Τηλεόραση μέχρι 500Ε

Reaction score
0
Καλησπέρα σας,

παρακολουθώ την κοινότητα εδώ και αρκετό καιρό και μόλις σήμερα αποφάσισα να γραφτώ γιατί αντιμετωπίζω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα (τα πράγματα είναι πιο απλά όταν είναι να διαλέξουμε για τον εαυτό μας:107:) .

Θέλω μια τηλεόραση μέχρι 500 ευρώ, θέλω να την κάνω δώρο στη μητέρα μου, η οποία όπως μπορείτε να καταλάβετε το μόνο που θέλει είναι να βλέπει καλά τηλεόραση.

Δεν με ενδιαφέρει πόσες ίντσες (νομίζω ότι από 32 και πάνω είναι μια χαρά) θα είναι αλλά θα ήθελα κάτι όσο το δυνατόν ποιοτικότερο γίνετε.

Εγώ έχω καταλήξει στην 32lg5600 αλλά πραγματικά προβληματίζομαι με τις lcd στο αναλογικό σήμα (είμαι φανατικός με τις πλάσμα).

Περιμένω τις συμβουλές σας, διευκρίνηση το budget είναι αυστηρά μέχρι 500 ευρώ.

off topic. από εκπτώσεις τίποτα μέχρι τώρα τα ίδια πράγματα με πριν ούτε καν τις τιμές που έχουν στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν πιάνουμε. Είναι πραγματικά απογοητευτικό.:101:

Reaction score
19
Γεια σου και καλώς ήρθες!

Τρέχα όσο προλαβαίνεις στο public Συντάγματος (ή όποιο άλλο κατάστημα νομίζεις ότι θα βρεις, αυτό έχω μόνο υπόψην μου τώρα!) να πάρεις μια Panasonic 42PX8E (499e) ή Panasonic 42PX80 (549e) που τις έχει σε προσφορά. Πάρε και κανένα τηλέφωνο πρώτα να σιγουρευτείς ότι έχουν κομμάτια και δεν είναι κράχτης απλά για να πας στο κατάστημα...

Δες εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=60713
http://www.public.gr/products/sound_vision/productDtls_1868.html

Reaction score
164
Καλωσήλθες στην παρέα μας! :107:
Πλασματάκιας, ε; Και καλά κάνεις.
Τρέξε τότε τη Δευτέρα το πρωί στα Public να πάρεις την Panasonic 42PX8 και με το ένα ευρώ ρέστα, βάλε έναν ωραίο φιόγκο! :107:

Reaction score
19
Ωράριο λειτουργίας (Συντάγματος):
Καθημερινές: 09.00-21.00
Σάββατο: 09.00-20.00
Τηλ: 210 3246210

Μπορεί και να προλαβαίνεις :123:

Reaction score
0
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση :107:

Όσο για τις πλάσμα είναι άλλο πράγμα. Αγόρασα πριν από δυο χρόνια περίπου την Panasonic PV60E και πραγματικά τα έχει βγάλει τα λεφτά της.

Τώρα προσπαθώ να ψήσω τη γυναίκα μου ότι είναι καιρός να περάσουμε σε μια Pioneer lx5090h αλλά δεν μου βγαίνει :122: Μου λέει τι σε δυο χρόνια θέλεις άλλη τηλεόραση. Ακούω συμβουλές στο πρόβλημα μου.

Reaction score
0
Public τηλεοράσεις τέλος και τα δύο μοντέλα. Έγινε λέει πόλεμος δώσανε πάνω από 70 κομμάτια σε δυο μέρες. Περιμένουν καινούργια από Τρίτη μάλλον.

Reaction score
164
Στη θέση σου θα πήγαινα Δευτέρα να αφήσω μια προκαταβολή, αφού μου πουν ότι θα έρθουν σίγουρα.

Reaction score
0
Στη θέση σου θα πήγαινα Δευτέρα να αφήσω μια προκαταβολή, αφού μου πουν ότι θα έρθουν σίγουρα.
Ναι και εγώ κάπως έτσι με βλέπω να το κάνω. Αλήθεια κάνουν αποστολή στο σπίτι γιατί η κούτα θα είναι θηρίο. Α και μια ερώτηση που θέλω να στην κάνω πολύ καιρό. Η υπογραφή σου τι σημένει ; Οι συντενταγμένες του νησιού του lost είναι ;

jgn

Reaction score
0
Με συγχωρείς για την πειρατεία aligator !
Δηλαδή το καλύτερο που αγοράζουν τα (σχεδόν!) 500€ αυτή την εποχή από lcd και plasma είναι η Panasonic 42PX80 ?!

Reaction score
164
Θα τολμούσα ένα ξερό "ναι", ιδίως αν μας ενδιαφέρει κυρίως η θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων.

jgn

Reaction score
0
Καταρχήν σε ευχαριστώ !
Κατά δεύτερο όχι ότι υστερεί σε PS3 ή mkv σε σχέση για παράδειγμα με μια Sony KDL-32V4000 ?!

Reaction score
164
κατ' αρχάς μιλάμε για 10 ολόκληρες ίντσες παραπάνω. Τεράστια διαφορά. Αυτό και μόνο θα σε κάνει να ευχαριστιέσαι περισσότερο. Μαύρο καλύτερο έχει, καλύτερη κίνηση έχει. Γιατί να υστερεί; :126:

Λίγη προσοχή μόνο να μην μένουν για πάρα πολλή ώρα οι ίδιες ενδείξεις στην οθόνη στο PS3, και θα είσαι αρχηγός!

Reaction score
19
Μιλάμε για 42άρα όμως... Το μόνο που θα έλεγα στο φίλο να προσέξει είναι ένα "τεχνούργημα" που κάνουν οι plasma (τουλάχιστον οι παλιότερες) που μοιάζει με το rainbow effect των DLP. Για να λέει όμως ότι έχει την PV60 και είναι παραπάνω από ευχαριστημένος μπορεί να μην το παρατηρεί/ενοχλεί.

Κατά τα άλλα δε νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση με τη Sony που λες (και είναι 10 ίντσες μικρότερη). LCD (με τις όποιες αδυναμίες στο μαύρο/contrast) και ανάλυση όχι ιδιαίτερα υψηλότερη (που στην τηλεόραση χειροτερεύει τα πράγματα) άσε που δεν κόβω την μητέρα του aligator να παίζει ps3. :137:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.511
Απάντηση: Re: Τηλεόραση μέχρι 500Ε

Αλήθεια κάνουν αποστολή στο σπίτι
Κάνουν, και μάλιστα μέχρι 20 χιλιόμετρα δωρεάν!

jgn

Reaction score
0
Οπότε καταστάλαξα στην Panasonic ! Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια, εύχομαι να την βρω στο Public την Τρίτη, αν την βρω προσεκτικά τις πρώτες 200 ώρες και με συγχωρείς aligator που κούρσεψα το thread σου ! Σταματάω εδώ ! :105:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef