δεν συστήνονται για πιάτα μεγαλύτερα από 1.20χ1.00 (λόγω βάρους του πιάτου), οπότε αν θες μεγαλύτερο το μόνο που μπορείς να βάλεις σε diseqc μοτέρ είναι πολυεστερικό (και εκεί το κόστος ανεβαίνει αρκετά...)

Reaction score
2
Μπα, οχι. Θα προσθεσω ενα, δεν θα αντικαταστησω το ηδη υπαρχον. Το 2ο θα ειναι μαλλον σταθερο. Μεχρι ποσες μοιρες αριστερα-δεξια μπορω να παιξω με 2ο lnb στο 1.25x1.45?

Οσο για την αναισθησια του tuner δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Με οτι και να σκαναρω οποιαδηποτε ωρα της ημερας δεν βλεπω τιποτα σε κανεναν απο τους 2 Astra. Εσυ με το 1x1.10 βλεπεις τα HD του Premiere?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork