Τι γνωμη εχετε γι'αυτο το site?

Reaction score
0
  • Ισχυει ?
  • Αν ναι,πως μετα παιζεις τα παιχνιδια στο ps3?
  • Ειναι ασφαλες?
  • Θα το ρισκαρατε?

Reaction score
50
Απάντηση: Τι γνωμη εχετε γι'αυτο το site?

Γιάννη, θα ήθελα να σε ενημερώσω πως στο AVsite απαγορεύονται links που οδηγούν σε downloading «παράνομου» υλικού!!
Ως εκ τούτου, θα ήθελα να δείξεις κατανόηση σε αυτό και να μας αφήσεις να προφυλάξουμε το site και τα μέλη....

Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω πως λειτουργεί η διαδικασία του κατεβάσματος και αναπαραγωγής.
Στον τομέα των παιχνιδιών τουλάχιστον, είμαι ενάντια στην πειρατεία γιατί θέλω και του χρόνου ή σε 3 χρόνια να μπορώ να βρω τον τίτλο που θέλω στα ράφια.
Γιατί αν ο Γιαμαούτσι (και κάθε Γιαμαούτσι) δεν πουλήσει όσο θέλει, δεν θα ξαναασχοληθεί με τον σχεδιασμό του Gran Turismo και εγώ δεν θα μπορώ να ασχοληθώ με κάτι που πραγματικά γουστάρω.....
Το ίδιο και η Eidos με την Lara κοκ.......

Όποιος δεν θέλει να πληρώνει τα 60 ή 70€, μπορεί απλά να νοικιάζει τίτλους από τα videoclubs για να παίρνει μια καλή γεύση του παιχνιδιού!!!

Άνοιξα μεγάλη συζήτηση......Χμμμμ........

Reaction score
0

Γιάννη, θα ήθελα να σε ενημερώσω πως στο AVsite απαγορεύονται links που οδηγούν σε downloading «παράνομου» υλικού!!
Ως εκ τούτου, θα ήθελα να δείξεις κατανόηση σε αυτό και να μας αφήσεις να προφυλάξουμε το site και τα μέλη....

Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω πως λειτουργεί η διαδικασία του κατεβάσματος και αναπαραγωγής.
Στον τομέα των παιχνιδιών τουλάχιστον, είμαι ενάντια στην πειρατεία γιατί θέλω και του χρόνου ή σε 3 χρόνια να μπορώ να βρω τον τίτλο που θέλω στα ράφια.
Γιατί αν ο Γιαμαούτσι (και κάθε Γιαμαούτσι) δεν πουλήσει όσο θέλει, δεν θα ξαναασχοληθεί με τον σχεδιασμό του Gran Turismo και εγώ δεν θα μπορώ να ασχοληθώ με κάτι που πραγματικά γουστάρω.....
Το ίδιο και η Eidos με την Lara κοκ.......

Όποιος δεν θέλει να πληρώνει τα 60 ή 70, μπορεί απλά να νοικιάζει τίτλους από τα videoclubs για να παίρνει μια καλή γεύση του παιχνιδιού!!!

Άνοιξα μεγάλη συζήτηση......Χμμμμ........
Καταλαβαινω απολυτα αυτο που μου λετε.Συγνωμη!
Δεν μου φανηκαν ομως τοσο "παρανομες" οι ερωτησεις μου γι'αυτο αλλωστε και τις εκανα.Και παλι συγνωμη.
Θα μπορουσατε μηπως να μου απαντησετε στην ερωτηση που εχω κανει στην κατηγορια "Παιχνιδια" με topic "Any other way to play ps3 games"?
Ευχαριστω.

Reaction score
50

Καταλαβαινω απολυτα αυτο που μου λετε.Συγνωμη!
Δεν μου φανηκαν ομως τοσο "παρανομες" οι ερωτησεις μου γι'αυτο αλλωστε και τις εκανα.Και παλι συγνωμη.

Δεν χρειάζεται συγνώμη!!!
Προς Θεού.....

Απλά σε ενημέρωσα για να μην έχουμε προβλήματα στο μέλλον από «εξωτερικούς» παράγοντες!!!

Σε ευχαριστώ για την κατανόηση!
Καλή συνέχεια :107:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.057
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp