Τι θα φάτε σήμερα;











xfader

Mine, All Mine
Administrator
- ξέρει κανείς ποιό είναι το ελάχιστο ψήσιμο ( grill ) , για να είμαστε safe ? . . . στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε την προέλευση του κρέατος
Πρακτικά, από μέτριο και πάνω είσαι εντάξει. Εσωτερική θερμοκρασία πάνω από 60°C.

Οι περισσότεροι παθογόνοι οργανισμοί βρίσκονται στην επιφάνεια του κρέατος.
Ένα απλό τσιγάρισμα της εξωτερικής επιφάνειας είναι τις περισσότερες φορές αρκετό.

Οι κιμάδες είναι πιο επικίνδυνοι, γιατί με την άλεση και το ζύμωμα τα βακτήρια πηγαίνουν παντού, οπότε θες καλό ψήσιμο μέχρι μέσα, από 70°C και πάνω.
 

spylab

Wile E. Coyote Συντονιστής Θρησκευτικών
ξέρει κανείς ποιό είναι το ελάχιστο ψήσιμο ( grill )
Εγω το ψηνω τοσο, οσο χρειαζεται για να μην λεει καποιος που με βλεπει απο λιγο μακρυα : κοιτα ρε ενα κανιβαλο !
 







marydaughter

daughterforever
Χθές έβρασα λαχανάκια Βρυξελλών, βρήκα και κάτι σπαράγγια, μέσα κι αυτά.
Μετά έβαλα λίγο μπλέ τυρί να νοστιμίσει, μετά λίγο γιαούρτι να γλυστρήσει,σκόρδο για τσαχπινιά,ελαιόλαδο για να σηκώσει λίγες θερμίδες...μετά ξεπάγωσα δύο Αραβικές πίτες και ταράτσα...

Απόψε όμως έχει γκουρμεδιά.

Κουκιά φάβα.
 




Staff online

Forum statistics

Threads
149.702
Μηνύματα
2.224.270
Members
34.033
Νεότερο μέλος
Johnnys
Top