Τηλεοραση για κυριως 720p rips

Reaction score
0
Xαιρετε και χρονια πολλα σε ολους με υγεια.

Αρκετο καιρο προβληματιζομαι για τι τηλεοραση να παρω
Σαν τρελλαρας που ειμαι επιθυμω μια full hd αλλα...
Επειδη ξερω πως τον περισσοτερο καιρο θα βλεπω ταινιες απο
το internet κατεβασμενες στα 720p (ΛΟΓΩ ευκολιας στο να κατεβουν απο πλευρας ογκου) μηπως θα επρεπε να μην ειμαι τοσο απολυτος στο full hd ?
ΟΙ full hd μπορουν να δειχνουν εξισου καλα τις 720p? αφου γνωριζουμε πως η εγγενης αναλυση ειναι καλυτερο να ειναι η ιδια τοσο της ταινιας οσο και της tv.
Οι ταινιες θα βλεπονται μεσω του TVIX μολις αποφασισουμε να κανουμε το παουερ μπαι

Reaction score
0
Απάντηση: Τηλεοραση για κυριως 720p rips

Αν το DVD player σου ή οποια αλλη πηγη σου κανει upscaling στα 1080p τοτε θα παιζει μια χαρα και σε Full HD TV:cool_4:

VG

Reaction score
0
Αν συμφερει οικονομικα (δηλαδη εαν οι 720p ειναι σαφως φτηνοτερες αυτη την εποχη),ισως εχει νοημα να προτιμησεις 720p αφου το 1080 ειναι ακομα θολό και κατα την γνωμη μου αμφισβητισιμο το κατα ποσο καλυτερο ειναι απο το 720p.

Τα upscaling δεν μπορουν να σου δωσουν κατι,πληροφορία που χάνεται δεν επιστρέφεται,απλα μαθηματικα.

Μεχρι πριν απο λιγο καιρο θα ελεγα 1080 δαγκωτο,αλλα τωρα που φαινεται οτι σε καμια 5ετια θα εχουμε OLED,δεν ξερω εαν αξιζει να κανεις επενδυση σε 1080

Ολα τα ανωθεν με δεδομενο οτι εχει οικονομικο πλεονεκτημα η 720p,γιατι φανταζομαι οτι σε λιγο καιρο δεν θα υπαρχουν πια και αυτες...

Reaction score
0
παντως ουτως η αλλως εγγενη αναλυση 720p δεν εχει μκαμια TV , ολες 1366χ768 ειναι αρα scaling δε το γλιτωνεις, απλα θα ειναι λιγοτερο.
Η λογικη λεει παρε μια τετοια με τα μισα λεφτα και σε κανα χρονο με τα υπολοιπα παιρνεις και μια 1080p οταν θα κατεβαζεις πιο πολυ υλικο :p

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas