Τιμή για σταθερό τηλέφωνο;

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
ΑΚΡΩΣ δελεαστική τιμή που έκλεισες, αλλά μια απορία έχω, πως σε έπαιρναν τηλέφωνο κ σου έκαναν αντιπροσφορά οι εταιρίες οι 3 αφού συνήθως όταν βλέπουν τα συμβόλαια «πήζουν» οι δυο εταιρίες!!!!

Φυσικά θέλω να κατεβάσω όσο γίνεται το ποσό του σταθερού ιντερνετ…. Κ είμαι στα τηλεφωνήματα .....
Μου έκανε τη πρόταση η Vodafone, δέχτηκα. Στη συνέχεια με πήρε η Cyta για αντιπροσφορά όπου και πάλι δέχτηκα στέλνοντας αίτημα ανάκλησης φορητότητας και στο τέλος με ξαναπήραν απο τη vodafone και μου έκαναν τη προσφορά στην οποία κλείσαμε. Βέβαια, η Cyta μου έδινε vdsl 35άρα με 22€ και εκεί έκανα το λάθος γιατί απο Vodafone μου είπαν ότι θα μπορούσα στη συνέχεια να αλλάξω πρόγραμμα με πάγιο στα 22€ περίπου και μετά μου είπαν να πιάσω το αβγό και να το κουρέψω, αλλά και στα 13€ για 1.9mb/s download που βλέπω στα torrents, μια χαρά είναι οπότε δεν θα ασχοληθώ παραπάνω.
 

Μηνύματα
335
Reaction score
14
Μου έκανε νέα πρόταση η wind στα 17.00 κ…. την δεκτηκα! Έκανα αίτηση κ το έστειλε η wind στη cyta υπαναχώρησης (να ακυρωθεί η αίτηση)) το fax το πρωί…. Κ έμεινα σε αυτήν την τιμή πλέων. Βασικά βαριέμαι να ξαναστήνω από την αρχή το ρουτερ, κωδικούς να περνώ στα κινητά ξανά τους κωδικούς κλπ….. πιστεύω καλή η τιμή είναι! Να μην είμαστε κ αχάριστοι!!!!!
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.663
Μηνύματα
2.869.215
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top