- Reaction score
- 4.963
Ακριβώς. Θα έσφαζε το αγοράκι στο μέλλον, με βάση τη φωτό σε περίπου ένα δευτερόλεπτο για να είμαι πιο συγκεκριμένος.Άρα τιμωρήθηκε και για μελλοντικά εγκλήματα, προληπτικά.
Ενδιαφέρον.
Θα άφηνε πολλά νταλαρς ο θανών.Τώρα το να εξαίρεται ως αποτελεσματική μια νομοθεσία που οδηγεί στο να συλλαμβάνεται και κρατείται δεμένη χειροπόδαρα παρακαλώ μια ....86χρονη Γαλλίδα (μιλάμε για δημόσιο κίνδυνο, όχι αστεία), ε, είναι κάπως
![]()
French woman, 86, held by ICE after moving to US to reunite with long-lost love
The son of pensioner Marie-Thérèse says he worries for his mother's frail health, while she is detained in a Louisiana ICE centre.www.bbc.com
Πρόκειται για μια ηλικιωμένη Γαλλίδα που πήγε στις ΗΠΑ αφού πέθανε ο σύζυγός της για να παντρευτεί το αμόρε της από τη δεκαετία του 1960. Για κακή της τύχη, λίγο πριν τον γάμο, πέθανε κι αυτός, και ο ...φιλεύσπλαχνος υιός του κάλεσε το αλλοδαπών για την κυριούλα. Ε μην δώσεις πράσινο φως σε καράβλαχους καμπόηδες.
Το κορμί δίνει πολύ καλύτερο στόχο. Το πόδι μπορεί κάλλιστα να μην το πετύχεις. Και στηριζόμενη στο άλλο πόδι, πράγματι μπορεί να έσφαζε ή να τραυμάτιζε το παιδί.Ενώ αν την πυροβολούσε στο πόδι θα προχωρούσε ανενόχλητη στη σφαγή...
Σωστά.
Σωστά, γιατί , είπαμε, όταν σε πυροβολάνε στο πόδι, συνεχίζεις απερίσπαστος το έργο σου και απλά...στηρίζεσαι στο άλλο πόδι. Απλά, λογικά πράματα. Πώς δεν το σκέφτηκα;Και στηριζόμενη στο άλλο πόδι, πράγματι μπορεί να έσφαζε ή να τραυμάτιζε το παιδί.
Φαντάζομαι ότι και οι γονείς του παιδιού θα έχουν την ίδια απορία.Εγώ πάντως την έχω την απορία, γιατί δεν την πυροβόλησε στο πόδι;
Γιατί να έχουν την ίδια απορία;Φαντάζομαι ότι και οι γονείς του παιδιού θα έχουν την ίδια απορία.
Μπορεί να απορούν γιατί δεν την έπιασε στο πιτσι-πιτσι να την επαναφέρει στα συγκαλά της.Φαντάζομαι ότι και οι γονείς του παιδιού θα έχουν την ίδια απορία.
Τι, όχι;