Τι λέτε για αυτό το CD Player????

Reaction score
0
Σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό το Onkyo DX-7355 CD Player στα 170 - 180 Euro... Εσείς με τα χρυσά αυτιά λέτε ότι τα CDs μου θα ακούγονται αισθητά καλύτερα από ότι στο DVD 490 της Pioneer που τα πάιζω τώρα ή στο PS3????

Το υπόλοιπο HiFi σχετικό setup είναι B&W 603 s3, και Onkyo AV Receiver TX 875.

Περιμένω με προσοχή!!!! :):121:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Τι λέτε για αυτό το CD Player????

Σκέφτομαι εδώ και λίγο καιρό το Onkyo DX-7355 CD Player στα 170 - 180 Euro... Εσείς με τα χρυσά αυτιά λέτε ότι τα CDs μου θα ακούγονται αισθητά καλύτερα από ότι στο DVD 490 της Pioneer που τα πάιζω τώρα ή στο PS3????

Το υπόλοιπο HiFi σχετικό setup είναι B&W 603 s3, και Onkyo AV Receiver TX 875.

Περιμένω με προσοχή!!!! :):121:
Διαφορές σίγουρα θα υπάρχουν, αλλά μην περιμένεις να ακούσεις δραματικές διαφορές. Καλύτερα να μαζέψεις μερικά ακόμη χρήματα και να πας σε κάτι καλύτερο. Τώρα το καλύτερο δεν σημαίνει κατ' ανάγκη cd player. Ένα εξωτερικό dac μπορεί να είναι πρωτιμότερο σαν λύση...

Reaction score
10
Συμφωνω με τον Σπυρο, καλο ειναι να κανεις λιγο υπομονη και να παρεις κατι που πραγματικα θα αξιζει τα χρηματα που θα δωσεις.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Τι λέτε για αυτό το CD Player????

Διαφορές σίγουρα θα υπάρχουν, αλλά μην περιμένεις να ακούσεις δραματικές διαφορές. Καλύτερα να μαζέψεις μερικά ακόμη χρήματα και να πας σε κάτι καλύτερο. Τώρα το καλύτερο δεν σημαίνει κατ' ανάγκη cd player. Ένα εξωτερικό dac μπορεί να είναι πρωτιμότερο σαν λύση...
Για εξηγηθείτε ρε παιδιά!!!! Τι έιναι dac????? δηλαδή με σημερινα δεδομένα πόσα λεφτα..... ????? Καμιά συγκεκριμένη πρόταση setup?????

D

deleted user 10898

Guest
στο συστημα σου αδυνατοσ κρικοσ δεν ειναι το πλαυερ αλλα ο ενισχυτης. ξεκινα απο εκει εαν θες να βελτιωσεις το στερεοφωνικο σου ηχο
Νικος

Reaction score
0
στο συστημα σου αδυνατοσ κρικοσ δεν ειναι το πλαυερ αλλα ο ενισχυτης. ξεκινα απο εκει εαν θες να βελτιωσεις το στερεοφωνικο σου ηχο
Νικος
Το έχω σκεφτεί... Αλλά αυτή την στιγμή ΔΕΝ υπάρχει αυτή η δυνατότητα... Ο συγκεκριμένος ενισχυτής είναι σίγουρα ιδανικός για παρακολούθηση ταινιών. Αλλά σε stereo απλά ΔΕΝ έχω μέτρο σύγκρισης!

To mode που χρησιμοποιώ όταν ακούω στέρεο είναι το "Pure Audio" που υποτιθεται "κόβει" όλα τα ενδιάμεσα κυκλώματα και DSP ήχου και εικόνας και πράγματι ο ήχος ακούγεται συχνά πιο "στεγνος" αλλά και πιο αληθινός και ξεκούραστος! Για τα δικά μου κριτήρια λοιπόν πιο αρεστός.

Ένας διαφορετικός ενισχυτής όμως είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άλλη υπόθεση!

D

deleted user 10898

Guest
καρατας αυτον που εχεις εαν εχει preout και παιρνεις ενα δικαναλο. αυτο ενοω και οχι να αλλαξεις ενισχυτη.

Reaction score
0
Χμμμμ... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά γίνε λίγο πιο αναλυτικός!!!! Έχει pre out.... Τι σημαίνει????? Ότι θα χρισημοποιήσω αυτόν σαν Τελικό ή σαν pro????? Από εκέι που βγαίνει το pre out ήδη στέλνω σήμα στο Sub. Άρα να υπόθέσω ότι μου λές να κρατήσω σαν ΠΡΟ ενισχυτή τον Onkyo Και σαν τελικό να πάρω έναν άλλο δικάναλο????? σαν τι δηλαδή???? Γιατί μέχρι τώρα η εντύπωσή μου ήταν ότι ο τελικός βασικά προσφέρει WATTs!!!! Η "δουλειά" γίνεται στον Προ ενισχυτή!!!! ¨) ;oxi?????

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός