Τηλεόραση Turbo-X TX-42F6500D LCD TV 42" Full HD

Reaction score
0
Η παλιά Samsung μας άφησε χρόνους και η επίσημη αντιπροσωπεία (η οποία κάνει εξαιρετική δουλειά αφού η τηλεόραση παραδόθηκε στο service 3 μέρες πριν τελειώσει η εγγύηση των 2 χρόνων και παρόλο αυτά την έβγαλαν μη επισκευάσιμη δίχως δεύτερη κουβέντα!) μου είπε να την επιστρέψω στο Πλαίσιο για αντικατάσταση. Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και δεν είμαστε για πολλά έξοδα, έχει κανείς δοκιμάσει στην πράξη Turbo-X; Κοιτάζω για αυτήν http://www.plaisio.gr/product.aspx?...AA30C70576972FFFD25048C644BC425661239C26BFB63 Ξέρουμε τι πάνελ φοράει η συγκεκριμένη; Εντυπώσεις; Θα ήθελα να ξαναπάρω Samsung αλλά είναι σαφώς πιο ακριβές...

Reaction score
0
Δε νομίζω ότι θα έχεις κανένα πρόβλημα με burn in.

Υπάρχει και αυτή εδώ πάντως που δεν την έχω δει αλλά τουλάχιστον δεν είναι no name.

Reaction score
0
Η συγκεκριμενη δεν εχει αναγκη... "ξεπλενει" αυτοματα σχεδον...
Μου βάζεις φωτιές φίλε μου.... Και εγώ έχω διαβάσει πολύ καλά πράγματα για την συγκεκριμένη οθόνη. Αν κάποιος άλλος φίλος την έχει δοκιμάσει με κονσόλα και δεν έχει πρόβλημα, ούτε και εγώ θα έχω (έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει και πολύς χρόνος για παιχνίδια...)

Reaction score
0
Δε νομίζω ότι θα έχεις κανένα πρόβλημα με burn in.

Υπάρχει και αυτή εδώ πάντως που δεν την έχω δει αλλά τουλάχιστον δεν είναι no name.
Πολύ καλή η πρόταση σου, ευχαριστώ. Ά, και η Turbo-X δεν είναι no name... Είναι Vestel!!! Turkey... Χαχα.

Reaction score
0
η pz8 του πλαισιου δηλαδη σε χαλαει?
Τι γκαντεμιά είναι αυτή ρε παιδί μου... Πάνω που με έκανες να κουμπώσω στην ΡΖ8, εξαφανίστηκε από την σελίδα του Πλαισίου... Ούτε αναμένεται, ούτε τίποτα. Θα πάω μια βόλτα από το κατάστημα Λάρισας αύριο μπας και έμεινε κανένα στοκ. Αν την βρω κερνάω σουβλάκια με το The Dark Knight να παίζει!

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.590