Τι να επιλέξω για αντικατάσταση του playstation 3;

Reaction score
3.598
Καλησπέρα σε όλους

Προσφάτως έγινα κάτοχος ενός δικάναλου ενισχυτή πολύ καλού για τα δικά μου δεδομένα και πολύ ποιοτικού τον οποίο τον πήρα από φίλο εδώ στο forum. Ο ενισχυτής είναι ο ιταλικός Fase Performance 3.51 σε τάξη ΑΒ και 50 Watt τα οποία έδωσαν στα Magnat Monitor Supreme 1002 που έχω τρομερή ποιότητα σε σχέση με τον AV Pionneer που τα είχα συνδεδεμένα. Σαν κύρια πηγή για ψηφιακή μουσική ακρόαση καθώς και προβολή παλιών ταινιών σε στέρεο μορφή έχω το playstation το 3 το οποίο περνάει τον ήχο μέσω RCA στο Musical Fidelity X-10D, στον Fase και HDMI την εικόνα. Η ποιότητα είναι πολύ καλή και για τα δικά μου αυτιά τέλεια. Επειδή όμως το τριπάκι της αναβάθμισης με τρώει θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας αν αξίζει να αφήσω το playstation για κάποιο άλλο player με πιο καθετοποιημένο χαρακτήρα και όχι τον πολύπλευρο χαρακτήρα του playstastion. Γνώμονας της αλλαγής αυτής είναι η ποιότητα καθώς και ότι έχω κουραστεί να χρησιμοποιώ το χειριστήριο του playstation για τις λειτουργίες του playstation.

Φιλικά Κωνσταντίνος

Reaction score
3.598
Αναφέρω μια παρατήρηση μετά από μια αλλαγή στην είσοδο του Playstation. Περνάω τον ήχο από το playstation 3 με οπτική σε ένα μικρό dac (Solisto dac4all) και με ποιοτικό καλώδιο RCA στο MF X-10D και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικά καλύτερα στα αυτιά μου από ότι από την κλασσική αναλογική σύνδεση μέσω του composite καλωδίου του playstation. Αφού σκέφτομαι να μην το αλλάξω σαν πηγή. Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι αν βρω ένα dac σαφώς ανώτερο και καλύτερο να παίξει ακόμα πιο καλά.

Φιλικά Κωνσταντίνος

Reaction score
782
Καλησπέρα φίλε hawkwind78, το οικοσύστημα που έχεις στήσει είναι αρκετά ισοροπημένο και το playstation 3 είναι ποιοτικό σάν πηγή.

Απλά σε ότι αφορά τον ήχο, η οπτική ίνα είναι λίγο σκοτεινή/μουντή.

Αυτό θα σε απασχολήσει πιστεύω άν πάς στο επόμενο επίπεδο.

Υπάρχει, είναι εκεί, θα χρειαστεί όμως και άλλες αλλαγές και όχι μόνο στην πηγή.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.554
Members
38.570
Νεότερο μέλος
gvafi72