Τινος ειναι βρε γυναικα τα παιδια?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μεσα στην ιδια ημερα δυο εξεχοντα μελη της κοινοτητας μας μου ανακοινωσαν πως οι συζυγοι τους περιμενουν τον δευτερο...διαδοχο.
Προκειται για τον Α.Γενικο Κωστα Παπαζογλου και τον Συντονιστη της κατηγοριας Audio Σπυρο Μπλατσιο.
Ολοι μας στελνουμε τις καλυτερες ευχες μας στους δυο μελλοντικους...δευτεροχαζομπαμπαδες αλλα και στις μαμαδες που κουβαλουν το βαρος :wink:

Περα απο αυτα ομως δεν απεφυγα καποιες...πονηρες σκεψεις :lol:

Διοτι ναι μεν ο Α.Γενικος εχει πυκνωσει τις επισκεψεις του στην Μυκονο , αλλα ο ανθρωπος εχει δηλωσει λατρης του...πλακωτου , του φευγα , και ...των πορτων :lol:
Αρα η...ντουροσυνη του εξασφαλισμενη. :lol:

Ο αλλος ομως, ο Κατερινιος , δηλωσε ευθαρσως πως οι Ισπανιδες ειναι ασχημες , οι Κυπριες δεν του κανουν , και οι Ελληνιδες...αστα να πανε :shock:

Για κατσε ρε φιλε, σκεφτομαι εγω ο πονηρος , η μια σου μυριζει η αλλη σου βρωμαει , μηπως τελικα σου αρεσει...ο Σηφακας? :lol:

Και καθως οι μερες των συλληψεων με τον...κρινο εχουν περασει ανεπιστρεπτι, και απο την αλλη ο Αρβανιτακης-που τον βρισκεις που τον χανεις- ολο κατι "εκτακτες" δουλειες στην Κατερινη εχει...αν βγει το παιδι και αντι για γαλα ζητησει...αργιλε , τοτε τι θα κανεις, εεεε? :lol: :lol:

Υ.Γ.Οχι πως ο Αρβανιτακης ειναι κανενας καρπερος , αυτος νομιζει ακομα πως τα παιδια γινονται βαζοντας το δαχτυλακι στον αφαλο της γυναικας , αλλα λεμε τωρα... :lol:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
σΚαφάτε άσε τα σάπια...

Τον Σήφακα αν τον ψάχνεις είναι σε ένα μαγαζί με μπλέ τρένα που συχνάζουν κάτι υπέργηροι κύριοι τελευταίως...

ΥΓ (ευχαριστώ για τις ευχές)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Με το καλό, με το καλό!!

Μην τον ακούτε τον Καφάτο. Αυτός τα λέει γιατί έχει ξεχάσει πως το βρίσκουν το πετρέλαιο εδώ και πολύ καιρό.

p.s. Εδώ Παρασκευή βράδυ έπεσε για ύπνο από τις 21:00, τι να λέμε τώρα... :wink: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Να σας ζησουν ρε παιδια τα παιδια. Συμπληρωνω οτι οχι μονο κοιμαται νωρις αλλα σηκωνεται με τα κοκκορια.ΓΗΡΑΣ

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
Να σας ζησουν ρε παιδια τα παιδια. Συμπληρωνω οτι οχι μονο κοιμαται νωρις αλλα σηκωνεται με τα κοκκορια.ΓΗΡΑΣ
και αφού ξυπνήσει πρωί πρωί παρακολουθεί τους τσαλαπετεινούς στον κήπο του...

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Με το καλο!!Να ειναι γερα !!!
Και για να μην εισελθω στον «πολεμο»των δηλωσεων και των ..αποκαλυψεων ,δηλαδη εχουμε προβλημα εμεις οι...ανταρηδες που βλεπουμε ...πουλια;;Αλλοι τσαλαπετεινους ,εγω κοτσυφια και τωρα περιστερακια;;;Λεω μηπως...
Θελει ψαξιμο παντως.. :twisted:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Και παιρνει και τηλεφωνα και ξυπναει τον κοσμο.
Έτσι είναι αγόρι μου. Άμα κοιμάσαι από τις 21:00 σηκώνεσαι το πρωί και είσαι εσύ και οι φίλοι σου στο ΚΑΠΗ. Δεν έχεις τι να κάνεις και πέρνεις τηλέφωνα στους άλλους που πήγανε σπίτι στις 5 το πρωί και τους χαλάς τον πρωινό ύπνο :lol:

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Οταν θελεις να διατηρησεις το Σφριγος σου,την Σιλουετα σου,το Δερματακι σου το Μωρουδιστικο ,ΒΕΒΑΙΩΣ και πρεπει να κοιμασαι γυρω στις 21:00!!!Εξαλλου,εκτος απο τους γλαρους,τα ΠΟΥΛΙΑ όντως πεθαινουν ...τραγουδωντας;;;;;;;Αναρωτιεμαι... :twisted:

Reaction score
51
Ευχάριστα νέα!!! :D :D :D :D
Η ώρα η καλή παλικάρια μου!!
ΆΞΙΟΙ-ΆΞΙΟΙ!!!! :D :D :D

Το κουρασμένο παλικάρι, που όχι τυχαία αυτοαποκαλείται.....ΘΕΙΟΣ (και έχει πολλά ακόμα παρατσούκλια: πατατίνο, καληνυχτάκιας, πορνόγερος, σΚαφάτος........) το μόνο πουλί που βλέπει ζωντανό (και χαίρεται κιόλας....) είναι εκείνος ο τσαλαπετεινός!!
Τώρα τον τσαλαπετεινό κοιτά ή τα παλικάρια στην οικοδομή απέναντί του?
Λέτε γι αυτό να κοιμάται από τις 9? :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Το να ειναι κανεις Καληνυχτακιας μερικες φορες χρειαζεται!Να ειναι Πορνογερος ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!Να ειναι Σκαφατος σιγουρα ενδεικνυται......(μερικες φορες...)Τωρα, βρισκοντας την ετυμολογια του Τσαλα-πετεινου μου ερχεται στον γερασμενο νου η παροιμια...:Να΄μουν τον Μαη γαιδαρος τον Αυγουστο Κριαρι ,ολο τον χρονο ΚΟΚΟΡΑΣ(ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΤΕΙΝΟΥ) ΚΑΙ γατος τον Γεναρη..!!!!» :twisted:

Reaction score
51
Το να ειναι κανεις Καληνυχτακιας μερικες φορες χρειαζεται!Να ειναι Πορνογερος ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!Να ειναι Σκαφατος σιγουρα ενδεικνυται......(μερικες φορες...)Τωρα, βρισκοντας την ετυμολογια του Τσαλα-πετεινου μου ερχεται στον γερασμενο νου η παροιμια...:Να΄μουν τον Μαη γαιδαρος τον Αυγουστο Κριαρι ,ολο τον χρονο ΚΟΚΟΡΑΣ(ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΤΕΙΝΟΥ) ΚΑΙ γατος τον Γεναρη..!!!!» :twisted:

Άλλο καληνυχτάκιας κι άλλο μαμιάς (που κοκορεύεται ο πετεινός...........) :lol: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Το σΚαφάτος το χρησιμοποιεί ως εξής: "έχω και σΚάφος, πάμε μια βόλτα?" αλλά τα πιπίνια δεν ψαρώνουν γιατί καλές οι παλιές Ελληνικές ταινίες αλλά τις έχουν δει όλες (και τώρα τελευταία και....όλοι) Χώρια που αν είχε (ή αν θα έχει...) θα το χρησιμοποιεί για να πηγαίνει Μύκονο...........Και αυτό a priori είναι ανησυχητικό!!!! :lol: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Το μόνο σχετικό του σΚαφάτου με τον Τσαλα-πετεινό είναι κάτι που πρόσεξα μετά το σπάσιμο της λέξης.......... Είναι τα 2/3 της ομάδας που τεστάρουν τους βιντεοπροβολείς. Τα τέστ γίνονται με Τσάλ(λ)α-πετεινό-Λάμπρου
Ποιός είναι άραγε ο πετεινός??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Μηπως πρεπει να αλλαξουμε τον τιτλο σε "Οταν καπνιζει ο λουλας?" :lol: :lol:
Διοτι ο Αρβανιτακης μαλλον τιποτα μπαγιατικα βαζει μεσα και δεν ακουει καλα.
Αφηστε δε που τα μεταφερει στον αλλλλογομουρη και αυτος στον...Πατρινοπουλο και γινεται το ελα να δεις... :lol:

Οταν λοιπον μου τηλεφωνησε του ειπα επι λεξη:"Aσε με Νικο ειμαι ψοφιος και επεσα απο τις μια( ΜΙΑ , 01.00 ΑΜ ) .Τωρα πως το 01.00 εγινε 21.00 μονο αυτος γνωριζει.
Αφηστε που εχει κανει και δερμα...μπεμπεκου απο την πολλη εργασια ενω αλλοι επιστρεφουν σπιτι τους την ωρα που αυτος ...στολιζεται για την βραδυνη του εξοδο. :lol:

Του ετοιμαζω κατι τις ομως μεσα στην εβδομαδα και εαν αρνηθει θα τον κανω σουργιελο :mrgreen:
Exile για ριξε identification μεσω πμ

Αντε , ας συνεχισουμε με τα συχαρικια στους δυο φιλους μας :wink:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Αντρικο σιγα μην βγουμε μαζι .Δεν αντεχεις τον ανταγωνισμο μπαρμπαθειε.ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ!!!!

exile

Videocameras
Reaction score
4.515
Επειδη δεν προλαβαινω -Ανδρεα το pm καποια στιγμη- ριξτε μια γρηγορη ματια στο Γενεαλογικο δεντρο του site-admi.
Μετα απο ενδελεχη ερευνα-μην ρωτησετε που-κατεληξα:Ητο Αριστοκρατης στην καταγωγη με ελαφριες ταση Ευπατριδη.Διατηρουσε εναν Πυργο με ειδικο χωρο για τις μαιτρεσες του καπου,σε καποιο νησι και στενος συγγενης του Καζα-νοβα(εκ του Κοζα-Νοστρα)απο την μερια του πατερα του.Απο την μερια της μητερας του ειχε συγγενεια με Ισπανικο και Ιταλικο πριγκηπικο Οικο.Το Τσαλα-ειναι κοινο σε πολλες περιοχες της επικρατειας και δηλωνει -εκτος της πληροτητας που διακατεχει καποιαν προσωπικοτητα-και την αντοχη στον χρονο.Αυτα σε γενικες γραμμες.... :twisted:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
αντε με το καλό!!

Και εγώ περίπου στην ίδια κατάσταση είμαι....
Λέω περίπου γιατί εχουμε ήδη 2 ζουζούνια και περιμένουμε το 3ο!!
Αντε με το καλο Σακη!

Εχεις ενημερωσει ολους οσους πρεπει να ενημερωσεις? :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON