Την πατήσαμε Παρασκευιάτικα

Reaction score
0
Καλησπέρα στους ειδικούς της κατηγορίας,

μετα από πολύ προσπάθεια τον τελευταίο μηνα, ήρθαν οι τεχνικοί να αντικαταστήσουν το καμμενο switcher της κεντρικής δορυφορικής της πολυκατοικία που μενω.
Βρήκα της ευκαιρία να πεισω (;;;....ωραια πειθώ, εγώ πλήρωσα την 400αρα και ευχομαι να δουν το θεμα με κατανόηση γιατι μονο εγω εχω αποκωδικοποιητή και βλέπω δορυφορική) τους υπόλοιπους ένοικους να προσθέσουμε 1 LNB και να αντικαταστήσουμε το switcher με ενα μεγαλύτερο για τους 2 δορυφόρους (astra και hotbird).
Εν τέλει απόψε διαπίστωσα οτι ενω τα καναλια απο το hotbird είναι οκ, από τον ASTRA ο humax 2000 κατεβάζει αργα καμιά 450αρια και μετά τρέχει και σε λιγα δευτερόλεπτα εχει σκανάρει τα πάντα , ολοκληρωνοντας....πατάω αποθήκευση, αποθηκευει μεχρι το 100...ακολουθως κοιταω τι εχει αποθηκευτει....SAT1 αδύνατο να παρακολουθήσει κανεις με πολλά σπασίματα, PROSIEBEN το ίδιο και χειρότερα, ΑΝΙΧΕ δεν υπάρχει πουθενά, το προμο ASTRA HD δεν υπάρχει πουθενά....κοιτάω ισχυς για 3 δευτερόλεπτα 100...για 1 δευτερόλεπτο 7 ..και μετα 0 % ....ποιότητα 0%.

Σημειώνω οτι εχουν βάλει παράκεντρο τον ASTRA και κέντρο τον HOTBIRD. Έχει κανένας κάποια άποψη περί του τί μπορεί να συμβαίνει;

Reaction score
6
Σε κεντρικές εγκαταστάσεις συνήθως οι απώλειες στο σήμα είναι μεγάλες.
Υποθέτοντας ότι υπάρχουν στα σωστά σημεία τερματικές πρίζες, το σήμα που σου έρχεται δεν πρέπει να είναι αρκετό (και ο Humax δεν έχει ευαίσθητο tuner, μάλλον το αντίθετο!) όσο για την αναζήτηση , απενεργοποίησε το "Network scan" και προσπάθησε πάλι. Θα δεις ότι ο Humax θα ψάχνει μια μια τις συχνότητες...
Θα έλεγα να βάλεις κέντρο τον Astra και παράκεντρα τον Hotbird, υπάρχουν ακόμα αρκετές συχνότητες στον Astra που δεν είναι πολύ δυνατές για εμάς...

Reaction score
0
Απάντηση: Την πατήσαμε Παρασκευιάτικα

Αυτό του είπα κι εγώ...παράκεντρο τον Hotbird αλλά μου είπε οτι δεν θα υπάρχει πρόβλημα...δεν ειμαι ειδικός και δεν συνηθίζω να πιάνω καποιον απο το λαιμό αν δεν είμαι σίγουρος...προσπάθησα απενεργοποιώντας και το νετγουρκ σκαν πριν γράψω οτιδήποτε....αλλά δεν....

Το τύχη μου βραδυατικο...σαββατοκυριακο σεμιναριο...καλή Δευτέρα

Reaction score
0
Απάντηση: Την πατήσαμε Παρασκευιάτικα

Όπως και να έχει το πράγμα...ευχαριστώ τα μάλλα για την άμεση ανταπόκριση

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985