Τι μπορεί να κάνει σήμερα ένα κινητό;

Reaction score
17
Καλημέρα.
Έχοντας χάσει σήμερα τελείως την επαφή μου με τα κινητά τηλέφωνα και έχοντα πρόβλημα τελευταία, θα πρέπει σύντομα να αγοράσω κάτι νέο. Θα χρειαζομουνα μερικες πληροφορίες για το τι κάνει ένα κινητό σήμερα.

Αρχικά τρέχουνε τα δικά τους λειτουργικά συστήματα, απλά μεν αλλα με αρκετά χρήσιμες εφαρμογές.
Ενδιαφέρομαι λοιπόν για τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

-Αποθήκευση sms μηνυμάτων στην εξωτερική κάρτα μνήμης, ώστε να μπορώ να έχει πολύ μεγάλο αρχείο μόνιμα.. το οποίο να μπορώ να το κάνω kai backup στον υπολογιστή μου. Το ίδιο και για τα αποσταλμένα.
-Εφαρμογή για να γράφω πιο γρήγορα μηνύματα
-και να μπορώ να το συνδέω, χειρίζομαι και μέσω υπολογιστή. Συγκεκριμένα η αποστολή μηνυμάτων έχει μηδέν κόστος για συγκεκριμένα δίκτυα.. Το πρόβλημα μου είναι οτι καταληγω να στέλνω sms από το σκυπε γιατί γράφω πιο ανθρώπινα από τον υπολογιστή παρά από τα μικρά πληκτρολογιά τους.. Το ιδανικό θα ήτανε να μπορώ να δακτυλογραφώ μέσω υπολογιστή και να γίνεται αποστολή από το κινητό.

Χρήματα ας μη βάλω περιορισμό ακόμα αλλά λίγα χρήματα θα εκτιμηθεί γενικότερα.

Σας ευχαριστώ πολύ
Α.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.524
Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα Android smartphone στο budget που μπορείς να διαθέσεις.

Από κει και πέρα, χρειάζεσαι μία έξτρα SMS εφαρμογή με περισσότερες δυνατότητες από τη stock. Π.χ.

* Handcent SMS
* GO SMS Pro
* Textra SMS

Δες ποια καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες σου και αποφάσισε.

Θα χρειαστείς και ένα πιο πρακτικό keyboard. Εδώ υπάρχει μία σύντομη παρουσίαση. Εγώ προτείνω το Swiftkey.

Για το τρίτο σου ερώτημα δεν έχω προσωπική πείρα, αλλά έχω διαβάσει πως το Coolmuster Android Assistant
κάνει αυτό που θες.

Reaction score
17
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
αν κατάλαβα καλά το βασικό πρόγραμμα sms ακόμα και σήμερα δεν υποστηρίζει αποθήκευση μηνυμάτων στην εξωτερική μνήμη.

Προσθέτω άλλη μια παράμετρο ερώτημα. Πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσεις πραγματικά ένα κινητό σήμερα για mp3 player. Δυο παράμετροι χρειάζομαι. Κανονική υποδοχή ακουστικών για να συνδέω τα δικά μου ακουστικά.. κάποιο σύστημα να παίρνω το κινητό στο τρέξιμο περπάτημα στην πόλη, όσο ταυτόχρονα θα ακούω μουσική.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.524
ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
αν κατάλαβα καλά το βασικό πρόγραμμα sms ακόμα και σήμερα δεν υποστηρίζει αποθήκευση μηνυμάτων στην εξωτερική μνήμη.
Τα περισσότερα apps προσπαθούν να καλύψουν τις πιο δημοφιλείς απαιτήσεις των χρηστών. Αν έχεις όρεξη για ψάξιμο, όλο και κάτι θα βρεις που να πληροί αυτά που θες. Για παράδειγμα, με ένα απλό search στο Google Store βρήκα αυτό το app:

SMS Backup & Restore

Προσθέτω άλλη μια παράμετρο ερώτημα. Πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσεις πραγματικά ένα κινητό σήμερα για mp3 player. Δυο παράμετροι χρειάζομαι. Κανονική υποδοχή ακουστικών για να συνδέω τα δικά μου ακουστικά.. κάποιο σύστημα να παίρνω το κινητό στο τρέξιμο περπάτημα στην πόλη, όσο ταυτόχρονα θα ακούω μουσική.
Αυτό είναι το πιο εύκολο ερώτημα. Ουσιαστικά, τα smartphones έχουν "καταστρέψει" τα MP3 Players. Οι media players των τηλεφώνων είναι πλήρως εξοπλισμένοι, η μεγαλύτερη οθόνη προσφέρει ευκολότερη και ομορφότερη χρήση, έχουμε πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες μουσικής (π.χ. Spotify), και το μόνο αρνητικό είναι το μέγεθος των συσκευών.
Εγώ, στο γυμναστήριο έχω το smartphone μέσα σε ένα πολύ μικρό τσαντάκι μέσης . Για τρέξιμο είναι πιο πρακτικά τα arm pouches:

Reaction score
17
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Μπορεί να μου δώσει κάποιος το όνομα της εφαρμογής που θα μου δώσει το δικαίωμα να στέλνω τα σμσ μέσω του πληκτρολογίου του υπολογιστή μου;

Τέλος θα αυξήσω τις απαιτήσεις. Αναγκαστικά πρέπει να αγοράσω dual sim κινητό και περιορίζομαι μόνο σε αυτά

http://www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=ÅMÅŽÕÑ&url=search-alias=aps&field-keywords=dual sim

για διαλέξτε από εκεί... και ακόμα δεν έχω πειστεί για το κινητό mp3 player... το μικρό μου σονυ που το φόραγα στο στήθος μου φαινότανε πολλάκις καλύτερο.

Ευχαριστώ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef