Τι λέτε για αυτόν τον τελικό Behringer EP1500?

Reaction score
84
Τι λέτε για αυτόν τον τελικό ? Τον θέλω για να οδηγήσω μόνο τα μπροστά ηχεία του av μου?EUROPOWER EP1500
2 x 700 Watts Power Amplifier

The EP1500 is an extremely musical power amp that can take a whole night’s worth of abuse without missing a beat—even at 2 Ohms! The EUROPOWER EP1500 is a dependable workhorse that will never let you down.

You get enough real-world Watts to get you through the roughest gigs: 2 x 700 Watts into 2 Ohms, or 1,400 Watts into 4 Ohms bridged mono operation. Experience has probably taught you that there is nothing worse than when your amp runs out of breath. With EUROPOWER, you’ve got your back covered all the way.

From the deepest bass all the way up to the most subtle highs, you will be amazed at the clarity and richness of sound. This kind of multi-faceted performance was previously possible only with amps costing hundreds more.

The EUROPOWER EP1500 meets the needs of professional musicians, for both installed applications or on the road. No corners were cut in the design process. You can rest assured that these are tough, reliable amps built to last and last. After all, you have come to expect nothing less from BEHRINGER.

Each EUROPOWER has a massive power supply with a low-noise toroidal transformer and lots of headroom, so your music sounds great—even when you push the amp to the limit—and it stays that way! Add an extremely effective cooling system and you have an amp that is guaranteed to be trouble-free.

Further underscoring our serious commitment to excellence, we use only high-quality, high-speed Fairchild and Toshiba transistors that are second to none.

Reaction score
10
Output power
20 Hz - 20 kHz @ 0.1% THD, both channels driven
8 Ω per channel 260 W
4 Ω per channel 400 W

Connectors
Inputs Balanced XLR and
1/4" TRS connectors
Outputs "Touch-Proof" binding posts and Neutrik Speakon

Απο τα specs του ενισχυτη...

Πρωτον βλεπεις τη πραγματικη του ισχυ στα 4 η 8 Ω
Δευτερον βλεπεις τις συνδεσεις του...
Θελουν XLR inputs και Speakon outputs.

ειναι καθαρα επαγγελματικο μηχανημα....οχι πως δε παιζει και στο σπιτι....αλλα......

Τι ενισχυτη εχεις και τι ηχεια ?

Reaction score
917
Εγω τον εχω και ειναι παρα πολυ καλος, θελει ομως αλλαγη ο ανεμηστηρας του εκτος αν δεν σε ενοχλει ο θορυβος.Η ισχυς του ειναι οπως τα γραφει ο φιλος ο oppohellas.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Τι λέτε για αυτόν τον τελικό Behringer EP1500?

Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την σχεση τιμης- αποδοσης των Μπερυ!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ο ήχος του είναι λιγότερο "επαγγελματικός" από τους επαγγελματικούς. Σίγουρα αξίζει να τον ακούσεις - αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Reaction score
84
Βασικά τον θέλω για τα 2 εμπρός ηχεία για να τα οδηγήσει ο ολοκληρομένος. Ηχεία 180W έκαστο 88db. Από ήχο τι λέει. Αξίζει για 250 ευρώ μεταχειρισμένο να τον πάρω?

Reaction score
1.772
Βασικά τον θέλω για τα 2 εμπρός ηχεία για να τα οδηγήσει ο ολοκληρομένος. Ηχεία 180W έκαστο 88db. Από ήχο τι λέει. Αξίζει για 250 ευρώ μεταχειρισμένο να τον πάρω?
τον ενισχυτη τον εχω και παιζη φανταστικα για τα χρηματα που ζηταη και για πολλα περισσοτερα.

250 ευρω ειναι πολλα (μπορη να βρεθη με 325 καινουργιος)εκτος αν ειναι σε αριστη κατασταση.

οσο για τον ανεμιστηρα μπορης να τον αποσυνδεσης τελειως εκτος αν ακους καμια ωρα στα 100db οποτε θα χρειαστη αλλαγη με εναν αθορυβο απο pc.

Reaction score
84
τον ενισχυτη τον εχω και παιζη φανταστικα για τα χρηματα που ζηταη και για πολλα περισσοτερα.

250 ευρω ειναι πολλα (μπορη να βρεθη με 325 καινουργιος)εκτος αν ειναι σε αριστη κατασταση.

οσο για τον ανεμιστηρα μπορης να τον αποσυνδεσης τελειως εκτος αν ακους καμια ωρα στα 100db οποτε θα χρειαστη αλλαγη με εναν αθορυβο απο pc.
Για πόσο είναι καλά? Από ποιότητα ήχου? Μήπως χάσω την ποιότητα ήχου του pioneer lx-60?

Reaction score
1.772
αν εχει παιξη μονο σε σπιτι παρτον στα 250 αλλιως παρε εναν καινουργιο καλυτερα.

απο ποιοτητα ηχου ειναι πολυ καλυτερος απο τους av ενισχυτες.

αν τα ηχεια σου χρειζονται την παραπανω το πιθανοτερο ειναι να ακους καλυτερα η αν δεν την χρειαζονται το ιδιο .

για να χασης δεν νομιζω.

Reaction score
4.736
Για πόσο είναι καλά? Από ποιότητα ήχου? Μήπως χάσω την ποιότητα ήχου του pioneer lx-60?

Μάλλον μετά θα ψάχνεις και δεύτερο για τα πίσω ηχεία αφού σίγουρα θα ακούγετε καλύτερα από αυτόν που έχεις ήδη.

Reaction score
84
Output power
20 Hz - 20 kHz @ 0.1% THD, both channels driven
8 Ω per channel 260 W
4 Ω per channel 400 W

Connectors
Inputs Balanced XLR and
1/4" TRS connectors
Outputs "Touch-Proof" binding posts and Neutrik Speakon

Απο τα specs του ενισχυτη...

Πρωτον βλεπεις τη πραγματικη του ισχυ στα 4 η 8 Ω
Δευτερον βλεπεις τις συνδεσεις του...
Θελουν XLR inputs και Speakon outputs.

ειναι καθαρα επαγγελματικο μηχανημα....οχι πως δε παιζει και στο σπιτι....αλλα......

Τι ενισχυτη εχεις και τι ηχεια ?
Έχεις καλώδια με την μία άκρη xlr και την άλλη άκρη rca? για να συνδέσω τον συγκεκριμένο με τον av ενισχυτή που έχω?

Reaction score
50
Για καλώδια δεν ξέρω, αλλά ανταπτοράκια υπάρχουν σίγουρα. Μη σε ανησυχεί αυτό...

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Τι λέτε για αυτόν τον τελικό Behringer EP1500?

Ο ήχος του είναι λιγότερο "επαγγελματικός" από τους επαγγελματικούς.
Κωστη ,εχω ακουσει ''επαγγελματικους'' που εβαζαν τα γυαλια σε πολλους αλλους.

cbk

Reaction score
5
Ο Phonic ΜΑΧ-250 είναι παραπλήσιο και άρα ανταγωνιστικό του EP-1500 προϊόν ή έχω καταλάβει λάθος;

Reaction score
657

To μοντέλο άλλαξε τελικά σε 2000;

Θα υπάρξει θέμα με την απενεργοποίηση του ανεμιστήρα;
Σε 25 τ.μ. οδηγώντας τα Quad 11L;

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Τι λέτε για αυτόν τον τελικό Behringer EP1500?

Μα με 280€ μπορείς να τον πάρεις από εδώ καινούργιο:

http://www.thomann.de/gr/behringer_ep2000_europower.htm

Reaction score
657

Τελικά ο 2000 με τον 1500 είναι ίδιοι;

Reaction score
1.187

Έτσι φαίνεται... Όποιος γνωρίζει περισσότερα ας μάς πει.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης