Τηλεοπτική μετάδοση και ποιότητα εικόνας...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Εβλεπα χθές το βράδυ τον Αγώνα του ΑΡΗ με την Ρόζεμποργκ στην Σουηδία.
Εχασε δυστυχώς ο ΑΡΗΣ με 2-1,αν και το πάλεψε αρκετά, αλλά η εικόνα που παρακολουθούσα ήταν απο το NOVA και απλά ήταν τέλεια...
Τελεια απο το NOVA HD , απολαυστική με λεπτομέρεια και βάθος.
Ο ήχος σε Dolby Digital ήταν σαν να βρισκόσουν στο γήπεδο...!!!
Αφου ακουγα τις φωνές των οπαδών του ΑΡΗ που πήγαν στην Σουηδία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα...
Η αντίστοιχη εικόνα στο Novasports 1 πολύ καλή....
Εχω φωτογραφίσει κάποιες σκηνές και θα τις βάλω αργότερα.

Κάποια στιγμή είπα να γυρίσω να δώ τι κάνει ο Παοκ στον ΑΝΤ1....
Μιλάω για τον ψηφιακό ΑΝΤ1...
Έπαθα την πλάκα μου... ΑΠΑΙΣΙΑ ποιότητα εικόνας, με πολύ πιξέλιασμα και δυσδριάκριτα χαρακτηριστικά...
Λές και παρακολουθούσες αγώνα μέσω internet με χαμηλό bitrate και χαμηλή ανάλυση εικόνας...

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ακούω κάποια στιγμή τον εκφωνητή να λέει " ... και να μην ξεχάσουμε ότι η εικόνα με τα σύγχρονα μηχανήματα του ΑΝΤ1 μεταδίδεται σε ποιότητα Υψηλής Ανάλυσης..." !!!!!

Έχω μείνει... από αυτά που είδα και άκουσα!
Φανταστείτε πως φαίνεται από εικόνα HD, σε εικόνα ποιότητας χαμηλού bitrate . Ήταν σαν σκωτσέζικο ντους...!!!

Reaction score
31
Απάντηση: Τηλεοπτική μετάδοση και ποιότητα εικόνας...

εχεις δικιο η εικονα του αντε2 ηταν για τα μπαζα και απο digea και απο τα αλλα
χαλια μαυρα

Reaction score
786

Αισχρη η εικονα του Ant1 και στα δυο παιχνιδια που μεταδοθηκαν...

Οσο τον εκφωνητη, πιστευω οτι εχει πολυ αναπτυγμενη την αισθηση της ειρωνειας

Reaction score
119

Η εικονα απο την Τουμπα ηταν λες και ερχοταν απο το Καζακσταν και ζηταω συγνωμη απο το Καζακσταν.
Μη σωσει να ξαναδειξει ματς, ετσι κι αλλιως κανεις δεν αντεχει να το δει.

Reaction score
1

Κάνω ότι μπορώ ώστε να βρίσκω μεταδόσεις Ελληνικών και ξένων αγωνων από τους δορυφόρους καθώς και να ενημερώνομε

Για τον Αντενα εχτές ένα έχω να πω (ήταν απαράδεκτος )

Η ιστορία συνεχίζετε

Reaction score
4

Κάποια στιγμή είπα να γυρίσω να δώ τι κάνει ο Παοκ στον ΑΝΤ1....
Μιλάω για τον ψηφιακό ΑΝΤ1...
Έπαθα την πλάκα μου... ΑΠΑΙΣΙΑ ποιότητα εικόνας, με πολύ πιξέλιασμα και δυσδριάκριτα χαρακτηριστικά...
Λές και παρακολουθούσες αγώνα μέσω internet με χαμηλό bitrate και χαμηλή ανάλυση εικόνας...

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ακούω κάποια στιγμή τον εκφωνητή να λέει " ... και να μην ξεχάσουμε ότι η εικόνα με τα σύγχρονα μηχανήματα του ΑΝΤ1 μεταδίδεται σε ποιότητα Υψηλής Ανάλυσης..." !!!!!
Επαθα πλάκα την ώρα που το άκουσα. Εψαχνα να δω μήπως το μεταδίδουν και στο Internet γιατί τέτοια πατάτα δεν δικαιολογείτε...
Η εικόνα ήταν απλά ανυπόφορη, δεν μπορούσες να διακρίνιες παίκτες, νούμερα, μπάλα, τίποτα.... Απλά απαράδεκτη, δεν βλεπόταν. Ακόμα και τα παλιά κινητά είχαν μακράν πολύ καλύτερη εικόνα απο αυτό που έδειχνε...

Πάνο, σχετικά με το παιχνίδι του Αρεως, δεν μπορώ να πω ότι η εικόνα με ενθουσίασε. Για HD μιλάω πάντα. Ηταν απλά καλύτερη απο το SD το οποίο όπως είπες ήταν πάρα πολύ καλό. Ο ήχος ήταν όντως όπως τα περιγράφεις.. .ΣΟΥΠΕΡ. Η εικόνα όμως απέχει ακόμα απο τα SKY (ιταλικό και γερμανικό), ORF (ναι ακόμα και 720), και άλλα...

Αντίθετα η εικόνα της ΕΡΤ στο παιχνίδι του Βαζελιακού απο τα ψηφιακά, ήταν πάρα πολύ καλή. Φοβερή έκπληξη αυτή. Ηταν εφάμιλη ενός καλού ευρωπαικού δορυφορικού!

Reaction score
5
Δεν είναι κάτι καινούριο, είναι η γνωστή ασχετοσύνη που διακατέχει τον γενικό πληθυσμό σχετικά με το HD, HD Ready, Full HD, ψηφιακά επίγεια, ψηφιακά δορυφορικά κλπ.
Όχι ότι είναι και πολύ απλό, ειδικά με τον εσκεμμένα-μπερδεμένο τρόπο που τα πουλάνε οι εταιρείες (από κατασκευαστές και μαγαζιά μέχρι κανάλια).
Εδώ ο Skai λέει high definition το VGA video που δείχνει στο internet!
Να μην πει κι ο Ant1 high definition την ψηφιακή θολούρα της Digea;
Ελλαδάρα 2010...:136:

Reaction score
0
Να τους στειλουμε ενα ξεχεσιμο ( ε συγνωμη κιολας) σαν φορουμ για να ξερουν οτι δεν ειμαστε κ βλακες κ τυφλοι! Ηθελα να ξερα οι ανθρωποι του ΑΝΤ1 που εβλεπαν τετοια εικονα τι ελεγαν μεσα τους?? Και κατι ακομα , αυτη η εικονα παει κ εξω??? Θα μας παρουμε με τις πετρες , γυρισαμε στο 1980!!!!! :101:

Reaction score
1.844

... Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ακούω κάποια στιγμή τον εκφωνητή να λέει " ... και να μην ξεχάσουμε ότι η εικόνα με τα σύγχρονα μηχανήματα του ΑΝΤ1 μεταδίδεται σε ποιότητα Υψηλής Ανάλυσης..." !!!!!
Τον άκουσα και

Την επόμενη φορά τσεκάρισέ τον και στα ποδοσφαιρικά. Αμπαλέο! :137:

Reaction score
173

Ο Αντ1 χτες ηταν για κλωτσιες. Απορω για πιο λογο κανει τετοιες μεταδοσεις. Ειδα κανενα 10λεπτο.

Μετα εβαλα ironman2 για να ανοιξει το ματι :111:

Reaction score
85
Ρε παιδιά έχετε απόλυτο δίκιο και ήθελα να το θίξω και εγώ.Τόσο χάλια εικόνα δεν έχω ξαναδεί, έπαθα πλάκα όταν πάνω στο zapping το γύρισα και εγώ στον Ant1.

Reaction score
385

Tην ίδια εικόνα βλέπουμε εδώ και χρόνια από τα δικά μας κανάλια, τώρα καταλάβατε την διαφορά; :131:
A ρε novaHD τι μας έκανες ; :145:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef