Τιμόνι για PS3

Reaction score
11
Πήρα πριν λίγο καιρό ένα τιμόνι φτηνιάρικο για ps3 (37ευρώ) και σε ανταπόκριση στα παιχνίδια πχ.dirt, είναι χάλια. Δηλαδή στις πρώτες 30 μοίρες δεξιά ή αριστερά δεν έχει απόκριση ενώ μετά η αλλαγή κατεύθυνσης είναι πολύ απότομη.
Έχει κανείς πάρει τα Logitech Force στα 79€ ή το Logitech Pro στα 129€. Αυτά παίζουν καλά ή έχουν αντίστοιχα προβλήματα.

Reaction score
4
Πήρα πριν λίγο καιρό ένα τιμόνι φτηνιάρικο για ps3 (37ευρώ) και σε ανταπόκριση στα παιχνίδια πχ.dirt, είναι χάλια. Δηλαδή στις πρώτες 30 μοίρες δεξιά ή αριστερά δεν έχει απόκριση ενώ μετά η αλλαγή κατεύθυνσης είναι πολύ απότομη.
Έχει κανείς πάρει τα Logitech Force στα 79€ ή το Logitech Pro στα 129€. Αυτά παίζουν καλά ή έχουν αντίστοιχα προβλήματα.
Εγω εχω το Logitech Momo και ειμαι πολυ ευχαριστημενος σε οτι αφορα το pc.
Στο ps3 δεν το εχω δοκιμασει.

Reaction score
0
Δεν έχει πρόβλημα η τιμονιέρα.
Απλά πρέπει να ρυθμίσεις από κάπου μέσα στο παιχνίδι το sensitivity και το dead zone (χοντρικά να "ακούει" το τιμόνι με λίγες μοίρες).

Reaction score
0
Πάντως φίλος με τα Logitech G25 είναι κατευχαριστημένος. Το colin mac rae Dirt το έχει ξευτιλίσει. Σε αναμονή του GT 5 βεβαίως βεβαίως....

Reaction score
11
Τελικά πήρα το Logitech Pro στα 129 ευρώ.

Πολύ καλό και με 2,5 στροφές (900) μοίρες αλλά ... κλαψ ... στο dirt δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία οπότε για να κινηθείς πραγματικά γρήγορα θέλει αρκετή συνήθεια.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρώ τα παιχνίδια για ps3 που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988