Τι έγινε ρε παιδιά;

Reaction score
1.051
Πολύ καλησπέρα σας!
Τιν τούτο πάλι;
Στοιχίζει 3 γεμίσματα ρεζερβουάρ και είναι πολλά υποσχόμενο ή είναι η ιδέα μου;

Reaction score
3.660
Δεν είναι καθόλου η ιδέα σου,
Αν ψάχνεις για ενισχυτή Class-D, με το θαυματουργό Chip TPA3255, δες τι επιπλέον προσφέρει και εκείνο της o-noorus D3 PRO

Εγώ είχα αγοράσει το D3 το οποίο με ένα καλο τροφοδοτικό παίζει θαυμάσια

Last edited:

Reaction score
3.587
Ως κάτοχος του ΑΙΥΙΜΑ Α07 ΜΑΧ με το ανάλογο τσιπάκι και τον οποίο αναβάθμισα με τα sparkos ss3602 μπορω να πω οτι η ΑΙΥΙΜΑ φτιάχνει τρομερά μηχανάκια σε πολύ καλη τιμή. Ωστοσο θα μου πείτε γιατί τον πουλάω; Με κερδισαν οι hypex ncore.

Reaction score
1.051
Ως κάτοχος του ΑΙΥΙΜΑ Α07 ΜΑΧ με το ανάλογο τσιπάκι και τον οποίο αναβάθμισα με τα sparkos ss3602 μπορω να πω οτι η ΑΙΥΙΜΑ φτιάχνει τρομερά μηχανάκια σε πολύ καλη τιμή. Ωστοσο θα μου πείτε γιατί τον πουλάω; Με κερδισαν οι hypex ncore.
O-NOORUS D3 PRO Amplifier, μόλις το "τσακωσα" από Audioholics/Audiophonics 😂.Ειπαμε,3 γεμίσματα!

Last edited:

Reaction score
228
Έχω το ΑΙΥΙΜΑ Α07 ΜΑΧ στον υπολογιστή με κάποια ιδιοκατασκευή ηχεία με scanspeak μεγάφωνα.
Τροφοδοτικό 42V με αρκετά Α.

Ίσως η πιο value for money αγορά που έχω κάνει. Για αυτό που τον χρησιμοποιώ είναι ότι πρέπει, σε τιμή προς απόδοση.

Τον είχα πάρει και στο χωριό για τις ταινίες στον κήπο με τον προβολέα. Παλικάρι. Και τα πρωινά έπαιζε από spotify.
Η πλάκα είναι ότι έχω πάρει και opamp και είναι ακόμα στο συρτάρι.

Με κερδισαν οι hypex ncore.
πρέπει να είναι άλλη κατηγορία τιμής, σωστά?

Reaction score
3.587
O Hypex nCore που αγόρασα είναι της audiophonics ο mpa-s250nc xlr με κόστος 560 euro με μεταφορικά. Ο ΑΙΥΙΜΑ με τα sparkoss κόστισε 300 euro με μεταφορικά. Ο nCore είναι καλύτερος ωστόσο ο aiyima είναι πολυ καλός και βάζει κάτω αρκετά μηχανάκια πολλών ευρώ. Ειναι μια απόδειξη οτι το chi-fi είναι pure hifi και όχι της σειρας

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.365
Members
38.549
Νεότερο μέλος
dimitris.tamp