Τηλεόραση Trenton, 32 ιντσών, 16:9...

Reaction score
1
Πωλείται τηλεόραση CRT Trenton, στερεοφωνική, 32 ιντσών, 100Hz και με κάδρο 16:9. Όπως ακριβώς τη βλέπετε στη φωτογραφία. Την αγόρασα το 2002, αν θυμάμαι καλά, και είναι σε άριστη κατάσταση.

Οι είσοδοι που διαθέτει είναι δύο scart στο πίσω μέρος εκ των οποίων ή μία είναι RGB, μία είσοδος S-Video στο πλάι, καθώς και μία είσοδος Composite στην εμπρός όψη, που συνοδεύεται από μία στερεοφωνική είσοδο audio (left + right).

Η τηλεόραση είναι σε άψογη λειτουργική κατάσταση και εξωτερική εμφάνιση. Η μοναδική της δυσλειτουργία, είναι ότι καμιά φορά χάνει την σωστή επαφή της από την πλαϊνή είσοδο S-Video, και θα πρέπει απλά να κουνήσετε ελαφρά το καλώδιο, για να επανέλθει η σωστή εικόνα. Οι υπόλοιπες τρεις είσοδοι της τηλεόρασης, καθώς και η είσοδος της κεραίας λειτουργούν άψογα.

Τα «προικιά» της είναι πλούσια και αποτελούνται από τα εξής τρία δώρα:

Α. Το έπιπλο για τη στήριξή της, όπως ακριβώς το βλέπετε στην πρώτη φωτό, αξίας 90 ευρώ, και ίδιου ακριβώς χρώματος με την τηλεόραση, δηλαδή ασημί. Περιλαμβάνει ένα γυάλινο ράφι για να τοποθετήσετε επιπλέον συσκευές.

Β. Ψηφιακό αποκωδικοποιητή Sagem MPEG2, σαν καινούριο, αγορασμένο πριν από μερικούς μήνες, όταν δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης. Αποκωδικοποιεί μονάχα τα τέσσερα ψηφιακά κανάλια της Δημόσιας Τηλεόρασης. Για τα ιδιωτικά κανάλια, δυστυχώς θα χρειαστείτε στο μέλλον και έναν ψηφιακό αποκωδικοποιητή MPEG4, όταν βεβαίως καταργηθεί η αναλογική μετάδοση των καναλιών το 2012.

Γ. Εκατό (100) dvd από την προσωπική συλλογή μου, που απαριθμεί περισσότερους από 600 τίτλους. Τα dvd θα είναι της επιλογής του αγοραστή, χωρίς καμία δική μου επέμβαση. Το διευκρινίζω όμως: απλά dvd και όχι HD-DVD ή Blu-ray δισκάκια, που επίσης περιλαμβάνονται στην συλλογή μου…

Τιμή: 200 ευρώ.

Reaction score
8
Απάντηση: Τηλεόραση Trenton, 32 ιντσών, 16:9...

Συγνωμη για τα greeklish για pm ηταν το μηνυμα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.984
Members
38.524