Τι εξοπλισμό χρειάζομαι για να βλέπω το πακέτο SKY Αγγλίας;

Μηνύματα
109
Reaction score
0
Αφού ετοιμάζομαι που ετοιμάζομαι να βάλω μεγαλύτερο πιάτο, θα ήθελα να ξέρω τι χρειάζεται για να βλέπω και το πακέτο του SKY.
Μένω Θεσσαλονίκη αν παίζει κάποιο ρόλο. Ξέρω ότι πρέπει να έχω κάποιον Αγγλία να παραγγείλει την κάρτα - που ευτυχώς έχω.
Λοιπόν τι πιάτο θα χρειαστώ, που θα κοιτάει, ποιον δέκτη χρειάζομαι και πόσο περίπου έχει το πακέτο ή το υποπακέτο αυτού; Φυσικά αν η λήψη του πακέτου δεν είναι εύκολη και χρειάζομαι 3 μέτρα πιάτο, το ξεχνάμε :lol:
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Υπάρχουν πολλά προβλήματα τελευταία με το sky. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας αποκωδικοποιητής ο οποίος να είναι ελεύθερος συνδρομής. Τέτοιους μπορείς να βρεις στο ebay.co.uk. Ο αποκωδικοποιητής αυτός θα πρέπει να πάει στον φίλο σου στην Αγγλία για να ενεργοποιήσει την κάρτα και μετά να έρθει στην Ελλάδα. Στην Θεσ/νίκη νομίζω ένα πιάτο 1.40 - 1.60 είναι αρκετό. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ:

http://www.skycards.uk.net

Υπάρχουν και Ελληνικά αντίστοιχα site...
 

Μηνύματα
109
Reaction score
0
Ευχαριστώ Χρήστο! Το ψιλομετάνοιωσα να σου πω την αλήθεια :shock: Είδα όμως τι παρέχει το Sky Family Pack που έχει μόνο 18 λίρες και μου φυγέ το καφάσι!!! Μακάρι η Ε.Ε. να επιτρέψει την απελευθέρωση των πανευρωπαϊκών πακέτων, να δει και η Νόβα λίγο ανταγωνισμό, να ' ρθει κάνας Murdoch κατά δω να καεί το πελεκούδι! Μέχρι τότε όμως θα μας τα τρώνε οι μεσάζωντες! Στο link που μου στειλές Χρήστο, οι τύποι ζητούν 200 λίρες το χρόνο για τις υπηρεσίες τους - σχεδόν όση και η συνδρομή του Family Pack.. Δυστυχώς η άκρη που είχα με Αγγλία δεν παίζει πλέον... :roll:
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Το link σου το έδωσα για να δεις τα πακέτα και να τους ρωτήσεις ποιά κανάλια μπορείς να δεις στην Ελλάδα.

Η υπόλοιπη διαδικασία είναι να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο digibox, να το στείλεις στον φίλο σου στην Αγγλία, και εκεί να πάρει αυτός την κάρτα και να την ενεργοποιήσει στο σπίτι του. Μετά σου τα στέλνει όλα πακέτο και βλέπεις μια χαρά στην Ελλάδα. Το μόνο που δεν θα έχεις είναι το pay-per-view
 


Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Υπάρχουν αρκετά προβλήματα πλέον στο να ξεκινήσεις την συνδρομή, γι' αυτό και τα site στην Αγγλία που κάνουν αυτή τη δουλειά έχουν αυξήσει τις τιμές.

Το sky το ψάχνει λίγο περισσότερο από ότι παλιότερα, και απορίπτει πιο εύκολα πιστωτικές κάρτες από το εξωτερικό.

Αυτά είναι τα προβλήματα. Μόλις κάνεις την συνδρομή δεν έχεις φυσικά κανένα...
 

Μηνύματα
1.574
Reaction score
1
EINAI EYKOΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ SKY.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 1000-1400 ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ+ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ (ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ)20 ΛΙΡΕΣ ΤΟ FAMILY+38 FULL PACKET ME ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΚΑΝΑΛΙΑ.ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 1100.
 

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Ίσως στα ιντερνετικά καταστήματα της Αγγλίας το βρείτε πιο φθηνά αλλά σίγουρα έχει περισσότερο τρέξιμο. Αν το αναλάβει κάποιος στην Ελλάδα τότε εσείς δεν κάνετε τίποτα.
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.684
Μηνύματα
2.869.881
Members
37.944
Νεότερο μέλος
beetlejeans
Top