Τι λέτε και εσείς?

Reaction score
40
Μετά από το φαλήρησμα της teledom είπα να μην ξαναβάλω ΟΤΕ αλλά να προτιμήσω την hellas on line που με 39 ευρώ θα έχω απεριόριστο internet 24αρι γρήγορο όπως λένε, 60 λεπτά σε κινητα τηλ. και απεριοριστες τοπικές κλήσεις και κλήσεις εξωτερικού.
Μου κάνουν έκπτωση και 50 ευρώ για δώρο:121:

Γνωρίζει κάποιος να μου πει αν είναι καλή εταιρεία αν υπάρχει φθηνότερο οικονομικό πακέτο προσφοράς από αυτό που μου προσφέρεται?

Αν δεν είναι καλή τότε ποιά είναι η καλύτερη πιστεύετε?

Η βοήθειά σας πολύτιμη :107:

Reaction score
3
Απάντηση: Τι λέτε και εσείς?

Δεν ξέρω σίγουρα Φαίδρα μου, αλλά νομίζω ότι παίζει ρόλο και η περιοχή...
Εμένα 3 μήνες με κοροϊδευε η φορθνετ λέγοντάς με τη μία αύριο την άλλη μεθαύριο, και δε μου το έλεγαν καθαρά και ξάστερα ότι δεν είχαν επεκταθεί καλά οι γραμμές τους στο Πανόραμα.
Τελικά κατέληξα στο κονεξ τοκ του ΟΤΕ και ησύχασε το κεφάλι μου μια για πάντα...
...και σε τελική ανάλυση... ...δεν είναι ακριβός ο ΟΤΕ....
Παλαιότερα είμουν στη vivodi , καλή, αλλά δεν ήθελα να έχω πολλά χαρτιά και πολλούς λογαριασμούς...
Πιστεύω να γραφούν και άλλες γνώμες...
Κατά τα άλλα θα δείξει... γενικά... το μέλλον...

Reaction score
0
Δεν ξέρω ακριβώς να σου πώ....

Είμαι γύρω στα 3 χρόνια συνδρομητής της Tellas μόνο ιντερνέτ, και μέσω οτέ. Δηλαδή δεν έχω κόψει τον οτέ.

Το δεκέμβρη έκανε ο πατέρας μου αίτηση στην τελλάς για το 24άρι ίντερνετ, ελεύθερα σταθερά και μια ώρα για κινητά με 20 ευρώ για τους πρώτους 6 μήνες και μετά τον έκτο, 40 ευρώ.
Φίλος μου, γείτονας, έκανε το ίδιο με την τελλάς, πρίν το καλοκαίρι, και δεν είχε κανένα πρόβλημα ώς τώρα, εκτός απο μια - δυο φορές όπου είχε γενικό πρόβλημα η τελλάς.

Προσωπικά, περιμένω να ενεργοποιηθεί και βλέπουμε... Εξάλλου είναι η λιγότερο χρεωμένη "νεα" εταιρεία τηλεφωνίας, στον ΟΤΕ.

Επίσης θα συμφωνήσω με τον Δαμιανό.! Παίζει μεγάλο ρόλο η περιοχή.... Εγώ είμαι Κορυδαλλό, Αθήνα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Ματμαζελ μεγάλυτερη σιγουρία παρέχουν 5+1 αριθμοί στο τζόκερ παρά η γνώμη για την απόδοση ενός εναλλατικού πάροχου:116:

Σοβαρά μιλώντας τώρα καλό θα είναι να ρωτήσετε τίποτα γείτονες αν εχουν άλλο πάροχο και πόσο ευχαριστημένοι είναι.Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει πόσο απομακρυσμένη απο κόμβο ή κέντρο του οτε είστε.Λογικά οι hol και forthnet είναι οι πιο ''σίγουροι'' πάροχοι λόγω ιδιόκτητων δικτύων και εταιριών που τις υποστηρίζουν.Καλή τύχη!!!!:140:

Reaction score
0
Γεια σου Φεδρα και απο μενα!
Οπως ειπαν και τα παιδια πρεπει να σιγουρευτεις πρωτα οτι εχουν δικτυο
στην περιοχη σου!Ομως θα προτεινα να βαλεις ΟΤΕ!Ειναι κομματακι πιο
ακριβο αλλα και σε αυτην την περιπτωση οτι δινεις περνεις και δεν αξιζει
το κοπο να ρισκαρεις!

Reaction score
164
Μην βάλεις Hellas On Line. Απίστευτη κοροϊδία, σπό το Σεπτέμβρη μέχρι τον Φεβρουάριο, τους 4 μήνες ήμουν χωρίς τηλέφωνο και χωρίς Internet και με απίστευτη κοροροιδία. Μακρυά! :141:

Reaction score
19
Είναι λόττο.

Εγώ πέρασα σε 24άρα forthnet και πιάνω πραγματικά τα 16-17 από αυτά. Φίλος μου με forthnet πιάνει πολύ λιγότερα. Για την HOL πάντως, από περιπτώσεις φίλων, σου ρίχνουν και δούλεμα από πάνω. Δεν είχαν να του βάλουν σύνδεση, τον είχαν 4 μήνες χωρίς και αφού διέκοψε του έστειλαν και λογαριασμούς για "πρόωρη διακοπή" και έτρεχε μετά με καταγγελίες στην ΕΕΤΤ να βρει άκρη! :139:

Τον πρώτο ρόλο παίζει η απόσταση από το "κέντρο" του οτε (dslam) που θα συνδεθείς. Μετά τα γαλόνια του provider.

Reaction score
426
Βάλε ότι σε συμφέρει οικονομικά.
Τα υπόλοιπα είναι θέμα τύχης αν πέσεις σε καλό καλώδιο ή οχι.

Reaction score
40
Απάντηση: Τι λέτε και εσείς?

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας, τελικά κατέληξα hellas online γιατί κατά τύχη βρήκα μια καλή άκρη εκ των έσω και πιστεύω να με προσέξει:121:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Τι λέτε και εσείς?

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας, τελικά κατέληξα hellas online γιατί κατά τύχη βρήκα μια καλή άκρη εκ των έσω και πιστεύω να με προσέξει:121:

ο "απο πάνω σου" sothoms θα σε πρόσεχε καλύτερα Νάντια!!!! και θα ήσουν ΟΝ σίγουρα!!!!:114:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι λέτε και εσείς?

dream_GR
ο απο πάνω σου ^^^^^^^^ sothoms θα σε πρόσεχε καλύτερα Νάντια!!!! και θα ήσουν ΟΝ σίγουρα!!!!:114:
Με έπιασαν οι τσιφουτιές μου και πήρα οικονομικά πακέτο ...αλλά αν δεν με προσέξει έ τότε θα πάω στον από πάνω που είναι on και in:114:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι λέτε και εσείς?

Με έπιασαν οι τσιφουτιές μου και πήρα οικονομικά πακέτο ...αλλά αν δεν με προσέξει έ τότε θα πάω στον από πάνω που είναι on και in:114:
εγω εχω τον απο πάνω σου στο σπίτι και στο γραφείο και την forthnet στην δουλειά... Επισης στο σπίτι εχω και μια σύνδεση connex.

Ολα είναι τύχη... ποιό καλώδιο θα φτάσει στο σπίτι σου... και φυσικά μαθηματική εξίσωση αυτό το καλώδιο πόσα χιλιόμετρα τρέχει μέχρι να συνδεθεί με το κέντρο του provider σου.

Επίσης πσίζει και ρόλο η υποστήριξη που θα εχεις απο τον Provider.. το οποίο να στο πώ λαικά... είτε με HOL είτε με ΟΝ τα ίδια σκ@τ@ είναι αν δεν εχεις γνωστό εκ των εσω... δυστυχώς είναι μαυρα χάλια και οι δύο...

Ακόμα η τεχνική υποστήριξη της forthnet στο Business κομμάτι είναι αριστη και παίρνει 10' με τόνο σε όλα της... αναμονή σχεδόν ποτέ, απαντάνε στο 3-4 χτύπημα και το βασικότερο οτι πρόβλημα τους αναφέρεις λυνεται... αμεσα...

για την HOL εχω ακούσει χάλια μάυρα για την ON τα πράγματα είναι λίγο τραγικά με το help desk της... και εδώ ας είναι καλά ο Σωτήρης μας!

Reaction score
19
Το καλό πάντως με τη 4net είναι ότι αν χρειαστείς τηλεφωνική υποστήριξη (μακρυά από μας) δεν έχεις ανανομές, αφήνεις το τηλέφωνό σου και σε καλούν σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας. Και mail που τους έχω στείλει κατά καιρούς με παίρνουν τηλέφωνο εντός της ώρας για να μου απαντήσουν! Ας ελπίσουμε να λύσουν σύντομα και μερικά θέματα που έχουν με το εξωτερικό...

Reaction score
426
Re: Απάντηση: Τι λέτε και εσείς?

Εφόσον έχεις γνωστό, καλά έκανες.

Reaction score
1
...Φίλος μου με forthnet πιάνει πολύ λιγότερα...
Και που να δεις τι πιάνω εγώ... Για να φανταστείς, λειτουργώ τη γραμμή μόνο ως τηλέφωνο (από την αρχή) και πληρώνω σα μ.....ς double play.

Reaction score
2
Λυπάμαι που θα το πω αλλά στην Ελλάδα η μόνη σίγουρη λύση είναι το να έχεις ένα μισθωμένο κύκλωμα!Φυσικά επειδή δεν έχουμε 1000+ευρώ το μήνα να δίνουμε,όπως είπαν και οι υπόλοιποι είναι όλα θέμα τύχης.

Προσωπικά είμαι στον ΟΤΕ με 8mbps και IPTV και connextalk με δωρεάν κλήσεις σε σταθερά ΟΤΕ.Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξα για να τα πετύχω να δουλεύουν όλα στην εντέλεια.Και για αυτό το λογο δεν ρισκάρω με τίποτα να αλλάξω.Ξέρω πως πληρώνω πολύ παραπάνω,ξέρω ότι πληρώνω πάγια κτλ αλλά ειλικρινά φοβάμαι στην ιδέα να ξανα περάσω όλα αυτά που πέρασα με άσχετους τηλεφωνητές υπαλλήλους,άσχετους τεχνικούς,άσχετους προισταμένους του ΟΤΕ κτλ.

Αν ο ΟΤΕ μου είχε δώσει το Authority να επέμβω μόνος μου στα μηχανήματα είμαι σίγουρος πως θα τα είχα φτιάξει πολύ καλύτερα και προπάντων πολύ γρηγορότερα από αυτούς που μου τα "έφτιαχναν" κάθε 15 μέρες.

Ότι και να κάνεις λοιπόν Φαίδρα, εύχομαι καλή τύχη!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας