Τη γνώμη σας για ενισχυτή και ηχεία

Reaction score
0
Καλησπέρα

Το καλοκαίρι που μας πέρασε μπήκα στο τρυπάκι να αγοράσω καινούργια τηλεόραση. Ενας φίλος μου πρότεινε να ρίξω μια ματιά εδω στο φόρουμ
και μετά απο πολλές ώρες ανάγνωσης (πραγματικά δεν χρειάστηκε να ρωτήσω κάτι, το πλήθος των πληροφοριών και των θεμάτων καλυψαν πλήρως τις
απορίες μου ) κατέληξα να αγοράσω μια PANASONIC VIERA TX-P46G10 PLASMA TV μαζί με ένα EGREAT EG-M34A και μέχρι στιγμής ειμαι
απολυτα ικανοποιημένος με την αγορα μου, η οποία όμως δημιούργησε την ανάγκη για ένα βήμα παραπέρα, στην αγορά ενός ηχοσυστήματος.
Οι απαιτήσεις μου δεν ήταν μεγάλες, απλώς ένα καλύτερο αποτέλεσμα απο τα ηχέια της τηλεόρασης, οποτε στην αρχή σκεφτομουν την λύση ενός all-in-one
συστήματος μεταξύ 300-400Ε.
Ερχόμενος ομως εδώ στο φόρουμ και μαθαινωντας για τα καινούργια audio format, αποφάσισα να ανεβάσω λίγο το budjet,καπου στα 650Ε μου βγαίνει,
και να κάνω μια αγορά που νομίζω ότι θα είμαι ΟΚ για παραπανω απο ένα χρόνο (έτσι όπως τρέχουνε τα πράγματα :107:).
Και η κατάληξή μου είναι :

- Για ενισχυτή έναν Yamaha RX-V465

- Για σετ ηχείων Canton Movie 80 CX.

Θα με βοηθούσε πολύ να μου λέγατε την γνώμη σας σχετικά με τα παραπάνω,μιάς και δεν είμαι και πολύ σχετικός,σαν επιλογή και σαν απόδοση που πιστέυεται οτι θα έχουν για τον χώρο μου,
που είναι κλασσικά ένα σαλόνι όχι πάνω απο 15-20 τμ και
κάποιες εναλλακτικές προτάσεις ίσως, τις οποίες σίγουρα θα λάβω υπόψιν. Υπάρχει επίσης ανοιχτό και το ενδεχόμενο στο μέλλον να προστεθεί
ένα PS3 η ενα BD Player.
Όσο για το θέμα της μουσικής, λόγω οτι είμαι και μουσικός (παίζω τύμπανα συγκεκριμένα) θεωρώ οτι έχω χάσει πολλές συχνότητες
απο τα τόσα χρονια προβών και συναυλιών:123:, οποτε δεν με πειράζει και αν δεν είναι τέλειο το αποτέλεσμα στην αναπαραγωγή της

Ευχαριστώ πολύ.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Καλή αρχή στα post!

Ο ενισχυτής μια χαρά είναι.
Τα ηχεία δεν τα ξέρω αν και σε αυτό το κοστολόγιο δεν βρίσκω κάτι άλλο.Πάντως δεν νομίζω να δείτε πολλές διαφορές έναντι των κλασσικών dd ή dts με τα συγκεκριμένα ηχεία.
Αν σας πέρνει να ανεβείτε σε κοστολόγιo δείτε και αυτά.

Reaction score
0
Απάντηση: Τη γνώμη σας για ενισχυτή και ηχεία

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα τα λάβω υπόψιν και αυτά, απο την επόμενη βδομάδα θα έχω και περισσότερο χρόνο (καταραμένη δουλειά :123: ) οπότε θα προσπαθήσω να ακούσω ότι μπορώ . Μιλώντας απο εδω και απο κει ... σκεφτομαι και για τα ROISTER HT-3300. Το καλό είναι οτι δεν πολυβιάζομαι και θα το ψαξω όσο με παίρνει...

Reaction score
0
Για κοίτα και κανένα Τeufel. Υπάρχουν πολύ καλές λύσεις στα λεφτά που κινείσαι όπως τα Theater 80 και τα Concept R 2. Αν ψάξεις στο forum θα βρεις αρκετούς ευχαριστημένους κατόχους.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος