Τι επαθε το ρημαδι?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Εχω το HTC Desire το οποιο δουλευει απροβληματιστα για εναν χρονο.
Κατα την διαρκεια των διακοπων μου...κατι εγινε(υποπτευομαι πως οι μικρες το εριξαν ειτε κατω , ειτε μεσα σε νερο μια μερα που ελειπα με την μητερα τους) με συνεπεια καποιες απο τις λειτουργιες να παραμενουν...μουγγες.
Συγκεκριμενα δεν δουλευει το κουμπακι του μενου, το trackball, η φωτογραφικη μηχανη,
και η μειωση του ηχου.
Εχω κανει soft reset αλλα τιποτα.
Εχει κανεις καποια ιδεα?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Τι επαθε το ρημαδι?

Όχι τίποτα άλλο, να μάθεις και πώς έγινε, για να μην κατηγορείς ανθρώπους που μπορεί να μην φταίνε!!!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.437

Μηπως θελει περιοδο προσαρμογης απ'τις διακοπες? :138: :136:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ρε σεις, δεν αφηνετε την πλακα να προτεινετε τιποτα?:414:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Αν είχε πέσει σε νερό δεν θα δούλευε καθόλου, ίσως από πτώση να ταρακουνήθηκε ο εσωτερικός του κόσμος.
Πρέπει να ανοιχτεί για να εντοπιστεί η βλάβη.

Reaction score
175

πω ρε φιλε κι οτι πουλησα ενα μαυρο κι ενα ασπρο 400 γιουργια. Κριμα πολυ κριμα :604: για σενα.

υγ. Μαρεσει που ρωτας στην κατηγορια για να βρεις τη λυση. Απο το φιντερακο περιμενεις απαντηση; :116:

Reaction score
3

Μήπως αυτά που δεν δουλεύουν βρίσκονται στην ίδια μεριά του τηλεφώνου και μπορεί από κάποια πτώση ή χτύπημα κάτι να έχει λασκάρει;
Αν όχι, πριν το πας για επισκευή, δες το εγχειρίδιο χρήσης μήπως λέει κάτι για τις συγκεκριμένες βλάβες.
Ίσως να πήρε υγρασία και να πρέπει να περιμένεις λίγες ώρες.
Αν τώρα έχει πράγματι χαλάσει, το ερώτημα είναι αν φτιάχνεται και κατά πόσο θα είναι πλέον αξιόπιστο στη λειτουργία του μετά την επισκευή.

Reaction score
1.847

Ρε σεις, δεν αφηνετε την πλακα να προτεινετε τιποτα?
Ντάξ', κατσαβίδιασέ το να δεις τι έχει. :414:

Μάλλον υγρασία είναι αλλά θα μου φανεί παράξενο αν στο φτιάξουν. Αν θες να πειραματιστείς, βγάλε καπάκια και μπαταρία και κάντου λίγες ώρες (2-3) ηλιοθεραπεία. Αν δεν συνέλθει πας service.

Reaction score
30.484

Οχι ηλιοθεραπεία, μπορεί να την ακούσει.
Βγάλε καπάκια, μπαταρίες και φύσηξέ το με πιστολάκι μαλιών, σε μέτρια θερμοκρασία για 2-3 λεπτά.
Αν είναι υγρασία θα φύγει.

Reaction score
175

Εγω ειμαι περιεργος να μαθω τι ειναι το soft reset και γιατι δε σταθηκε ικανο να λυσει το προβλημα.

Reaction score
1.847

To soft reset διορθώνει προβλήματα στο software, ενώ εδώ είναι πρόβλημα hardware.

Reaction score
175

To soft reset διορθώνει προβλήματα στο software, ενώ εδώ είναι πρόβλημα hardware.

Και πως το κανεις στη συσκευη; Το θειο ρωταω γιατι αν δεν απαντησει δεν θα του πω τι εχει.

Reaction score
2.098

Έλα τώρα, δεν σε χάλασε, αφού ψηνοσουν για αναβάθμιση....:119:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Και πως το κανεις στη συσκευη; Το θειο ρωταω γιατι αν δεν απαντησει δεν θα του πω τι εχει.
Πλακα μου κανεις που δεν ξερεις?
Πατας το κουμπι "power" αρκετα, επιλεγεις "απενεργοποιηση" και μετα βγαζεις την μπαταρια για λιγο και ξανανοιγεις

Reaction score
175

Η συσκευη σου φιλε ειναι κολλημενη λογω υγρου με ζαχαρη (κοκα κολα, πορτοκαλαδα). Για να κανεις κατι εσυ απο μονος σου ειναι δυσκολο οποτε μονο η htc θα σου το καθαρισει. Πριν το πας κανε και ενα hard :116: μπας και συνελθει (εργοστασιακες).

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Η συσκευη σου φιλε ειναι κολλημενη λογω υγρου με ζαχαρη (κοκα κολα, πορτοκαλαδα). Για να κανεις κατι εσυ απο μονος σου ειναι δυσκολο οποτε μονο η htc θα σου το καθαρισει. Πριν το πας κανε και ενα hard :116: μπας και συνελθει (εργοστασιακες).
Τι χανω με το hard?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.277

Τι χανω με το hard?
Έχω την εντύπωση, ότι έξτρα προγράμματα του έχεις βάλει!
Περίμενε να σου πει κάποιος που το έχει κάνει.

Reaction score
175

Τι χανω με το hard?
Τα παντα. Αλλα τι σε νιαζει ρε κουμπαρε. Με το που θα βαλεις το gmail σου θα εισαι οκ. Κρατα κι ενα backup απο τις 'αλλες' εφαρμογες σου που ειναι εκτος μαρκετ και ολα μελι γαλα.

Τωρα θα μου πεις πως θα τα κανεις ολα αυτα αφου δεν δουλευουν τα πληκτρα σου; Ελα μου ντε...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.621
Members
38.724
Νεότερο μέλος
phamis