Τι βλεπετε;

Reaction score
11.740
Ανοίγω αυτό το θέμα εδώ γιατί υπάρχει κάποιο κλείδωμα στο internet και δεν μπορώ να δω την αρχική σελίδα του AVsite. Αν κρίνετε ότι χρειάζεται μεταφορά σε κάποια άλλη κατηγορία, παρακαλώ μεταφέρετέ το.

Αυτή τη στιγμή το ψηφιακό κανάλι Cine+ έχει μια ταινία:

Ως αδαής λοιπόν ρωτώ:
Δεν μας έφταναν οι μαύρες μπάρες πάνω-κάτω, τώρα έχουμε και δεξιά-αριστερά*; Δηλαδή ποιο κουμπί πρέπει να πατήσω για να γεμίσω την οθόνη μου με αυτή την εικόνα;:142:

*Δεν εννοώ αυτές της τηλεορασης, εννοώ αυτές που γκριζάρουν, που είναι από το πρόγραμμα.

Reaction score
11.740
Η ερωτηση εχει σαρκαστικο χαρακτηρα και θελει να τονισει οτι οχι μονο δεν μας δειχνουν αναμορφικο προγραμμα για να εκμεταλευτουν πληρως τις γραμμες σαρωσης του τηλεοπτικου σηματος, αλλα σπαταλανε αυτες τις γραμμες για να μας δειξουν μαυριλα! Ακουω γνωμες.

Reaction score
2
Τι ψάχνεις να βρεις φίλε μου...

Ειλικρινά ούτε που θυμάμαι από πότε έχω να δω τηλεόραση.Έχω σιχαθεί την απαράδεκτη ποιότητα.Και το απαράδεκτο ratio.Μόνο ο ΣΚΑΙ κάτι πάει να κάνει.HD και μόνο HD τίποτα άλλο.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.587
Απάντηση: Τι βλεπετε;

Συμφωνώ. Τα κανάλια μας είναι απαράδεκτα από κάθε άποψη.
Από ποιότητα εικόνας, ήχο, προγράμματα, ειδήσεις, εκπομπές, ψυχαγωγία, διαφημίσεις, όλα χάλια.
Αυτός ο ΑΝΤ1 τι εικόνα έχει ρε παιδιά. Τι ξεπλυμένο θολό τοπίο.
Ο Αlpha δεν έχει καλό ήχο. Λείπουν τα πρίμα.
Ξου ξου ξου.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.382

Την καλύτερη εικόνα στην τηλεόραση την βλέπω.....όταν είναι κλειστή:103:

Έχω πολύ ντιζαινάτη tv.:105:

Reaction score
0

Να ριπάρεις, να συμπιέζεις και να "ξεσκίζεις" την ποιότητα για να "χωρέσεις" κάτι - βλέπε NetMed - μπορώ και να το καταλάβω. Να εκπέμπεις μαύρα κάδρα, όμως, θέλει πολύ φαντασία. Κι από τέτοια έχουμε πολύ....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος