Τηλεοραση 21:9

Reaction score
164
Η ζωή μας κύκλους κάνει, ή αλλιώς πώς θα βρίσκουμε αιτίες να σας τα παίρνουμε συνέχεια:
-Τα πήραμε μια χαρά με τις έγχρωμες CRT. Μετά κανένας δεν αγόραζε νέα συσκευή. Βγάλαμε τις 16:9, αλλά λίγοι τσίμπησαν.
-Βγάλαμε τις flat 16:9, και όταν ξανακάτσει η αγορά από την μετάβαση στις επίπεδες, (και επειδή τα τηλεοπτικά στάνταρτς δεν θα αλλάξουν να τους πουλήσουμε καμία νέα ανάλυση), βγάζουμε και πιο μακρόστενες...
-Έχει ο Θεός...

Reaction score
0
για να μη το ξαναγραφω το καν copy paste απο διπλα

σιγουρα θα την παρω οταν βγει

θα σας πω κατι που ισως και να το ξερετε.....
ας πουμε οτι
εγω εχω αυτην την philips που ειναι 21/9 δηλαδη 2.37/1 και ενας φιλος εχει μια kuro επισης 56" αλλα 16/9 νοικιαζουμε την ιδια ταινια πχ το no country for old man. η ταινια αυτη ειναι 2.37/1 που σημαινει οτι εγω θα την δω και θα γεμισει ολη η οθονη ενω αυτος που εχει την 16/9 θα την δει με μαυρες μπαρες δηλαδη θα την δει κατα 1.33 φορες μικροτερη σε διαγωνιο .
δηλαδη καποιος για να δει σε 16/9 και 56" tv τοσο μεγαλη εικονα(2.37/1) οσο εγω πρεπει να εχει 1.33*56=74" tv η οποια ειναι πανακριβη.
υλικο δεν θα βγει που θα ειναι με μεγαλητεη αναλυση(συντομα) και αν βγει εκει θα παιζει παλι αν ειναι 2.37/1
τωρα αυτη η tv εχει ενα -
το 1:1 mapping λογω ιδιομορφης αναλυσης αλλα ας μη λεμε πολλα γιατι μπορει να εχει κανενα scaler που να κανει upscale τα 2.37/1 και να παιζουν τζαμι

Reaction score
59
Απάντηση: Τηλεοραση 21:9

Αφού έφτιαξε τη μεγαλύτερη μακρόστενη τηλεόραση η Philips, την Cinema 21:9, έστρεψε τον ενδιαφέρον της στον ήχο φτιάχνοντας το HTR9900. Ένα πλήρες πακέτο home cinema με διάταξη 7.1 με ανεξάρτητο ενισχυτή AV και με Blu-ray-Player με κωδικό BDP9100 με BD-Live δυνατότητα. Αυτό κι αν είναι πανηγύρι. Full HD σε ήχο και σε εικόνα.

Στην ουσία πρόκειται για ένα υψηλών επιδόσεων σύστημα με 4 εισόδους HDMI και 1 έξοδο HDMI που υποστηρίζει όλα τα ηχητικά φορμά HD ήχου. Τα 7.1 ηχεία του συστήματος είναι μεγάλα σε μέγεθος, μάλιστα τα εμπρόσθια είναι όλα δαπέδου. Το πακετάκι λέγεται ότι θα κοστίζει 2400 ευρώ, ενώ μόνο ο ενισχυτής AV που διαθέτει έχει 900 ευρώ.

Βέβαια το πακέτo HTR9900 ματσάρει με την Cinena 21:9 τη πιο μακρόστενη τηλεόραση που θα κυκλοφορήσει το Μάιο του 2009.

Aφού μάθαμε τι είναι, πόσες ίντσες είναι, ότι έχει Ambilihgt και ότι θα κυκλοφορήσει και σε άλλες ίντσες, τα τελευταία νέα έχουν να κάνουν με την τιμή. Η 56άρα λοιπόν LCD τηλεόραση της Philips με αναλογία πλευρών 21:9 θα τιμάται στα 4000 ευρώ.

Τα στοιχεία της τηλεοράσης είναι:

Ανάλυση: 2560x1080p, Perfect Pixel HD engine, Perfect Natural HD Motion, DLNA & WiFi και 5 x HDMI

fullhd.gr

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss