Τι θα γινει πια..?

Reaction score
12
Με αυτο το iphone....?Μα τη παναγια εχω απιβδησει!Ακους απο δω ακους απο κει και ποτε δεν ανακοινωνεται νομιμη κυκλοφορια ξεκλειδωτη για εμας τους απλους χρηστες που δεν εχουμε ορεξη να χακαρουμε το μηχανακι μπας και δουλεψει(και μετα η εγγυηση παει φουντο)???Προγραμμα ξεκλειδωματος προγραμμα για να εχει ελληνικα προγραμμα το ενα προγραμμα το αλλο εεε μας σκασατε επιτελους τι παιχνιδι εινα αυτο με το αγοραστικο κοινο???
Και μετα απο ολα αυτα εχεις και τα 2 στρατοπεδα των χρηστων:αυτοι που ειναι φανατισμενοι με την Apple και το εχουν σαν το ιερο δισκοποτηρο το μηχανακι αυτο μαζι με τους αλλους που το εχουν ξελκειδωσει και ορκιζοντε οτι τα σπαει και απο τους δε ακους τα χειρηστα προβλημματα συμβατοτητας v 1.1.1 v 1.1.2 η μια τους ξυνιζει η αλλη τους βρωμαει οτι δεν ειναι ευχρηστο οτι εχεις προβληματα με τα μυνηματα κ.ο.κ.
Εν τελη βρισκεσαι σε ενα κοικεωνα χωρις να ξερεις τιποτα εχοντας 123423453454 απορειες πανω στο θεμα και δεν μπορεις να καταλαβεις αξιζει η οχι τελος παντων αυτο το ρημαδοgadjeτακι...μια αγορα θελεις να κανεις και στο βγαζουνε ξινο
Επιτελους μπορει καποιος να μας πει/ενημερωσει τι μπορουμε να κανουμε και πως να κινηθουμε (γνωριζοντας σαφως τα συν και τα κατα)με αυτη τη συσκευη η να κοιταξουμε για κατι αλλο??

ΥΓ:συγχωρεστε το παραληρημα μου αλλα ελεος πια απο το νοεμβρη αυτο το σκηνικο:mad_3:

Reaction score
62
Με αυτο το iphone....?Μα τη παναγια εχω απιβδησει!Ακους απο δω ακους απο κει και ποτε δεν ανακοινωνεται νομιμη κυκλοφορια ξεκλειδωτη για εμας τους απλους χρηστες που δεν εχουμε ορεξη να χακαρουμε το μηχανακι μπας και δουλεψει(και μετα η εγγυηση παει φουντο)???Προγραμμα ξεκλειδωματος προγραμμα για να εχει ελληνικα προγραμμα το ενα προγραμμα το αλλο εεε μας σκασατε επιτελους τι παιχνιδι εινα αυτο με το αγοραστικο κοινο???
Και μετα απο ολα αυτα εχεις και τα 2 στρατοπεδα των χρηστων:αυτοι που ειναι φανατισμενοι με την Apple και το εχουν σαν το ιερο δισκοποτηρο το μηχανακι αυτο μαζι με τους αλλους που το εχουν ξελκειδωσει και ορκιζοντε οτι τα σπαει και απο τους δε ακους τα χειρηστα προβλημματα συμβατοτητας v 1.1.1 v 1.1.2 η μια τους ξυνιζει η αλλη τους βρωμαει οτι δεν ειναι ευχρηστο οτι εχεις προβληματα με τα μυνηματα κ.ο.κ.
Εν τελη βρισκεσαι σε ενα κοικεωνα χωρις να ξερεις τιποτα εχοντας 123423453454 απορειες πανω στο θεμα και δεν μπορεις να καταλαβεις αξιζει η οχι τελος παντων αυτο το ρημαδοgadjeτακι...μια αγορα θελεις να κανεις και στο βγαζουνε ξινο
Επιτελους μπορει καποιος να μας πει/ενημερωσει τι μπορουμε να κανουμε και πως να κινηθουμε (γνωριζοντας σαφως τα συν και τα κατα)με αυτη τη συσκευη η να κοιταξουμε για κατι αλλο??

ΥΓ:συγχωρεστε το παραληρημα μου αλλα ελεος πια απο το νοεμβρη αυτο το σκηνικο:mad_3:
Μην τρελαίνεσαι!! Πάρε το Ν95!!:happy_9:

Reaction score
7
Πάρε το iPod Touch 16GB που πήρα κι εγώ... Με έκδοση 1.1.2 Jailbreaked και μπόλικο Software κάνει παπάδες (ότι δηλαδή ένα iPhone αλλά χωρίς τηλέφωνο, Bluetooth και ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή) Είναι και πολύ πιο λεπτό με καλύτερη εμφάνιση και έχει και 16GB Flash Memory. Εκτός αν θές αναγκαστικά κινητό τηλέφωνο. Αν ναι και δεν μπορείς να περιμένεις τότε κοίτα προς HTC μεριά (Touch Cruise). Βέβαια επειδή έχω ασχοληθεί και με PPC Mobiles να πώ ότι για τα iPhone/iPod Touch ότι είναι σφαιράτα (κάτι που καταλαβαίνει κανείς από τα Hardware Specs) και επίσης η εμπειρία Safari, Music-Coverflow, Youtube και ο τρόπος που δουλεύει η Multitouch οθόνη δεν συγκρίνεται με κανένα PPC. Αλλά ώς εκεί...αν θές πολλές εφαρμογές, πλοήγηση GPS, γρήγορη σύνδεση μέσω δικτύου HSPDA κ.τ.λ. καλύτερα πάρε κανένα HTC. Πάντως με βάση τις δικές μου ανάγκες που είναι μουσική,last.fm scrobbling, σερφάρισμα στο internet, e-mail και youtube μέσω WiFi το iPhone/iPod touch είναι η καλύτερη επιλογή. Στο αμάξι βέβαια αλλάζουν τα πράγματα...προτιμώ το Qtekάκι μου. Πάντως εξέτασε και το ενδεχόμενο ενός μικρού κινητού και ενός iPod touch αν σώνει και καλά θές iPhone. Εγώ βαρέθηκα να κουβαλάω συνεχώς κινητά κουμούτσες και έκανα τον παραπάνω συνδυασμό.

Reaction score
12
Κοιτα για nokia ξανα δεν με βλεπω απλα σκοπευα να αλλαξω συσκευη τηλεφωνου και επειδη κανω πολλα ταξιδια και δεν μπορω να κουβαλαω 100 συσκευες μαζι για να εχω μουσικη τηλεφωνο κτλ κτλ βρηκα το iphone σαν λυση!
Κατα κυριο λογο αυτα!Σκευτομαι βεβαια και αυτα που γραψατε για HTCs αλλα δεν εχει ξαναπερασει παρομοια συσκευη απο τα χερια μου και με ξενιζει καπως αυτο..!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead