Τηλεόραση με mpeg2/mpeg4

Reaction score
0
Μια ερωτησούλα ρε παιδιά μιας και δεν το έχω ψάξει ακόμα το θέμα...Μια τηλεόραση που είναι εργοστασιακά μόνο MPEG2 DVB-T σήμα και της προσθέτουν, όπως άρχισαν ήδη να κάνουν, μια καρτουλα CI για να αποκωδικοποιεί MPEG4 σήμα έχει ίδια απόδοση στο σήμα με μια που έχει εσωτερικά από το εργοστάσιο MPEG4 αποκωδικοποιητή....
δηλαδή η πρώτη περίπτωση πέρνει το σήμα MPEG4 το μετατρέπει MPEG2 και το δείχνει στην οθόνη? ή το πέρνει MPEG4 και το δείχνει στην οθόνη κατευθείαν παρακάμπτωντας τον MPEG2 αποκωδικοποιητή?
αυτές οι προσφορές που ήδη έβγαλαν με φορεμένο CI slot mpeg4 αποκωδικοποιητή λένε τίποτα? θέλω να πάρω μια τηλεόραση για τους γονείς μου να ξεμπερδεύουν μια και καλή με την CRT 29'' που έχουν ακόμα στο σαλόνι...αλλά να μην είναι και για πέταμα, διαφημήζουν ήδη κάτι 40άρες LG, νομίζω την 42LH4000 με καμια 500αριά ευρώ, να την κάνω την κίνηση ή όχι? σημείωση δεν βλέπουν τίποτα ποτέ σε DVD ή BlueRay και σκεφτόμουνα εκεί γύρω για 37-40-42.
ευχαριστώ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Μάλλον είναι καλύτερα να πάρεις μια που να υποστηρίζει εγγενώς mpeg4.
Κοίτα και στα δορυφορικά τις συζητήσεις για τις κάρτες(υπάρχουν προβλήματα μέχρι στιγμής) και γενικότερα την digea.

Όσον αφορά το θέμα του σήματος απ όσο ξέρω γίνεται μετατροπή σε mpeg2.Πιθανόν αυτό να είναι και η πηγή των προβλημάτων όσον αφορά την καθυστέρηση στην αλλαγή των καναλιών ή και κάποιων τεχνουργημάτων στην εικόνα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.750
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88