Τι ηχεία να βάλει κάποιος στο σαλόνι?

Reaction score
0
Απάντηση: Τι ηχεία να βάλει κάποιος στο σαλόνι?

Να ρωτήσω, εάν πάμε σε στήλες.... και όχι σε ψείρες (που τις φοβάμαι είναι η αλήθεια, αλλά τι να κάνω.....), υπάρχουνε λύσεις που δεν θα της πετάξει η γυναίκα απ' έξω ?

Υ.Γ. Τα Earthquake (Saturn Orbital 5.1) λένε τίποτα? Το λέω γιατί η τιμή τους στην Ελλάδα μου φαίνεται υπερβολικά μικρή!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τι ηχεία να βάλει κάποιος στο σαλόνι?

www.teufel.eu/THX/System-5-THX-Select.cfm
Eδώ είσαι φίλε μου...και αν απο ότι καταλαβαίνω δεν έχεις κτίσει το τζάκι...υπάρχουν και άλλες δυνατότητες και εννοώ τον εντιχοισμό των 3 μπροστινών ηχείων
στείλε π.μ.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Τι ηχεία να βάλει κάποιος στο σαλόνι?

www.teufel.eu/THX/System-5-THX-Select.cfm
Eδώ είσαι φίλε μου...και αν απο ότι καταλαβαίνω δεν έχεις κτίσει το τζάκι...υπάρχουν και άλλες δυνατότητες και εννοώ τον εντιχοισμό των 3 μπροστινών ηχείων
στείλε π.μ.

Δεν προκύπτει κανένα θέμα με τις δονήσεις έτσι?

Reaction score
0

Πήγα χθές και άκουσα τα KEF. Την σειρά 2000 και την σειρα 5000. Δεν είχε την 3000 που είναι η αλήθεια με συγκινεί αρκετά. Τα οδηγούσε με έναν Denon 7*90 (νομίζω ο 1900? ή 2800?, κάτι τέτοιο).

Ποιές είναι οι εντυπώσεις σας απο αυτα τα ηχεία??? Μου προκαλέσανε πολύ ευχάριστη έκπληξη!!!! (Ο ενισχυτής που έγω σκέφτομαι να πάρω είναι ο Denon 3808Α, κυρίως λόγω ethernet, θα υπάρχει θέμα? Ο Denon είναι σαφώς δυνατός ενισχυτής για αυτά τα ηχεία, αλλά σε αυτό το στυλ πιο δυνατά ηχεία παίζουνε?)

Reaction score
4
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=64034

υπαρχουν και αυτα!! τα συγκεκριμενα δεν τα εχω ακουσει , εχω ακουσει ομως 2 σειρες απο teufel διαφορετικων κατηγοριων τιμης το ενα συμβατικης κατηγοριας το αλλο κοντα στα 5 χιλιαρικα και τα 2 ηταν να απιστευτης ποιοτητας ηχου.
τρομερη εταιρια, αλλα δεν μονο με απευθειας αγορα απο το εργοστασιο κ μονο δεν διαθετει αντιπροσωπους σε ξενες χωρες. αλλα στελνει παντου! και ειναι και πολυ κομψα.

Reaction score
0

Τα έχω δει και τα Teufel, αλλά με την απαράδκετη πολιτική της να πουλάει μόνο απευθείας, τα έχω απορρίψει. Δεν έχω και την καλύτερη άποψη του να παραγγείλω ηχεία απο έξω. Κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί σε τι κατάσταση θα τα παραλάβω (Αλλοι δεν έχουνε πρόβλημα με αυτό, εγώ όμως δεν το κάνω, και πόσο μάλιστα για ενα αρκετά αξιοσέβαστο νούμερο!). Οπότε έξω τα teufel.

Reaction score
0

Επίσης, να ρωτήσω το εξής.....
Στον Ενισχυτή έχω καταλήξει... θα είναι ο Denon 3808A (λόγω ethernet). Τι ηχεία μπορώ λοιπόν να συνδιάσω με αυτόν, λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι μιλάμε για μικρά ηχεία, και όχι κολώνες!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.247
Members