- Reaction score
- 164
Και ξαφνικά ο Topfield PVR 5510 τα κακάρωσε (δεν υπακούει σε καμία εντολή, και είναι μόνιμα κολλημένος στον Alpha). Πριν δύο σχεδόν χρόνια τον είχα χρυσοπληρώσει 700+ ευρουδάκια και δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Δυστυχώς αποδείχθηκε ιδιαίτερα αναξιόπιστος (οι εγγραφές πολύ συχνά δεν έπαιζαν, κολλούσε, συχνά δεν έβλεπε την κάρτα) και αν δεν συνέλθει με την αλλαγή του δίσκου, πάμε γι' άλλα.
Ψάχνω λοιπόν κάποιον δέκτη που:
-Να είναι απαραίτητα PVR, με διπλό tuner και να υποστηρίζει εγγραφή δύο διαφορετικών προγραμμάτων και time shift. Ο δίσκος δεν είναι απαραίτητο να συμπεριλαμβάνεται, βολεύομαι και με κάποιον που παίρνει εξωτερικό USB.
-Να είναι αξιόπιστος. Όχι μαύρες εγγραφές, όχι restart.
-Να μην έχει πρόβλημα με Irdeto cam και Nova.
-Δεν με ενδιαφέρει να κάνει χίλια δύο (πχ Dreambox), οπότε να μην χρειάζεται και συνεχές ψάξιμο για να δουλεύει. Να τον βάζεις στο ρεύμα και να βλέπεις. Δεν θέλω να κυνηγάω firmware, να περιμένω τη μαγική αναβάθμιση που θα λύσει όλα τα προβλήματα και να ψάχνω όλη την ώρα στο internet.
Επιθυμητός ο ευαίσθητος δέκτης, γιατί τι σήμα είναι προβληματικό.
Αν υποστήριζε και dual decoding με μία κάρτα θα ήταν θαύμα (πχ να παίζει το PIP στη Nova).
Δεν θεωρώ απαραίτητο να είναι HD. Βέβαια, δεν θα έλεγα όχι, αλλά δεν ξαναδίνω 700 ευρώ για δέκτη.
Υπάρχει κάτι εκεί έξω;
Ψάχνω λοιπόν κάποιον δέκτη που:
-Να είναι απαραίτητα PVR, με διπλό tuner και να υποστηρίζει εγγραφή δύο διαφορετικών προγραμμάτων και time shift. Ο δίσκος δεν είναι απαραίτητο να συμπεριλαμβάνεται, βολεύομαι και με κάποιον που παίρνει εξωτερικό USB.
-Να είναι αξιόπιστος. Όχι μαύρες εγγραφές, όχι restart.
-Να μην έχει πρόβλημα με Irdeto cam και Nova.
-Δεν με ενδιαφέρει να κάνει χίλια δύο (πχ Dreambox), οπότε να μην χρειάζεται και συνεχές ψάξιμο για να δουλεύει. Να τον βάζεις στο ρεύμα και να βλέπεις. Δεν θέλω να κυνηγάω firmware, να περιμένω τη μαγική αναβάθμιση που θα λύσει όλα τα προβλήματα και να ψάχνω όλη την ώρα στο internet.
Επιθυμητός ο ευαίσθητος δέκτης, γιατί τι σήμα είναι προβληματικό.
Αν υποστήριζε και dual decoding με μία κάρτα θα ήταν θαύμα (πχ να παίζει το PIP στη Nova).
Δεν θεωρώ απαραίτητο να είναι HD. Βέβαια, δεν θα έλεγα όχι, αλλά δεν ξαναδίνω 700 ευρώ για δέκτη.
Υπάρχει κάτι εκεί έξω;