Τηλεόραση μέχρι 1000Ε

Sta

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους,

Θα ήθελα να με συμβουλεύσετε προς κάποια κατεύθυνση. Θέλω μία τηλεόραση 37-42'' για το σαλόνι. Διαθέτω 1000-1200Ε. Γνωρίζω ότι το ποσό δεν είναι υψηλό, οπότε ψάχνω για μία τίμια επιλογή. Έχω δει διάφορες μεταξύ αυτών την LG 42LE2R, Samsung LE-40S61B και Sony 40v2000. Παρατήρησα ότι η Samsung έχει μάλλον πιο ζωηρή εικόνα. Μπορείτε να με κατευθύνετε προς κάποια τηλεόραση;

Ευχαριστώ θερμά.

Sta

Reaction score
0
Ως προς τη Sony προφανώς έχω κάνει κάποιο λάθος εκ παραδρομής (?) Είναι νομίζω το μοντέλο KDL 40V2000 .

Reaction score
108
Τη samsung le40m87(για μενα η καλυτερη κ ομορφοτερη μεχρι τα 1800 ευρω)(εχει την καλυτερη αντιθεση και 1080p-24Hz), παραεισαγωγης, με τιμη στα λεφτα που διαθετεις(αν δεν σε πειραζει η εγγυηση που δεν θα ειναι απο φουρλή).

Sta

Reaction score
0
Τη samsung le40m87(για μενα η καλυτερη κ ομορφοτερη μεχρι τα 1800 ευρω)(εχει την καλυτερη αντιθεση και 1080p-24Hz), παραεισαγωγης, με τιμη στα λεφτα που διαθετεις(αν δεν σε πειραζει η εγγυηση που δεν θα ειναι απο φουρλή).
Από ποιο μαγαζί και ποιος και για πόσο καλύπτει την εγγύηση;

Reaction score
108
Υπαρχουν εισαγωγεις και δινουν καποια εγγυηση ενα ή δυο χρονια, αλλα εγω θα θεωρουσα οτι στην ουσια δεν υπαρχει καθολου εγγυηση για να ημουν προετοιμασμενος ωστε να μη βρεθω προ εκπληξεως αν βγαλει καποιο ελαττωμα το προιον. Εδω η επισημη αντιπροσωπια και δεν δινει σημασια στον πελατη(γενικα αναφερομαι), ποσο μαλλον μια εταιρια που σημερα υπαρχει κ αυριο ισως οχι... Ειναι το αντιτιμο της χαμηλότερης τιμης!

Reaction score
0
Απάντηση: Τηλεόραση μέχρι 1000Ε

Toshiba 37WLT68, Πλαίσιο.
100hz, Activision, DVB-T, ONKYO ηχεία.
Έχω την 32αρα και είναι φοβερή.
Αν παρακολουθείς σπόρ και ειδικά ποδόσφαιρο δες οποσδήποτε στα 100hz.
H Samsung έχει ποιο ζωηρή εικόνα αλλά με αφύσικα χρώματα λόγο υπερβολικού default saturation.
Και προσοχή TV θα βλέπεις στο σαλόνι του σπιτιού σου και όχι στην έκθεση του καταστήματος. Το λέω αυτό γιατι καποιοι κατασκευαστές το μάθαν το κόλπο (δεν λέω ποιοι) και ρυθμίζουν τις τηλεοράσεις τους για να δείχνουν όσο ποιό φωτεινά και ζωηρά στην βιτρίνα, οταν όμως της πάρης σπίτι ... κλαίς με μαυρο δάκρυ τα ωραία ευρουλάκια πους τους έδωσες.

Sta

Reaction score
0
Ευχαριστώ παιδιά. Κάποια άλλη πρόταση; Κοιτούσα και τη Samsung LE40R72 καθώς και την Samsung LE37S86.

Reaction score
0
Ποια είναι η γνώμη σας για αυτή;
Philips 32 Pf9541...είναι πολύ χάλια?
βρέθηκε σε γνωστό κατάστημα 999ευρώ!

Reaction score
0
Και εγω ψάχνω, εχω μελετησει ιδιαιτερα τις Toshiba, και τωρα κοιταζω και προς Samsung. Αν δεν μου αλλαξει γνωμη καποια Samsung θα παω μαλλον για Toshiba 37C3030D

Η 37WLT68 εχει αρκετα παραπανω απο 1300€, και πλεον ειναι "παλιο" μοντελο, οι καινουριες σειρες ειναι οι C30xx και X30xx σε 720p και 1080p αντιστοιχα

Δες εδώ

Sta

Reaction score
0
Είναι όντως παραεισαγωγής δηλαδή δεν καλύπτονται από την εγγύηση;

Reaction score
0
Εγώ τελικα πήρα την Panasonic 37PV45EH (plasma 37") με μολις 700€.
Πρώτη εντύπωση πολύ καλή: τα καναλια φαινονται πολυ ωραια, καμια σχεση με τις περισσοτερες lcd που εχω δει σε μεγαζια με απειρο πιξελιασμα, παιζοντας απο ενα DVD με scart εδωσε πολυ καλη εικονα και ακομα καλυτερη απο PC με VGA και HD υλικο (ναι, εχει αναλυση "μονο" 1024χ768, αλλα δεχεται 1360χ768 (και 1680x1050!) και παιζει μια χαρα.).
Γενικα εχει απιστευτο μαυρο και αρα αντιθεση, πολυ ζωντανα χρωματα και προσωπικα δεν νομιζω οτι θα μου λειψουν τα ~350 pixels στην οριζοντια αναλυση.

Αυτο που ψαχνω τωρα ειναι βαση. Ξερει κανεις αν υπαρχει adaptor για να μπει σε βαση με μικρη πλατη, η οποια κανονικα χωραει μεχρι 32αρα; (προβλημα βαρους δεν υπαρχει)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.851
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss