Τηλεόραση 32" - low end και μόνο για απλό αναλογικό σήμα

trv

Reaction score
0
Καλησπέρα σας,

Στο πατρικό μου σκέφτομαι να πάρω δώρο στους δικούς μου μια tft τηλεόραση (για να αφήσουν μια τεράστια 29αρα που ειχαν παρει πριν χρονια και πιανει το μισο σαλόνι)

Η χρήση που κανουν, είναι 95% τηλεόραση με εξωτερική κεραία στην ταράτσα (καινουργια καλωδίωση ομως) και 5% κανένα dvd που και που (από αυτά των εφημερίδων!)

Υπαρχει ενα χωροταξικό θεματάκι με τις διαστάσεις, καθώς θα μπει σε μια ειδική υποδοχή πάνω απο το τζακι, η οποια όπως το υπολόγισα μπορει να φιλοξενήσει μόνο μεχρι 32" διάσταση.

Οποτε ψαχνω μια τηλεόραση, στα ελάχιστα χρήμματα (κατώ απο 500 ευρώ), στις 32 ίντσες και η σημαντικοτερη απαίτηση είναι να εχει καλη εικόνα σε απλό αναλογικό σήμα κεραίας.

Γνωριζω απο οσο εχω διαβασει οτι καποιες sony για παράδειγμα, αν και καλές κατα τα αλλα, με απλό σημα τα χαλανε..
Οποτε θελω κατι εξακριβωμενα καλο για χρηση σαν απλη τηλεοραση και τιποτα παραπανω, HD, usb και τετοια ειναι παντελώς αδιαφορα.

Καμια ιδεα; Κατι τηλεορασεις τυπου AOC κ.α. που εχει το πλαισιο λενε τιποτα;

Ευχαριστώ!

trv

Reaction score
0
Απάντηση: Τηλεόραση 32" - low end και μόνο για απλό αναλογικό σήμα

Καλησπέρα και πάλι..

Σε κάποια αλλη συζήτηση μου πρότειναν ότι οι Philips ειναι μακραν οι καλύτερες σε απεικόνηση με αναλογικό σήμα από κεραία.. Ισχύει αυτό;

Αν ναι, τότε έχει κανένας γνώμη για την Philips 32PFL5403D 32" ?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Καλησπέρα και πάλι..

Σε κάποια αλλη συζήτηση μου πρότειναν ότι οι Philips ειναι μακραν οι καλύτερες σε απεικόνηση με αναλογικό σήμα από κεραία.. Ισχύει αυτό;

Οι Φιλιπς λογω του pixel plus πλεονεκτουν εναντι των αλλων,αλλα οπως και ολες οι lcd, θελουν δυνατο σημα

Reaction score
11

Καλησπέρα και πάλι..

Την πήρα προ 2μήνου και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχει εύκολο setup, menu και σε εικόνα ήταν η καλύτερη σε σύγκριση με άλλες στην ίδια κατηγορία τιμής. Σε απλό "καλό" τηλεοπτικό σήμα πάνω από την παλιά crt sony 32 που είχα η εικόνα της μου άρεσει περισσότερο.

Reaction score
0

H τελευταίες LG εχουνε καλή εικόνα στήν λήψη με κεραία που δεν φαίνεται "ψευτική" ούτε pixeliazei χωρίς να υπάρχει ψηφιακός "θόρυβος"όπως σε ορισμένες άλλες tft και είναι μια χαρά για Τηλεόραση και για DVD.
Εγω scarlet LG 32'' εχω στο δωμάτιο μου (οχι την 100hz φυσικά) και είμαι ικανοποιημένος εκτός απο την καλή τιμή το μενού τους είναι απλό στήν χρήση και πανέμορφο :103:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος