Τηλεοπτικό πρόγραμμα και νέες TV.Χάλια μαύρα!

Reaction score
0
Γειά σας. Ενδιαφερόμενος για αγορά TV, χτες (ξανα)επισκέφτηκα το γνωστό νέο μεγαλοκατάστημα του Φαλήρου οπου ειχα την ευκαιρία και το χρόνο να δοκιμάσω με τα τηλεκοντρόλ τους αρκετές TV στις 37 (κυρίως) ιντσες σε τηλεοπτικό (zapping καναλιών) και ψηφιακό-ΕΡΤ πρόγραμμα. Ηθελα να δω τι παίζεται δεδομένου οτι στο κατάστημα εχουν σχεδόν σε ολες τις TV και παίζει το απαράδεκτο σε ποιότητα Fashion δορυφορικό κανάλι με το οποίο δεν βγάζεις άκρη. Δοκίμασα λοιπόν τις LG LB1R, SONY V2000 kai S2010 (δεν τόλμησα να "παίξω" με την νέα Χ...), τη διπλανή τους PHILIPS 9831, SHARP GD, Panasonic, Toshiba (thn 42ara REGZA).Οι εντυπώσεις στα εν λόγω κανάλια ηταν τουλάχιστον πολύ άσχημη σε όλες. Θα έλεγα απαράδεκτη αλλά αφήνω κάποιο περιθώριο στη πιθανότητα να χρειάζεται κάποιο calibration προκειμένου να αποδώσουν καλύτερα. Μιλάμε για ποιότητα σε επίπεδο συμπιεσης *amv :o
Η σύγκριση δεν γίνεται βεβαίως με CRTικά κριτήρια (αυτό ελειπε!) αλλά με τα πιό λογικά και συγκρίσιμα της αρχαίας πλέον 37αρας SONY KL-W2 (προβολική LCD) της οποίας κάθε χρόνο αλλάζω λάμπα και στέλνω για καθάρισμα των panel. Ουτε βέβαια με την τηλεοπτική (μέσω component) εικόνα του ταπεινού πλέον BENQ 5120 προβολέα που αποδίδει πολύ καλύτερα σε σχέση με αυτό που είδα!
Κάπως καλύτερα ηταν τα πράγματα με την PHILIPS αλλα κα πάλι εγώ προσωπικά δεν τολμώ να φέρω στο σαλόνι τέτοια τηλεοπτική εικόνα (για αυτό μιλάμε, το τονίζω) και να ακούω μουρμούρα για μήνες (χώρια τα λεφτά που ζητάει το μοντέλο αυτό)...
Το πρώτο ερώτημα λοιπόν που προκύπτει ειναι το εξής: 1.500 με 2000 Ευρώ (για ανάλυση 1366Χ768) ΜΟΝΟ για τη πραγματικά άψογη θέαση DVD και ΗDEF απο το PC? Δεν λέει! ¨Η αλλιώς το γνωστό "πάρε τότε μια 29αρα CRT για τα τηλεοπτικά και δες DVD στο προβολέα". Αυτό κι αν δεν λέει ασε που σε λίγο δεν θα υπάρχει τίποτα σε CRT.
Το δεύτερο ερώτημα που προκύπτει και δεν ξέρω τι να κάνω ειναι πως θέλω να πάρω μια καλή νεας γεννιάς 37-40αρα τηλεόραση για να βλέπω τα πάντα ρε αδερφέ και δεν εχω λύση!
Ιδέες και απόψεις ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ.

Reaction score
7
οι τηλεορασεις ειναι μια χαρα...
Απαραδεκτο εινα το τηλεοπτικο σημα των καναλιων.
Και μην ξεχναμε οτι ΟΛΑ παιζουν ΣΩΣΤΑ στη native αναλυση τους... Σε ΟΛΕΣ τις αλλες αδικουνται...

HV

Reaction score
0
Φιλε μου στα 2000ε η SHARP 37XD1E ειναι οτι καλυτερο...Χαλια σημα TV θα δεις σε οποιαδηποτε LCD , PLASMA Και αν παρεις.
Τουλαχιστον παρε μια LCD που να εχει 1080p σημα που ειναι και οτι καλυτερο αυτη την στιγμη.

Reaction score
0
Η απάντηση είναι απλή , το τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν βλέπεται έτσι και αλλιώς ... Οποιαδήποτε τηλεόραση μπορεί να σε καλύψει σε HD , απλά το ελληνικό λαμβανόμενορ HD θα αργήσει κάπου 50 χρόνια ...

Reaction score
0
Γιώργος YODΑνδρεάδης said:
οι τηλεορασεις ειναι μια χαρα...
Απαραδεκτο εινα το τηλεοπτικο σημα των καναλιων.
Και μην ξεχναμε οτι ΟΛΑ παιζουν ΣΩΣΤΑ στη native αναλυση τους... Σε ΟΛΕΣ τις αλλες αδικουνται...
Στραβός είναι ο γυαλός δηλαδή... :lol:

Reaction score
0
καλησπερα,θα συμφωνησω κ γω με τα παιδια.Οτι κ να παρεις χαλια τηλεοραση θα βλεπεις.Οποτε παρε μια 1080ρ κ θα σε μεσα.Λιγο καλυτερα θα ειναι αν παινεις ΣΚΑΙ,παιζει στα 16/9

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Εμ γι αυτο κι εγω κρατησα την απιθανη 32" crt Plilips και πασαρισα την "εκπληκτικη" (κατα Hitech) Samsung στον γιοκα μου (οχι, δεν τον... κοροίδεψα, ετσι κι αλλιως μια παμπαλαια Φιλιπς ειχε ο καϋμενος!). Για τα υπολοιπα ομως αγαπητε Σταθη υπαρχει ο Optoma 72!!! Α, ολα κι ολα, υπαρχει...διαφορα!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef