Τις προτάσεις σας για οικονομικό Hi-Fi

Reaction score
50
ένας φίλος θέλει να πάρει ενα συστημα Hi FI και διαθέτει το πολύ 500Ε

Οι απαίτησεις που έχουμε είναι:
Ηχεία Βάσης
Να παίζει ράδιο, cd/mp3 και αν είναι δυνατόν και κασσετόφωνο.
Θα πρέπει να καλύπτει γύρω στα 20τμ και να μπορεί να ανεβάζει εντάσεις (οχι κατάσταση πάρτυ, αλλά να μπορεί να ανεβάσει λίγο χωρίς να παραμορφώνει)

Ισως προτάσεις ολοκληρωμένων συστημάτων θα βόλευαν καλύτερα.

για πείτε ρε παιδιά...

Reaction score
0
υπάρχεί ένα σετάκι της SONY που το είχε στον προηγούμενο ήχο. Η συνολική βαθμολογία του ήταν καλύτερη και από της Cambridge audio (σετ του 1000ικου). Η τιμή του ήταν στα 380 κάτι χωρίς ηχεία.
Είμαι στο γραφείο και δεν έχω το τεύχος πρόχειρο. Αν το έχει κανείς ας ρίξει μια βοήθεια.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Είναι το σετ Sony SCD-XE597/FE 370. Θα μπορούσε με ένα σετ ηχείων Wharfedale Diamond 9.1 να καλύψει τον φίλο....

Το CDplayer το έχω ακούσει και είναι πολύ καλό για τα λεφτά του... Αυτό που δεν έχω ακούσει είναι ο ενισχυτής....

Τώρα για τις απαιτήσεις του φίλου... Το CD του σετ αν θυμάμαι καλά δεν παίζει MP3. Οπότε αν τον ενδιαφέρει η λύση του MP3 καλύτερα να κινηθεί προς ένα DVD player (χάνωντας όμως σε ποιότητα ήχου)

Τώρα υπάρχει και η λύση του Denon D-M31 ολοκληρωμένου συστήματος με ραδιαενισχυτή Cd και ηχεία αλλά δεν θυμάμαι την τιμή του.

Άλλη λύση θα ήταν (αν τον ενδιαφέρει το mp3) το Pioneer DCS 323 (σύστημα home cinema με 3.1 ηχεία) ή το samsung ht-ds 460 (σύστημα home cinema με 2.1 ηχεία)

Reaction score
50
Ευχαριστώ για τις προτάσεις, θα τα ψάξουμε.

Το samsung 460 πάντως επειδή το ήξερα και είχα ζητήσει να το δώ σε εναν Κοτσόβολο δεν το ήξεραν καν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas