Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Συμπιπτουν οι ευχες μας Κατερινα.....ROSE said:εγώ θα ήθελα να είμαστε όλοι καλά και έναν άνθρωπο ακόμα πιο κοντά μου..... 8)

μα ποιος μίλησε για τον το χοντρό που είναι ντυμένος σαν τον ολυμπιακό?VG said:Δεν ξερω αν σας το ειπανε, δεν υπαρχει Αι Βασιλης![]()
8)....οχι καλη μουKELLER XRISTINA said:Συμπιπτουν οι ευχες μας Κατερινα.....ROSE said:εγώ θα ήθελα να είμαστε όλοι καλά και έναν άνθρωπο ακόμα πιο κοντά μου..... 8)![]()
Απλως να μην ειναι ο ιδιος...ανθρωπος!!!!![]()

Αυτο ακριβως, και να δωσουμε σε οσους δεν ειναι τοσο τυχεροι οσο εμεις.Για αυτους μπορει να σημαινουν πολλα...Ntinos72 said:Εγω ευχομαι να αγγιξει ολους μας το Πνευμα των Χριστουγεννων.
Τουλαχιστον αυτο αρκει για μενα .
Για την Κούλα κάτι μπορεί να γίνει...kiteman said:εγώ θα ήθελα...
Να μας έχει ο Θεός καλά
Μια LCD TV 100 ιντζών
Kαι την Κούλα από την Καλλιθέα![]()

Και αυτο μεσα στο Πνευμα ειναιΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:Αυτο ακριβως, και να δωσουμε σε οσους δεν ειναι τοσο τυχεροι οσο εμεις.Για αυτους μπορει να σημαινουν πολλα...Ntinos72 said:Εγω ευχομαι να αγγιξει ολους μας το Πνευμα των Χριστουγεννων.
Τουλαχιστον αυτο αρκει για μενα .

Πολυ καλη ιδεα, οπως επισης δινοντας 250 ευρω, του εξασφαλιζεις και σπουδες στο πανεπιστημιο!HV said:Προτεινω τοτε σε ολους να υιοθετησετε ενα παιδακι απο την αφρικη...Τουλαχιστον αυτα χρειαζονται αληθινα την βοηθεια ολων μας.
Εκτος αυτου Υγεια σε ολους.
καλά κάνεις... θα σε βρεί στην ζωή το καλό.HV said:Εγω στελνω στην Unisef οποτε το θυμαμαι αλλοτε 5 αλλοτε 10 αλλοτε 20ε.