Τι μυρίζει τόοοοοσο?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.971
Καλησπέρα στον λαό....

πριν λίγες μέρες παρατήρησα μία μυρωδιά άπλυτης υδρωτίλας σε συνδιασμό με παστουρμά:cry: να αναδύεται από την έξοδο αερισμού του προβολέα...σε απόσταση των 40cm περίπου...

και επισημαίνω την απόσταση γιατί....όταν χώνω την μουσούδα μου στον προβολέα η μυρωδιά γίνεται πιο ''ηλεκτρονική''...όχι καινουργίλας αλλά και ούτε και καμένου...κάτι ενδιάμεσο θα έλεγα....

δεν ξέρω αν το έβγαζε από την αρχή αυτό(σχεδόν χρόνο τον έχω)...γιατί πρώτη φορά σκαρφάλωσα για να καθαρίσω με ανοιχτό προβόλι...
και είδα ότι έχει μαζέψει και λίγο σκόνη μέσα...να ανησυχώ ότι άρπαξε τίποτις(με τις διακοπές της ΔΕΗς)? ή μπούκαρε κανένας χρυσομπούρμπουλας μέσα και μαγειρεύεται? ή κάποιος τρώει όταν λείπω παστουρμά πάνω στον προτζέκτορα και να πάρω το τουφέκι:vinsent:?

Ευχαριστώ

Reaction score
2.852
Χα χα χα η παραστατικοτητα σου τσακιζει, να σου πω, μηπως σαλονι και κουζινα ειναι ενιαια; Γενικως τον τρωτε τον παστουρμα στο χωρο σου; Απο υγρασια τι λεει ο χωρος; Για ποιο προβολι μιλαμε;

daharis666

Moderator
Reaction score
84.971
Αν μπορούσα να στείλω την μυρωδιά σε όλο το φόρουμ οι μισοί θα φεύγατε και οι άλλοι μισοί θα ανοίγατε τα τσίπουρα..χαχαχα

ο χώρος είναι γκαρσονιερίτσα-playroom σε ημιυπόγειο με μεγάλα παράθυρα(υγρασία αναλόγως τον καιρό...με βάση τον μετρητή από 45-max(σπάνια)78% αλλά χωρίς να μυρίζει αυτό που λέμε υπογείλα!!ο αερισμός γίνεται κάθε βράδυ που επιστρέφω από τη δουλειά) η κουζίνα δεν χρησιμοποιείται καθόλου σχεδόν...να΄ναι καλά η κυρά Σταυρούλα από πάνω:D:p....ο optoma 131xe είναι με 1800 ώρες χρήσης σε eco...δεν χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια tv το έχω μόνιμα συνδεδεμένο με το pc...

daharis666

Moderator
Reaction score
84.971
παστουρμά μόνο Χριστούγεννα - Πάσχα και σε μεζέδες και αυτά εκτός του χώρου...γιατί βρωμάς σαν γουρούνι μετά...αλλά delivery δουλεύει αρκετα με πιτόγυρα και πίτσες...λες?

Reaction score
30.296
Απλυτο ζωύφιο θα έλεγα, μιάς και μυρίζει ιδρώτα . Δεν νομίζω να είναι μαμούνι ή κάτι άλλο , γιατί οι προβολείς έχουν φίλτρα στην είσοδο του αέρα. Ο δικός μου αν δεν κάνω λάθος έχει και στην έξοδο.

Reaction score
28.125
ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΑΜΙΑΜΙΔΙΑ/ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΔΑΡΟΥΣΕΣ ΣΤΟΥΣ 250+:D

ΤΑ ΖΩΥΦΙΑ ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΓΑΡΙΔΑ Νο 3 Η ΚΑΡΑΒΙΔΑΚΙ ΣΥΜΙΑΚΟ...:D

daharis666

Moderator
Reaction score
84.971
Μέχρι και rexona το ''ταίζω''
'' δεν έχω πρόβλημα αρκεί να σταματήσει να βρομάει...:newrussian:

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.439
άσχημη μυρωδιά προέρχεται συνήθως από κάποιο λιωμένο καλώδιο ή από σκασμένο πυκνωτή.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
αμεσως εσυ , μην δεις παιδι χωρις μπασα
επανω του

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.026
Καλό είναι να γίνει ένας καθαρισμός από επαγγελματία.

Αφού γίνει ''βίδες'' θα φανεί εάν έχει κάποιο πρόβλημα.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.161
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos