- Reaction score
- 51
Μέχρι πριν από λίγο καιρό είχαμε σταθερή από τον ΟΤΕ (αλλά μέσω Tellas)
Και ADSL από την ΟΤΕΝΕΤ.
Πάμε παρακάτω....
Υπολογίζω λοιπόν περίπου το μηνιαίο κόστος:
ΟΤΕΝΕΤ (1024 Mbps) 20.50€ (+0.70€ έξοδα ταχυδρομείου)
ΟΤΕ (πάγιο τέλος) 16.50€ (περίπου...)
Tellas (κλήσεις) 16€ (περίπου)
Άρα μιλάμε περίπου για 54€/ μήνα περίπου
Αυτή τη στιγμή έχω κάνει (θεωρητικά) σύμβαση με Tellas για το δικό της δίκτυο. Μέσω του οποίου θα έχω απεριόριστες κλήσεις εσωτερικού προς όλα τα δίκτυα με κόστος 27€/ μήνα (τελικό κόστος με ΦΠΑ) και βεβαίως χωρίς πάγιο ΟΤΕ.
Διάβασα πιο νωρίς όμως το θέμα του diabolical (εδώ) και μπήκαν διαόλια στο κεφάλι μου (μάλλον φταίει το user name του Μιχάλη....:cool_11: )
Ότι δηλαδή η διακοπή από ΟΤΕ (λόγω Tellas) θα μου "φάει" και την ΟΤΕΝΕΤ.
Μετά από επικοινωνία με την Tellas ξεκαθαρίστηκε ότι το ιδιόκτητο δίκτυο της tellas θα δουλέψει Πάτρα περίπου 15 με 20 Φλεβάρη.
Το συμβόλαιό μου με την ΟΤΕΝΕΤ λήγει στις 28 Φλεβάρη.....
Χρονικά όλα είναι άψογα.....
Σταματάω την ΟΤΕΝΕΤ, ενεργοποιώ και την tellas και ως παροχέα ADSL και καθαρίζω....
Ακούστε κοστολόγιο τώρα...
Η Tellas στο δικό της δίκτυο (και με σημερινές τιμές πάντα) μου δίνει συνολικά με 40€ τον μήνα, δωρεάν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές και ταυτόχρονα και ADSL στα 12MBps....
Αν παραμείνω στην ΟΤΕΝΕΤ (πάντα με σημερινά νούμερα) θα πρέπει να πληρώνω 27€/ μήνα αλλά για 8άρα ADSL
Οπότε θα είναι 27 (ΟΤΕΝΕΤ) + 16.5 (πάγιο ΟΤΕ) + ?? (χρήση τηλεφώνου)
Επομένως (χωρίς να ξέρω πόσο θα στοιχίζει η χρήση τηλεφώνου) είμαι ήδη στα 43.50€
Οι αριθμοί λένε ξεκάθαρα για Tellas....
Ακόμα έχω δυνατότητα να ΜΗΝ ενεργοποιήσω την συνεργασία μου με την Tellas (έχω τουλάχιστον 15 μέρες ακόμα για να μπλοκάρω το "συμβόλαιο")
Τι λέτε??:happy_4: :happy_4: :happy_4:
Και ADSL από την ΟΤΕΝΕΤ.
Πάμε παρακάτω....
Υπολογίζω λοιπόν περίπου το μηνιαίο κόστος:
ΟΤΕΝΕΤ (1024 Mbps) 20.50€ (+0.70€ έξοδα ταχυδρομείου)
ΟΤΕ (πάγιο τέλος) 16.50€ (περίπου...)
Tellas (κλήσεις) 16€ (περίπου)
Άρα μιλάμε περίπου για 54€/ μήνα περίπου
Αυτή τη στιγμή έχω κάνει (θεωρητικά) σύμβαση με Tellas για το δικό της δίκτυο. Μέσω του οποίου θα έχω απεριόριστες κλήσεις εσωτερικού προς όλα τα δίκτυα με κόστος 27€/ μήνα (τελικό κόστος με ΦΠΑ) και βεβαίως χωρίς πάγιο ΟΤΕ.
Διάβασα πιο νωρίς όμως το θέμα του diabolical (εδώ) και μπήκαν διαόλια στο κεφάλι μου (μάλλον φταίει το user name του Μιχάλη....:cool_11: )
Ότι δηλαδή η διακοπή από ΟΤΕ (λόγω Tellas) θα μου "φάει" και την ΟΤΕΝΕΤ.
Μετά από επικοινωνία με την Tellas ξεκαθαρίστηκε ότι το ιδιόκτητο δίκτυο της tellas θα δουλέψει Πάτρα περίπου 15 με 20 Φλεβάρη.
Το συμβόλαιό μου με την ΟΤΕΝΕΤ λήγει στις 28 Φλεβάρη.....
Χρονικά όλα είναι άψογα.....
Σταματάω την ΟΤΕΝΕΤ, ενεργοποιώ και την tellas και ως παροχέα ADSL και καθαρίζω....
Ακούστε κοστολόγιο τώρα...
Η Tellas στο δικό της δίκτυο (και με σημερινές τιμές πάντα) μου δίνει συνολικά με 40€ τον μήνα, δωρεάν απεριόριστες αστικές και υπεραστικές και ταυτόχρονα και ADSL στα 12MBps....
Αν παραμείνω στην ΟΤΕΝΕΤ (πάντα με σημερινά νούμερα) θα πρέπει να πληρώνω 27€/ μήνα αλλά για 8άρα ADSL
Οπότε θα είναι 27 (ΟΤΕΝΕΤ) + 16.5 (πάγιο ΟΤΕ) + ?? (χρήση τηλεφώνου)
Επομένως (χωρίς να ξέρω πόσο θα στοιχίζει η χρήση τηλεφώνου) είμαι ήδη στα 43.50€
Οι αριθμοί λένε ξεκάθαρα για Tellas....
Ακόμα έχω δυνατότητα να ΜΗΝ ενεργοποιήσω την συνεργασία μου με την Tellas (έχω τουλάχιστον 15 μέρες ακόμα για να μπλοκάρω το "συμβόλαιο")
Τι λέτε??:happy_4: :happy_4: :happy_4: