- Reaction score
- 84.971
Καλησπέρα στον λαό....
πριν λίγες μέρες παρατήρησα μία μυρωδιά άπλυτης υδρωτίλας σε συνδιασμό με παστουρμά
να αναδύεται από την έξοδο αερισμού του προβολέα...σε απόσταση των 40cm περίπου...
και επισημαίνω την απόσταση γιατί....όταν χώνω την μουσούδα μου στον προβολέα η μυρωδιά γίνεται πιο ''ηλεκτρονική''...όχι καινουργίλας αλλά και ούτε και καμένου...κάτι ενδιάμεσο θα έλεγα....
δεν ξέρω αν το έβγαζε από την αρχή αυτό(σχεδόν χρόνο τον έχω)...γιατί πρώτη φορά σκαρφάλωσα για να καθαρίσω με ανοιχτό προβόλι...
και είδα ότι έχει μαζέψει και λίγο σκόνη μέσα...να ανησυχώ ότι άρπαξε τίποτις(με τις διακοπές της ΔΕΗς)? ή μπούκαρε κανένας χρυσομπούρμπουλας μέσα και μαγειρεύεται? ή κάποιος τρώει όταν λείπω παστουρμά πάνω στον προτζέκτορα και να πάρω το τουφέκι
?
Ευχαριστώ
πριν λίγες μέρες παρατήρησα μία μυρωδιά άπλυτης υδρωτίλας σε συνδιασμό με παστουρμά
να αναδύεται από την έξοδο αερισμού του προβολέα...σε απόσταση των 40cm περίπου...και επισημαίνω την απόσταση γιατί....όταν χώνω την μουσούδα μου στον προβολέα η μυρωδιά γίνεται πιο ''ηλεκτρονική''...όχι καινουργίλας αλλά και ούτε και καμένου...κάτι ενδιάμεσο θα έλεγα....
δεν ξέρω αν το έβγαζε από την αρχή αυτό(σχεδόν χρόνο τον έχω)...γιατί πρώτη φορά σκαρφάλωσα για να καθαρίσω με ανοιχτό προβόλι...
και είδα ότι έχει μαζέψει και λίγο σκόνη μέσα...να ανησυχώ ότι άρπαξε τίποτις(με τις διακοπές της ΔΕΗς)? ή μπούκαρε κανένας χρυσομπούρμπουλας μέσα και μαγειρεύεται? ή κάποιος τρώει όταν λείπω παστουρμά πάνω στον προτζέκτορα και να πάρω το τουφέκι
?Ευχαριστώ