Τι Να Πάρω??

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Μιας που πλησιάζουν οι γιορτές λέω να πάρω ένα δωράκι στο εαυτό μου...
Μια βιντεοκάμερα!!!

Το κακό είναι ότι δεν ξέρω σχεδόν τίποτα για αυτές!!!

Θέλω πάντως σίγουρα να έχει firewire συνδεση για να μεταφέρω τις εγγραφές στο pc για εγγραφή σε dvd και καλή ανάλυση...(καλά θα ήταν να είναι πάνω από 1ΜP)
Δεν με πειράζει αν δεν τραβα φώτο (δεν με χαλά ει όμως κι αν τραβάει)

Βάση όλων αυτών τι μπορώ να πάρω που δεν θα μου κοσ΄τισει και ο κούκος αηδόνι???
(πολλά ζητάω???)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Εκ παραδρομής (και λόγω κολλήματος του pc) το παρόν δημοσιεύτικε 3 φορές..Ας το διορθώσει ο συντονιστής της κατηγορίας....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ανάλογα πόσα λεφτά θέλεις να ξοδεύσεις.

Κοίτα την Sony hc40 ή τον κλώνο της σε κάθετη την pc109.

Έχω την 109 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Η 40 είναι στην μεσαία κατηγορία τιμής (γύρω στα 700 Ευρώ) ενώ η 109 είναι περίπου 150 Ευρώ ακριβότερη.

Reaction score
7
Εκ παραδρομής (και λόγω κολλήματος του pc) το παρόν δημοσιεύτικε 3 φορές..Ας το διορθώσει ο συντονιστής της κατηγορίας....
Nομιζω οτι μπορεις να το σβησεις και εσυ που το δημοσιευσες

Reaction score
5
Γενικά η σειρά DCR-PCxxx της sony (και η νέα αλλά και οι παλαιότερες) προσφέρουν σε πολύ χαμηλές τιμές καλούς φακούς, όλα τα καλούδια (nightshot , DV in-out, κτλ κτλ) όπως και D/A conversion.....

Προσωπικά προτείνω DCR-PCxxx στους χρήστες που θέλουν καλή ποιότητα κατασκευής ,ποιότητα εικόνας , χαμηλή τιμή και future proof

Αν πάντως θες και καλές φώτο , άψογο βίντεο και true 16:9 δοκίμασε την DCR-PC330 ή DCR-PC350. (την 330 έχω την εντύπωση πως την βρίσκεις και με 900€).

Reaction score
14
900..? πω-πω....αν δεν κάνω λάθος, μαζί με τρίποδα και κάτι άλλο είχα δώσει περί τα 1700....

Reaction score
5
Εγώ είχα πληρώσει την 330 μαζί με μία έξτρα μπαταρία (μεγαλύτερη) και ένα 128ΜΒ memory stick 1.900€ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τώρα 1μιση χρόνο μετά η κάμερα έπεσε 1000€ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και ζητά μόνο 900€..............

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΖΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΕΙ ....... ΠΟΤΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Στέλιο με μια πρόχειρη έρευνα που έκανα την DCR-PC330 δεν την βρήκα πουθενά. Την DCR-PC350 την βρήκα στα 1330€ αλλά δεν είμαι διατεθιμένος να ξοδέψω τόσα για videocamera.

Την Sony hc 40 την βρήκα στα 730€ μαζί με ένα πακέτο με αξεσουάρ, που είναι σαφώς μέσα στο budget μου.

Εκτός από Sony έχει δοκιμάσει κανείς κάτι σε Panasonic ή Canon ή JVC ???

Reaction score
5
Εδώ θα βρείς ένα review για την hc40
http://www.camcorderinfo.com/content/Quick-Review-Camcorders--Sony-DCR-HC40.htm

Την pc330 μπορείς να την πάρεις από εξωτερικό (web) και ίσως να την βρεις ακόμα πιο φθηνά από 900€. Επειδή τώρα είμαι στη δουλειά δεν μπορώ να βρω url να σου στείλω ..... (blocked site).

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
τελικά τζίφος...ούτε εκεί έχει την 330...

Την Panasonic NV-GS 120 την δοκίμασε κανείς?

γιατί σε forum του εξωτειρκού βλέπω καλά λόγια....

Reaction score
5
H GS120 έχει άψογη εικόνα λόγω των 3 X 1/6 ccd.....

3 Μειονεκτήματα

- Δεν έχει true ή anamorphic widescreen αλλά το κλασσικό 4χ3 με κομμένα τα πάνω κάτω....

- Το LCD screen της κάμερας φημολογείται ότι είναι από τα χειρότερα της αγοράς.

- Δεν έχει nightshot σε απόλυτο σκοτάδι και το Color Night που περιλαμβάνει είναι άχρηστο.

Αυτά τα ολίγα...... :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός