Τη βοήθεια σας για Κεντρικό

Reaction score
17
Καλησπέρα σας!

Λόγω αλλαγής των μπροστινών μου ηχείων από Boston A23 (3,5'') σε Α26 (6,5'') τώρα το κεντρίκο που έχω μου φαίνεται αδύναμο και χαμηλής ευαισθησίας (86db)

Μου έχουν προτείνει τα KEF C6 LCR (2X5,25'' + 0.75'' - 89db) για κεντρικό για να αντικαταστήσω τα Boston A223C (2Χ3,5'' + 1'') που έχω.
Μου τα δίνουν εκθεσιακά (αχρησιμοποιήτα) 130 € από 198 €.

Το θέμα είναι αν αξίζουν τα συγκεκριμένα μιάς και δεν τα έχω δει να πολυπαίζουν γενικά (και ούτε ιδιαίτερα reviews υπάρχουν)

Σημειώνω ότι έχω τον Denon 2400 και τα πίσω ηχεία Boston A23 που σκεφτομαι και αυτά να αλλάξω (βλέπω τα Klipsch R-15M που και εκεί θα ήθελα τη γνώμη σας) σε λίγο καιρό

Ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
17
Έχει το A225C το οποίο δεν βρίσκω με τπτ Ελλάδα ή κάπου εξωτερικό που να στέλνουν εδώ...

Τα KEF τα θεωρείς υποδεέστερα ή ότι δεν θα ταιριάξουν?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.784
Το κεντρικό πρέπει να είναι ίδιο/ίδιας εταιρίας+σειράς με τα υπόλοιπα.

Reaction score
17
Επειδή δεν μπορώ να βρω ίδια δυστηχώς και είπα το θέμα μου στον Πωλητή...θα μου τα δώσει να τα δοκιμάσω και αν μου κάνουν θα τα κρατήσω...

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας!

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.767
απο που αγορασες τα boston?
[DOUBLEPOST=1525089125][/DOUBLEPOST]παρε ενα ακομα Α26 για κεντρικο ή ακομα και 2 αν τα πουλανε μονο ζευγαρια

Reaction score
17
Από μαγαζί στα Βριλήσσια σε συνεννόηση με την αντιπροσωπεία...δεν θυμάμαι το όνομα τώρα του μαγαζιού...

Αλλά δεν υπάρχει άλλο Α26 ούτε για δείγμα και δυσκολεύομαι στην αναβάθμιση
αλλά αν έβρισκα από έξω ας πούμε...τι να τα κάνω τα 2 για κεντρικό?

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.767
ενα θα βαλεις για κεντρικο... και αν δεν εχει παντοφλα σπιτι βαλε και ενα τριτο πισω... λεω εγω τωρα...

απο το να παρεις ασχετο κεντρικο... μη κανεις λαθος και παρεις αλλη μαρκα κεντρικο, θα ακους διαφορά

Reaction score
17
6.1 δλδ οκ...το ακούω...
Παντόφλα πάντα παίζει αλλά τις ξεγελάς :) (το παρουσιάζεις την κατάλληλη μέρα)

Ο πωλητής πάντως στην αντιπροσωπία (έχουν και τα Boston και τα KEF) επιμένει ότι κολλάει με το σύνολο και γι'αυτό μου λέει δοκίμασε τα και αν δεν σου κάνουν τα επιστρέφεις...

Αν τα δοκιμάσω (πριν πάω σε λύση 2 εξτρά Α26 ή Α25) θα ακούσω από την αρχή τη διαφορά που μου λες...έτσι δεν είναι?

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.767
προσεχε μη σου παρουσιασει και αυτη τιποτα :p

κανε μια προσπαθεια να βρεις ιδιο ηχειο με τα δεξια αριστερα για κεντρικο! ειναι καλυτερη λυση και απο "κεντρικο" ιδιας σειρας και εταιρειας

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.216
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney