Τηλεοραση για Σειρές και ιντερνετ

Reaction score
403
Θέλω να προβω σε αγορά μιας τηλεόρασης ή ενός μονιτορ. Θα αντικαταστηση το CRT monitor που Έχω εδω και πολλα Χρόνια στο pc μου. Η χρήση θα είναι ξένες Σειρές σε 1080 κ 720p, χρήση σαν μονιτορ υπολογιστή και κανά παιχνίδι που και που. Τα ελληνικά κανάλια δεν με ενδιαφέρουν μιας και δεν τα παρακολουθώ. Για ταινίες υπάρχει προβολεας. Τι μέγεθος μου προτείνετε; Κανά μοντέλο;

Απο την άλλη σκεφτόμουν και κανά καθαρό μονιτορ όπως το Dell ultrasharp 2711 αλλα δεν καταλαβαίνω τι το διαφορετικό Έχει απο μια LCD tv και κοστίζει 700ε για 27". Στα ίδια λεφτά είναι και η 40" Samsung c650. Γνωρίζει κανείς τις διάφορες μονιτορ και τηλεόρασης εκτός απο τα προφανή πχ ψήφιακο δεκτή κτλ
Τα ίδια πάνελ δεν χρησιμοποιούν;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Τηλεοραση για Σειρές και ιντερνετ

Όχι δεν χρησιμοποιούν τα ίδια panel.
Τα monitor έχουν συνήθως πολύ πιο ποιοτικά πανελ και σε ακρίβεια χρωμάτων,γωνίες θέασης και σε χρόνο απόκρισης.

Reaction score
5
Απάντηση: Τηλεοραση για Σειρές και ιντερνετ

Αν καταλήξεις σε αγορά monitor άποψη μου να αποφύγεις panel TN και να κοιτάξεις για pva-spva ή και ips, καθώς όπως γράφεις δεν το θες μόνο για παιχνίδια.Επομένως θα κερδιζεις σε γωνίες θέασης και πολύ καλύτερα χρώματα.Επίσης μην πάρεις (πάλι γνωμη μου) πολύ μεγάλο Monitor, κρατήσου 20"-22" ,σκέψου εγώ έχω μια eizo w2031 20" και καμιά φορά με κουράζει ειναι μεγάλη.Επίσης μην πάρεις οθόνη με κάθετη αναλυση λιγότερο απο 1024 πχ (1600χ900) διοτι μερα νύχτα θα κάνεις scroll down, ειδικά όταν διαβάζεις φόρουμ...

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp