Τι βι 42΄ no 3d

Reaction score
4.250
Για πες τε καμμια γνωμη, για φιλο που δεν μπαινει στο φορουμ ειναι.

Η αληθεια ειναι, πριν λιγο καιρο συμβουλεψα τον αδερφο μου σε PANASONIC TX 50 G30, την πηρε και ειναι καταευχαριστημενος. Σκεφτομαι να τους προτεινω την αντιστοιχη 42αρα.

Αλλα τι λετε κι εσεις? Μηπως εχασα επεισοδια κι εχει προκυψει κατι καλο?

Νομιζω οτι το ενσωματομενο media player ειναι το πιο βασικο απο τα καλουδια που ενδεχομενως παιζει ουσιαστικο ρολο.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Τι βι 42΄ no 3d

Όχι δεν παίζει τίποτα αξιόλογο καινούργιο.

Στο media player της έχει ορισμένα θεματάκια.
Τέικ α λουκ.

Αν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η απρόσκοπτη υποστήριξη αρχείων μέσω της usb τότε η λύση είναι κάποια Samsung.
Βέβαια με την πληθώρα πλέον των media player ίσως είναι το τελευταίο χαρακτηρηστικό που πρέπει να κοιτά κάποιος σε μια τηλεόραση.

Reaction score
4.250

Όχι δεν παίζει τίποτα αξιόλογο καινούργιο.

Στο media player της έχει ορισμένα θεματάκια.
Τέικ α λουκ.

Αν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ η απρόσκοπτη υποστήριξη αρχείων μέσω της usb τότε η λύση είναι κάποια Samsung.
Βέβαια με την πληθώρα πλέον των media player ίσως είναι το τελευταίο χαρακτηρηστικό που πρέπει να κοιτά κάποιος σε μια τηλεόραση.
Γιωργο πριν περιπου 4-5 χρονια πηρα μια Σαμσουγκ που πηρε και βραβειο ΕΙΖΑ φουλ HD.

Πριν κανα χρονο αρχιζε με την φωνη να κανει νουμερα. Δηλαδη χωρις να πειραζεις το τηλεκοντρολ αυξομειωνε την ενταση και στο τελος πηγαινε τερμα δυνατα. Πηγε στο σερβις αλλαξαν μια πλακετα για 160 ευρω και ειπαν οτι εχει πλεον 6 μηνες εγγυηση! Στον 7ο ξαναρχισε το ιδιο προβλημα! Οπως καταλαβαινεις τωρα οταν ακουω Σαμσουγκ ανακατευεται το στομαχι μου!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Όλες οι εταιρίες έχουν τα προβλήματα τους.
Αυτοί που θέλουν την τηλεόραση μπορούν να ζήσουν με plasma;

Reaction score
4.250

Όλες οι εταιρίες έχουν τα προβλήματα τους.
Αυτοί που θέλουν την τηλεόραση μπορούν να ζήσουν με plasma;
Για εξηγα Γιωργο?
Επειδη εχω την PANASONIC PX80 στο σαλονι στο πατρικο μου και διπλα ακριβως απο την μπαλκονοπορτα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Ανακλάσεις απο τον περιβάλλοντα χώρο και μειωμένη φωτεινότητα.
Αν έχουν δει την δική σου και τους αρέσει,οκ.
Ας δούνε όμως και μια led ή μια lcd.

Reaction score
4.250

Ανακλάσεις απο τον περιβάλλοντα χώρο και μειωμένη φωτεινότητα.
Αν έχουν δει την δική σου και τους αρέσει,οκ.
Ας δούνε όμως και μια led ή μια lcd.
Γιωργο αυτα τα προβληματα ανηκουν στο μακρινο παρελθον. Σε μενα χτυπαει ολη την μερα ο ηλιος και με μια λεπτη διαφανη κουρτινα που εχει η μπαλκονοπορτα (απο την Ανοιξη εως και το Φθινοπωρο ειναι και μονιμως ανοιχτη) δεν εχω το παραμικρο προβλημα. Τεσπα, αλλοι θα αποφασισουν καλο ειναι να εχουν εναλλακτικες και να κρινουν μονοι τους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas