Τι Τρωμε....τι Μας Ταϊζουν...συγχαρητηρια Και Προσοχη

Reaction score
14
Θέλω να πει και ο Γιάννης εκείνη τη φρικτή εμπειρία με το καφέ που ήπιε στην Αράχωβα...

Reaction score
14
Δεν λέω τίποτα...τον αφήνω να τα περιγράψει ο ίδιος.....

Πραγματικά φριχτή εμπειρία......

Reaction score
49
Χα,χα,χα..........
Τι μου θύμησες Μιχάλη!!!
Είχαμε πάει τα δύο ζεύγη (περιέργως ήταν οι ίδιες ομάδες όπως και σήμερα!! :lol: ) στο Γαλαξείδι! (προσοχή ΟΧΙ Γαλαξίδι.... :wink: )
Είπαμε λοιπόν να πάμε & Αράχωβα-Παρνασσό!
Ανεβαίνοντας προς το χιονοδρομικό, λίγο πριν την διαστάυρωση δεξιά για το χιονοδρομικό υπάρχει ένα εστιατόριο-ζαχαροπλαστείο-καφέ (σε πέτρινο όμορφο κτήριο!!)
Κάτσαμε και φάγαμε τον κ@.. μας!!!
Στην φάση λοιπόν του καφέ, είχα την φαεινή ιδέα να παραγγείλω και κανα γλυκάκι.
Τι γλυκάκι δηλ. δυο πιατέλες ήταν με ένα κέικ σοκολάτας πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη & 3 μπάλλες παγωτό (η μία) και γαλακτομπούρεκο + καταίφι + μπακλαβά (η άλλη)
(το ξέρω.....σας τρέχουν τα σάλια........)
Περιττό φαντάζομαι να σας πω ότι τσίμπησα από την δεύτερη και ξέσκισα την πρώτη..........!!!

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα?
Όχι.....μην πάει ο νους σας στο κακό!
Έπαθα σοκ με τον "γλυκό, με πολύ γάλα νες" που είχα την εντύπωση ότι θα πιω μετά!
Όχι μόνο δεν μου φάνηκε γλυκός, αλλά ΟΥΤΕ και το γάλα δεν μπορούσα να καταλάβω μετά από τέτοια πρόσληψη ζάχαρης από τις εν λόγω πιατέλες!!!! :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια από τότε, και το θυμάμαι σαν σήμερα!
Και κάνουμε και πλάκα με τον Μιχάλη κάθε φορά!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Αν ο μαγειρας και σια δεν ηταν ανωμαλος, βιτσιοζος, και δεν μισουσε κανεναν...
λοιπόν όταν ήμουν στον στρατό τα είχα δει όλα...

-Στο κέντρο οι μάγειρες έπαιζαν μπάλα με τα κατεψυγμένα κοτόπουλα πριν τα βάλουν στον φούρνο (άσε που τα μαγειρία ήταν μέσα στην ΒΡΩΜΙΑ)

-στην Ξάνθη είχαμε 3 μάγειρους. Και οι 3 ήταν ντιντίδες... Μία μέρα που ήμουν ΒΑΥΔΜ ο ΑΥΔΜ έπιασε τον έναν ντιντή μέσα στα μαγειρία να "σηκώνει το σακάκι" με τον πιο βρωμίλο του τάγματος.Αρκετές φορές είχα πάει Αξιωματικός Ονίων για να ψωνίσω για την μονάδα...Εκεί να δεις τα κρέατα χύμα πάνω στην καρότσα του Steyer.

-Στο Λιτόχωρο πάλι που ήμουν Αξιωματικός Ονίων στην λέσχη να δείς τι κάναν οι φάνταροι-μάγειροι στα μπιφτέκια του Ταξίαρχου (φαντάζομαι και σε όλους όσους δεν χώνευαν)...

Το μοναδικό μέρος στον στρατό που είχε καλό φαγητό ήταν στην ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο... Όλα τα άλλα ήταν χάλια...

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης