Θα παρακαλούσα για τη γνώμη σας για ένα ενισχυτή γύρω στα 1300 ευρώ.
Θα ήθελα να σας πω πρώτα τι έχω και που προσανατολίζομαι μετά από ένα καλό σχετικά ψάξιμο.
Αυτή τη στιγμή έχω τα ακόλουθα:
Ενισχυτής : Yamaha RX-V1070
Tape Deck : Nakamichi RX-505
CD Player : ONKYO Integra R1
DVD player : Philips των 90 Ευρώ. Η αγορά DVD είναι στα πλάνα για αμέσως μετά τον ενισχυτή
Equalizer : Yamaha EQ-550
Ηχεία : Bose 901 IV, Bose Acoustimass 7 (passive sub, 3 sat), με το active equalizer
Active subwoofer: Μάλλον θα αγοράσω ένα με τον ενισχυτή
VCR: SONY SLV-SF99
Καλώδια : Monster cable, ηχεία και tape deck
Τηλεόραση : LG 32LP1R
Projector : Δεν διαθέτω αυτή τη στιγμή αλλά έχω φτιάξει την υποδομή στο σπίτι για μελλοντική εγκατάσταση.
Πανί : Ισχύει το ίδιο με τον projector
Θα έλεγα ότι είμαι στο 60/40 μουσική/ταινίες. Ακούω επίσης αρκετό ραδιόφωνο
Εχω καταλήξει σε τρία μοντέλα για τον Ενισχυτή: Denon AVR-3806, Yamaha RX-V4600, Pioneer VSX-AX4AVi-S.
O Denon μου αρέσει περισσότερο, απ' όσο διαβάζω, με μοναδικό μειονέκτημα την έλειψη THX certification (ότι σημαίνει αυτό)
Ο Yamaha δεν περνάει τις αναλογικές εισόδους εικόνας από την HDMI έξοδο.
Ο Pioneer τα κάνει όλα αλλά με όσους το έχω συζητήσει ξυνίζουν τα μούτρα τους στο άκουσμα Pioneer.
Ποιά είναι η γνώμη σας;
Θα ήθελα να σας πω πρώτα τι έχω και που προσανατολίζομαι μετά από ένα καλό σχετικά ψάξιμο.
Αυτή τη στιγμή έχω τα ακόλουθα:
Ενισχυτής : Yamaha RX-V1070
Tape Deck : Nakamichi RX-505
CD Player : ONKYO Integra R1
DVD player : Philips των 90 Ευρώ. Η αγορά DVD είναι στα πλάνα για αμέσως μετά τον ενισχυτή
Equalizer : Yamaha EQ-550
Ηχεία : Bose 901 IV, Bose Acoustimass 7 (passive sub, 3 sat), με το active equalizer
Active subwoofer: Μάλλον θα αγοράσω ένα με τον ενισχυτή
VCR: SONY SLV-SF99
Καλώδια : Monster cable, ηχεία και tape deck
Τηλεόραση : LG 32LP1R
Projector : Δεν διαθέτω αυτή τη στιγμή αλλά έχω φτιάξει την υποδομή στο σπίτι για μελλοντική εγκατάσταση.
Πανί : Ισχύει το ίδιο με τον projector
Θα έλεγα ότι είμαι στο 60/40 μουσική/ταινίες. Ακούω επίσης αρκετό ραδιόφωνο
Εχω καταλήξει σε τρία μοντέλα για τον Ενισχυτή: Denon AVR-3806, Yamaha RX-V4600, Pioneer VSX-AX4AVi-S.
O Denon μου αρέσει περισσότερο, απ' όσο διαβάζω, με μοναδικό μειονέκτημα την έλειψη THX certification (ότι σημαίνει αυτό)
Ο Yamaha δεν περνάει τις αναλογικές εισόδους εικόνας από την HDMI έξοδο.
Ο Pioneer τα κάνει όλα αλλά με όσους το έχω συζητήσει ξυνίζουν τα μούτρα τους στο άκουσμα Pioneer.
Ποιά είναι η γνώμη σας;