Τι έφιαξε ρε ο άνθρωπος...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο... άνθρωπος, δεν θα έχει internet για το επόμενο 10ήμερο. Μιας και άκουσα το μηχανάκι είπα να βάλω καμιά φωτογραφία ως αποδεικτικό στοιχεία του ότι η τρέλα δεν πάει στα βουνά και στα όρη, τελευταίως έχει κατέβει μέχρι και στα νησιά...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Για όσους πιθανώς δεν κατάλαβαν, αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως:
- παθητικός προενισχυτής
- προενισχυτής λαμπατεράτος
- buffer

3 συνδιασμοί :
- Blue
- Black
- Ladder

Μπόλικες διαφορετικές περιπτώσεις, να χεις χρόνο να αποφασίσεις πως παίζει καλύτερα βρε παιδάκι μου... :shock:

Το κουτί είναι ένα αίσχος και μισό, (φυσικά σε κάποια φάση θα μπει σε καλύτερο), τα υλικά κορυφαία, (πρώτη φορά στη ζωή μου βλέπω αυτές τις λάμπες - philips 5*** στρατιωτικές) και.... παίζει καλά - πολύ καλά το γ@μημένο. :lol:

@gkar---> Αν και δεν έχουν αλλάξει όλοι οι κρύσταλλοι στο behringer παρά μόνον ένας, παρέα με το από πάνω μηχανάκι, άκουσα παπάδες και διάκους μαζί. Πρέπει να το ακούσουμε παρέα τούτο το διαόλι... ειδικά στον συνδιασμό λαμπάτου προ με ladder.

Θα χώσω τον γιατρό μια μέρα να μας γράψει από το σπίτι μου 5-10-15 πραγματάκια πριν την κάνει για το νησί... Πέραν του ακουστικού αποτελέσματος που κατ' εμέ είναι κορυφαίο, θέλω να πω ένα μπράβο στο καρντάσι που σχεδίασε αυτό το άκρως περίπλοκο μηχανάκι και που το χώρεσε μέσα σε τόσο μικρό τενεκεδάκι. Και δεν είναι και χειρουργός... :wink:

Εύγε νέε μου!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
(Yπο τους ηχους της Ριτας Σακελλαριου)
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ...............
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ :D

Reaction score
3.497
To D.I.Y , η φαντασία , η τέχνη, η αναρχία, το μεράκι, το λαμπάκι, το λαντεράκι, το σκαλάκι, το μαρκαδοράκι, το μπλεδάκι, το μαυράκι το ομορφουλάκι, το διακοπτάκι, τα καλωδιάκι, το βυσματάκι και το νησάκι όλα μαζί συνθέτουν μια άψογη ακουστικά κατασκευή.

Μια καλή λύση για τους αναποφάσιστους και για αυτούς που θέλουν να αλλάζουν ήχο με το πάτημα ενός διακόπτη.

MADE IN GREECE BY EAR FOR YOUR EAR.

Reaction score
3.497
Αναμένουμε και τον τελικό που θα είναι λαμπάτος, τρανσιστοράτος, μοσφετάτος, κλοουνάτος και σινγκλεντάτος .

Πάλι με το πάτημα ενός κουμπιού.
Αρα με δύο κουμπιά (προ και τελικού) θα έχουμε πάρα πολλούς συνδιασμούς.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η πλάκα είναι ότι πριν από καμιά βδομάδα είχαμε μια συζήτηση για τα ποτενσιόμετρα και ποιό παίζει καλύτερα κλπ...
Και δεν έλεγε τίποτα ο αθεόφοβος... 8)

Reaction score
3.497
πες του ότι ξέχασε να ζωγραφίσει το CE mark επάνω στο κουτί. Με το μαρκαδοράκι... ξέρει αυτός.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.894
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster