Τι ηχεια ειναι αυτα?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.786
έλα ρε, 100 φορές τα έχω αναφέρει, γκέιθέιν είναι, γερμανικά, αυτά με τον ωραίο λοβό στα μπάσα!

(καρδιοειδής)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.786
έχει διαολεμένα μπάσα, και τραγικά "σωστά" κιόλας, με πολύ μικρή επίδραση από το χώρο, λόγω σχήματος λοβού ακτινοβολίας.

και χωρίς να το ακούσω, ε; χαχαχαχαχαχαχα, αυτό που το πας;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.786
δε παίρνεις καλύτερα κανα ενεργό γκέιθέιν; :)

κανα ενεργό κλέιν-χάμελ; :)

κανα ενεργό γκριμ; :)

χαχαχαχαχαχα

τες πα, το συγκεκριμένο, πόσο το βρίσκεις για αγορά; πόσα ευρώπουλα;

υποπτεύομαι ότι είναι ένα ας πούμε πιο "εξευγενισμένο" και σύγχρονο κλίπς-χορν, και είμαι βέβαιος πως σε ένα αρκετά μεγάλο χώρο θα είναι εντυπωσιακό και ευχάριστο το άκουσμα. Η υψηλή του ευαισθησία του επιτρέπει να παίξει και με "αναιμικούς" λαμπάτους, αλλά θεωρώ πως (ιδίως στον πρέπον χώρο γι'αυτό το ηχείο, δηλαδή σε μεγάλο χώρο) θα χρειαστεί καμια 500-αριά βατ για να οδηγηθεί "σωστά", βέβαια στο χόμπι μας ποιος χέζει το "σωστά", αυτό είναι μια άλλη κουβέντα...

Τες πα, πες κόστος απόκτησης και θα σου πω την προσωπική μου άποψη, αλλά ειλικρινά θεωρώ πολύ καλύτερες επιλογές τα ενεργά πολυενισχυόμενα σύγχρονα μόνιτορ, και αν θες σώνει και καλά κόρνες (που ομολογουμένως έχουν κάποια αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα, τα οποία πολύ δύσκολα μπορείς να ξεπεράσεις (αλλά ΜΠΟΡΕΙΣ, αυτό είναι επίσης άλλη συζήτηση, ξέρεις, με επίκεντρο τη δυναμική συμπίεση), τότε σε κορνάτη επιλογή θα πρότεινα (και πάλι) τα πολυαγαπημένα μου γουεστ-λέικ, τα οποία επίσης ΠΟΤΕ δεν έχω ακούσει, και με τα οποία επίσης μια χαρά θα συμβίωνα για όλη μου τη ζωή. Για οφθαλμόλουτρα, εδώ:

http://www.westlakeaudio.com/Speakers/Hi_Fi_Series/tower_sm-1.html

http://www.westlakeaudio.com/Speakers/Hi_Fi_Series/vf_series.html

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.786
α, αν είναι έτσι, δε χρειάζεται πολύ σκέψη, αν έχεις καλό χώρο (μεγάλο) όρμα στην ανταλλαγή, θα το καταφχαριστηθείς, τουλάχιστον στην αρχή.

καλού κακού ρίξε και κανα άκουσμα, γιατί βίζατον και σκάνσπικ είναι δγιό κόζμοι διαμετρικά αντίθετοι.

Reaction score
1.659
[υποπτεύομαι ότι είναι ένα ας πούμε πιο "εξευγενισμένο" και σύγχρονο κλίπς-χορν, και είμαι βέβαιος πως σε ένα αρκετά μεγάλο χώρο θα είναι εντυπωσιακό και ευχάριστο το άκουσμα. Η υψηλή του ευαισθησία του επιτρέπει να παίξει και με "αναιμικούς" λαμπάτους, αλλά θεωρώ πως (ιδίως στον πρέπον χώρο γι'αυτό το ηχείο, δηλαδή σε μεγάλο χώρο) θα χρειαστεί καμια 500-αριά βατ για να οδηγηθεί "σωστά", βέβαια στο χόμπι μας ποιος χέζει το "σωστά", αυτό είναι μια άλλη κουβέντα...

quote]

Κώστα θα το πάρω με κλειστά μάτια βασιζόμενος στα test και τις γνώμες, γιατί το ηχείο είναι Κρήτη. Όμως θα το οδηγήσω με class D με καρδια Boyoho και πιστεύω ότι θα πάρω αυτό το live που μου λείπει σε συνδιασμό με έναν καλό ήχο.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.541
Ξανα ερωτηση παιδια........... ποιο μονιτορ είναι αυτό στο βαθος, πανω από τη ντραμς?
Φαινεται φοβερο το μεγαφωνο των μεσαιων..........

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Boxer T5.
Αγγλική εταιρία που έφτιαχνε studio monitor με μεγάφωνα τρίτων,συνηθως ATC και TAD.
Το συγκεκριμένο ηχειό υπάρχει εδω:

image.jpg

Το mid είναι της ΑΤC,woofer TAD 1601,tweeter πάλι της TAD αλλά,δεν θυμάμαι το μοντέλο.
Απ´ ότι ξέρω έχει κλείσει ως εταιρία.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.541

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.541
Φαινεται ότι είναι Custom ATC 4'' . http://www.gearslutz.com/board/high-end/396181-whatever-happened-boxer-monitors-britain.html

The Boxers used a custom 4" dome mid...OEM'd from ATC. This large mid permitted a sub 500HZ crossover point...minimizing the directionality of the 15's...as well as not having a 800HZ crossover right in the vocal region
Circle House here in Miami still has a pair in use in Studio B...tho they have had difficulty getting spares
I dont know why this format has not been pursued by others...not that i havent petitioned so from a few different folks...including ATC.

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.541
Απορια.........................παλι.........................τα σαμπ διπλα στα JBL ,
μπορειτε να καταλαβετε πια ειναι?
[DOUBLEPOST=1509484302][/DOUBLEPOST]Αυτα.........

Attachments

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.844
Members