panosop
Συστημικός
- Reaction score
- 668
Εβλεπα χθές το βράδυ τον Αγώνα του ΑΡΗ με την Ρόζεμποργκ στην Σουηδία.
Εχασε δυστυχώς ο ΑΡΗΣ με 2-1,αν και το πάλεψε αρκετά, αλλά η εικόνα που παρακολουθούσα ήταν απο το NOVA και απλά ήταν τέλεια...
Τελεια απο το NOVA HD , απολαυστική με λεπτομέρεια και βάθος.
Ο ήχος σε Dolby Digital ήταν σαν να βρισκόσουν στο γήπεδο...!!!
Αφου ακουγα τις φωνές των οπαδών του ΑΡΗ που πήγαν στην Σουηδία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα...
Η αντίστοιχη εικόνα στο Novasports 1 πολύ καλή....
Εχω φωτογραφίσει κάποιες σκηνές και θα τις βάλω αργότερα.
Κάποια στιγμή είπα να γυρίσω να δώ τι κάνει ο Παοκ στον ΑΝΤ1....
Μιλάω για τον ψηφιακό ΑΝΤ1...
Έπαθα την πλάκα μου... ΑΠΑΙΣΙΑ ποιότητα εικόνας, με πολύ πιξέλιασμα και δυσδριάκριτα χαρακτηριστικά...
Λές και παρακολουθούσες αγώνα μέσω internet με χαμηλό bitrate και χαμηλή ανάλυση εικόνας...
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ακούω κάποια στιγμή τον εκφωνητή να λέει " ... και να μην ξεχάσουμε ότι η εικόνα με τα σύγχρονα μηχανήματα του ΑΝΤ1 μεταδίδεται σε ποιότητα Υψηλής Ανάλυσης..." !!!!!
Έχω μείνει... από αυτά που είδα και άκουσα!
Φανταστείτε πως φαίνεται από εικόνα HD, σε εικόνα ποιότητας χαμηλού bitrate . Ήταν σαν σκωτσέζικο ντους...!!!
Εχασε δυστυχώς ο ΑΡΗΣ με 2-1,αν και το πάλεψε αρκετά, αλλά η εικόνα που παρακολουθούσα ήταν απο το NOVA και απλά ήταν τέλεια...
Τελεια απο το NOVA HD , απολαυστική με λεπτομέρεια και βάθος.
Ο ήχος σε Dolby Digital ήταν σαν να βρισκόσουν στο γήπεδο...!!!
Αφου ακουγα τις φωνές των οπαδών του ΑΡΗ που πήγαν στην Σουηδία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα...
Η αντίστοιχη εικόνα στο Novasports 1 πολύ καλή....
Εχω φωτογραφίσει κάποιες σκηνές και θα τις βάλω αργότερα.
Κάποια στιγμή είπα να γυρίσω να δώ τι κάνει ο Παοκ στον ΑΝΤ1....
Μιλάω για τον ψηφιακό ΑΝΤ1...
Έπαθα την πλάκα μου... ΑΠΑΙΣΙΑ ποιότητα εικόνας, με πολύ πιξέλιασμα και δυσδριάκριτα χαρακτηριστικά...
Λές και παρακολουθούσες αγώνα μέσω internet με χαμηλό bitrate και χαμηλή ανάλυση εικόνας...
Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι ακούω κάποια στιγμή τον εκφωνητή να λέει " ... και να μην ξεχάσουμε ότι η εικόνα με τα σύγχρονα μηχανήματα του ΑΝΤ1 μεταδίδεται σε ποιότητα Υψηλής Ανάλυσης..." !!!!!
Έχω μείνει... από αυτά που είδα και άκουσα!
Φανταστείτε πως φαίνεται από εικόνα HD, σε εικόνα ποιότητας χαμηλού bitrate . Ήταν σαν σκωτσέζικο ντους...!!!