Τι έγινε;

Reaction score
0
Δεν ξέρω αν αυτό το thread είναι το κατάλληλο για την ερώτηση που κάνω...

Τα μηχανήματά μου είναι AV Yamaha 650 και Bose Accoustimas 6...

Θέλοντας λοιπόν να ακούσω μουσική από το pc το σύνδεσα με οπτική ίνα στον ενισυτή...

Παρόλο που από την ποιότητα του ήχου δεν ξετρελάθηκα, το πρόβλημά μου είναι άλλο...

Μετά από πολλές αντίστοιχες ακροάσεις, σήμερα παρατήρησα οτι δεν έχω μπάσο... Τσέκαρα όλες τις συνδέσεις και έκανα ένα auto setup με το μικροφωνάκι... Μόνο που δεν βρίσκει subwoofer! Είναι αυτό που φοβάμαι; Πως μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο; Σημειώνω πως δεν άκουσα τίποτα "κακό" κάποια στιγμή... Απλά χθες έπαιζε, και σήμερα όχι...

(έκανα και μια προσπάθεια με dvd ταινία και...τζίφος)

Reaction score
0
Προτείνω να γίνει sticky για να δουν όλοι την ξευτίλα μου...:mrgreen: Γράψτε άκυρο γιατι απλά συμμαζεύτηκε το σπίτι και μαζί του και το καλώδιο ρεύματος του sub... :oops: :oops: :oops: όποιος θέλει να με δουλέψει την Κυριακή, ελεύθερα! :lol:

Reaction score
14
Πάλι καλά που πρόλαβες και το είπες γιατί θα σου βρίσκαμε....όλες τις υπόλοιπες λύσεις...χιχιχιχ

Reaction score
7
Προτείνω να γίνει sticky για να δουν όλοι την ξευτίλα μου...:mrgreen: Γράψτε άκυρο γιατι απλά συμμαζεύτηκε το σπίτι και μαζί του και το καλώδιο ρεύματος του sub... :oops: :oops: :oops: όποιος θέλει να με δουλέψει την Κυριακή, ελεύθερα! :lol:
Ειμαστε εγω και για να πραγματοποιουμε τις προτασεις σας!!!

Reaction score
7
Περα απο την πλακα....

Πολλα απο τα μεγαλα προβληματα που σε ταλαιπωρουν, σου σπανε τα νευρα, σου καταναλλωνουν χρονο κλπ μπορει να εχουν μια απλη λυση.
Την πιο απλη μαλιστα που αν και σου περασε καποια στιγμη απο το μυαλο, σκεφτηκες...Μπα, ειναι τρελο...δε γινονται αυτα....

Ξεκινατε ΠΑΝΤΑ απο το μηδεν και μη θεωρειτε ΤΙΠΟΤΑ δεδομενο οσο χαζο και αν φαινεται....

Reaction score
51
Oπότε προτείνω το εξής:

Το θέμα να παραμείνει sticky για να γράψουμε όλοι μας κάποιες τέτοιες στιγμές αμηχανίας!! Τις στιγμές δηλαδή που υπάρχουν μετά από 2ωρα/3ωρα ή εβδομαδιαία ψαξίματα εύρεσης του......προφανούς!!!! Εκείνες τις στιγμές που ευχαρίστως τραγουδάς "Πόσο μ@λ@κας είμαι...."

Τι λέτε???

Σε τελική ανάλυση, οι απροσεξίες αυτές όλο και κάποιον άνθρωπο θα βοηθήσουν..... :roll: :wink:

Reaction score
0
Oπότε προτείνω το εξής:

Το θέμα να παραμείνει sticky για να γράψουμε όλοι μας κάποιες τέτοιες στιγμές αμηχανίας!! Τις στιγμές δηλαδή που υπάρχουν μετά από 2ωρα/3ωρα ή εβδομαδιαία ψαξίματα εύρεσης του......προφανούς!!!! Εκείνες τις στιγμές που ευχαρίστως τραγουδάς "Πόσο μ@λ@κας είμαι...."

Τι λέτε???

Σε τελική ανάλυση, οι απροσεξίες αυτές όλο και κάποιον άνθρωπο θα βοηθήσουν..... :roll: :wink:
Dad μηπως θελεις να μας πεις κατι;
Π.χ. τη δυσκολια σου στην τοποθετηση....κουρτινων;;;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.452
Members
38.701
Νεότερο μέλος
atsa