Τι βρίσκει κανείς στο πεζοδρόμιο.....

Reaction score
0
Πήγαινα τις προάλλες στο γραφείο με τα πόδια κ ξάφνου δίπλα σε έναν μεγάλο κάδο σκουπιδιών ήταν πεταμένος ένας ενισχυτής κ ένα πικάπ... το πικάπ ήταν σπασμένο αλλά ο ενισχυτής...
Πάω λοιπόν κοντά να δω τι εστί κ βλέπω έναν ενισχυτή δικάναλο αρκετά παλιό αλλά να σκίζει από εμφάνιση...:cool_4:
Τον πιάνω στα χέρια μου κ διαπιστώνω ότι πρόκειται για ενισχυτή Pioneer δικάναλο, ο οποίος απλά μου έκλεινε το μάτι κ φώναζε να τον πάρω σπίτι κ να τον σώσω από τα σκουπίδια...:cool_1:

Έτσι κ έκανα, βρεμένος ολόκληρος λόγω δυνατής βροχής τότε, πολύ βρώμικος από κάποια σοφίτα πιθανότατα κ ελαφρώς στραβό το καπάκι στην ράχη του.

Μπήκε κατευθείαν για πλύσιμο κ καθάρισμα, μέσα-έξω...

Αφού στέγνωσε καλά, τον σύνδεσα στο ρεύμα, χωρίς ηχεία για αρχή κ φυσικά άναψε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά του σύνδεσα δύο ηχεία από midi σύστημα κ τον ξανάνοιξα με την ελπίδα ότι δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα....εννοείται ότι δούλεψε κατευθείαν κ στην ουσία με ευχαριστούσε που τον έβγαλα από την αφάνεια !

Δείτε για τι μιλάμε :

Attachments

Reaction score
0
Κ αυτό είναι το πίσω μέρος με τις συνδέσεις του, ενώ διαβάζουμε ολοκάθαρα το Made in Japan, έχει εισόδους Tuner, Phone, Tape 1, Tape 2 & Auxiliary, ενώ εντύπωση κάνουν οι τρεις έξοδοι ρεύματος αλλά και η έξοδος ακουστικών σε μορφή rca(αριστερό/δεξί) και τέλος η διαχείριση δύο ζεύγων ηχείων A/B.

Στην πρόσοψη έχει τα κλασσικά ρυθμιστικά.

Έχοντας μεγάλη αγωνία ως προς το πως μπορεί να παίξει, συνδέω κατευθείαν πάνω του ένα ράδιο για να δω τι κάνει...το μηχάνημα αρχίζει να κηλαηδά στην κυριολεξία, ζεστό, γλυκό, πλήρες, δυνατό, βαθύ μπάσο...με μια λέξη μεγαλείο...

Επόμενο βήμα είναι η σύνδεση Sony MiniDisk και πάλι με αποζημιώνει με τον ήχο του κ απλά διαπιστώνω ότι μόλις αυτός ο ενισχυτής απέκτησε μια θέση στο ρακ μου... :crazy_3:

Attachments

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.132
Εγώ βρίσκω μόνο σπασμένες τηλεοράσεις ρε γμτ...

Μιχάλη, σε ποια γειτονιά μένεις, είπαμε;

Reaction score
1
Πρέπει να είναι χρονολογίας 1982-83. Ο ενισχυτής που είχα αγοράσει τότε για πρώτη φορά ήταν της ίδιας σειράς. Πρέπει να είναι 70+70 WRMS.

Καλό εύρημα.....

Reaction score
7.109
Πολυ ενδιαφερον,αν πραγματικα χρειαζεσαι τον ενισχυτη ισως θα επρεπε να αλλαξεις τους πυκνωτες τροφοδοσιας,την καλωδιωση των ηχειων και ισως να αλλαζες τους ελατηριωτους ακροδεκτες με μπορνες.Λιγα χρηματα για ολα αυτα φυσικα.

Reaction score
0
Ενισχυτή δεν χρειάζομαι αλλά για δεύτερος κ με τέτοια εμφάνιση είναι ...απαραίτητος! Τα χέρια μου δεν πιάνουν καλά με το κολλητήρι οπότε οι αλλαγές που λες tanto είναι λίγο μακριά από εμένα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.522
Νεότερο μέλος
seos