ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Τις τελευταιες ημερες ειμαι/ειμαστε μαρτυρες ενος παραξενου φαινομενου και ζητω την συνδρομη σας για το τι μπορει να φταιει καθως το μυαλο μου και οι γνωσεις μου δεν φτανουν τοσο μακρια.
Οι μετρησεις του avsite γινονται απο τον εσωτερικο μετρητη και ορισμενες φορες παιρνουμε και την γνωμη της Alexa(ναι, ναι ξερω αλλα...).
Αυτα τα δυο συνηθως συνβαδιζουν σε ενα ποσοστο 90%
Μια αυξηση δηλαδη στην αναγνωσιμοτητα του site επιφερει αμεσα αυξηση και στην Alexa κλπ κλπ
Ακριβως ομως μετα το hackering που ειχαμε συνεβει κατι παραξενο.
Οι μετρησεις στην Alexa αρχισαν να παιρνουν την...κατω βολτα , ενω οι μετρησεις του εσωτερικου μετρητη παραμενουν σταθερες η και με ελαφρα αυξητικη ταση.
Και οταν λεω την κατω βολτα εννοω πατος.
Τετοιες μετρησεις δεν ειχαμε ουτε την πρωτη εβδομαδα της δημιουργιας του avsite.
Και αυτο παρατηρειται σε λεγομενες "καλες ημερες" , δηλαδη εργασιμες και οχι Σαβ/κα.
Το συζητησαμε με τον Τασο...και δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη.
Μηπως γνωριζει καποιος καλος ανθρωπος τι μπορει να συμβαινει?
Υ.Γ.Δεν καιγομαι ιδιαιτερως αλλα οι μετρησεις της Alexa ειναι ο μονος τροπος για να δειξεις σε τριτους ποσο καλα μπορει να πηγαινει ενα site και να πετυχεις διαφημισεις κλπ
Οι μετρησεις του avsite γινονται απο τον εσωτερικο μετρητη και ορισμενες φορες παιρνουμε και την γνωμη της Alexa(ναι, ναι ξερω αλλα...).
Αυτα τα δυο συνηθως συνβαδιζουν σε ενα ποσοστο 90%
Μια αυξηση δηλαδη στην αναγνωσιμοτητα του site επιφερει αμεσα αυξηση και στην Alexa κλπ κλπ
Ακριβως ομως μετα το hackering που ειχαμε συνεβει κατι παραξενο.
Οι μετρησεις στην Alexa αρχισαν να παιρνουν την...κατω βολτα , ενω οι μετρησεις του εσωτερικου μετρητη παραμενουν σταθερες η και με ελαφρα αυξητικη ταση.
Και οταν λεω την κατω βολτα εννοω πατος.
Τετοιες μετρησεις δεν ειχαμε ουτε την πρωτη εβδομαδα της δημιουργιας του avsite.
Και αυτο παρατηρειται σε λεγομενες "καλες ημερες" , δηλαδη εργασιμες και οχι Σαβ/κα.
Το συζητησαμε με τον Τασο...και δεν μπορουμε να βγαλουμε ακρη.
Μηπως γνωριζει καποιος καλος ανθρωπος τι μπορει να συμβαινει?
Υ.Γ.Δεν καιγομαι ιδιαιτερως αλλα οι μετρησεις της Alexa ειναι ο μονος τροπος για να δειξεις σε τριτους ποσο καλα μπορει να πηγαινει ενα site και να πετυχεις διαφημισεις κλπ