Τι να πάρω;

Reaction score
0
Καλησπέρα συναδερφοι! Λοιπόν έχουμε και λέμε. Σκέφτομαι να πάρω μια τηλεόραση μεχρι 2000€ για χρήση στο home studio/mini home theater/game room και να συνδεθούν επανω της, ένα mac, ένα ps3, ένα xbox 360, ένα dune hd max και ένα panasonic bt350. Ολα αυτα θα παίξουν μέσο του yamaha rx v2067. Απ ότι καταλάβατε θα ειναι τηλεόραση για όλες τις χρήσεις. Θελω να ειναι το max 40-42 ιντσες. Στην αρχη σκεφτομουνα την samsung 40d8000 αλλα εχω ακούσει ότι εχει έντονο clouding καθώς και το service της (service one) ειναι κακιστο! Εχω και προσωπικη εμπειρία απο εκει! Μετα σκεφτόμουν την Panasonic 42vt30 αλλα μαλλον λιγο παρακινδυνευμενο για χρήση σταθερής εικόνας απο προγράμματα επεξεργασίας ηχου που δουλευω κυρίως! Θελω την καλύτερη δυνατή επιλογή για all around χρήση. Εννοείται και για 3D. Δωστε τα φωτα σας παιδιά γιατι δεν ξέρω τι να κάνω. Ευχαριστω.

Reaction score
205
Απάντηση: Τι να πάρω;

παρε μια απο τις νεες CINEMA 3D της LG .... 42lw4500 , 42lw5500, 42lw650s

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Oι τηλεοράσεις που χρησιμοποιούν edge led(δλδ σχεδόν όλες) έχουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν clouding ή bleeding σε σχέση με μιά που χρησιμοποιεί back plate διατάξεις led(δλδ τα led πίσω απ το πάνελ).Αν αυτή είναι η ανησυχία σου τότε η λύση είναι η νέα Sony HX920.Bέβαια το θέμα είναι ότι η μικρότερη διάσταση είναι 46'' και η τιμή της πάει πέριξ των 2500(άουτς).Υπάρχει στο Πλαίσιο του Mall όποιος θέλει να πάει να την δεί(να πάτε και να έχετε μαζί σας δισκάκια που θέλετε να δείτε).
Οπότε ή δίνεις κάτι παραπάνω και πας σε αυτήν ελαχιστοποιόντας του κινδύνους clouding/bleeding ή αγοράζεις την D8000(η οποία είναι όντως μια εξαιρετική τηλεόραση) με παραπάνω πιθανότητες για τα προαναφερθέντα φαινόμενα.
Πάντως αν προσέξεις λιγάκι με την plasma δεν θα έχεις πρόβλημα στατικών εικόνων.

Η απόσταση που κάθεσαι είναι μικρότερη απο 2 μέτρα;

Reaction score
0

Η απόσταση ειναι 1,5 με 2 μέτρα και αν κάτσω καναπέ γύρω στο 2,60.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.294

Μετα σκεφτόμουν την Panasonic 42vt30 αλλα μαλλον λιγο παρακινδυνευμενο για χρήση σταθερής εικόνας απο προγράμματα επεξεργασίας ηχου που δουλευω κυρίως!
Όσο κι αν οι πιθανότητες για μόνιμο burn-in έχουν ελαχιστοποιηθεί στις τελευταίες γενιές, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Και με τα audio προγράμματα είναι σίγουρο πως θα φτάσεις τις αντοχές μιας plasma TV στα όρια, λόγω interface του software και μεγάλου χρόνου ενασχόλησης. Οπότε καλό είναι να αποφύγεις τις Plasma.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Η απόσταση ειναι 1,5 με 2 μέτρα και αν κάτσω καναπέ γύρω στο 2,60.
Ok.
Με τις παθητικές 3d πιθανόν να βλέπεις κάποιες οριζόντιες γραμμές σε 3d πρόγραμμα αν κάθεσαι στο 1.5 μέτρο.
Με τις active 3d δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.Αν σε παίρνει για την Sony χτύπα την άφοβα.

Reaction score
0

46 ιντσες για monitor ειναι HUGE! Θα πάω να την δω. Σε 3d τι λέει η Sony;

Reaction score
0

Πήγα την είδα στο πλαίσιο του Περιστεριου. Κούκλα ειναι. Την εχει 2390€ αυτη την στιγμη. Αν και εχω την εντύπωση πως η Panasonic vt30 εχει καλύτερη εικόνα! Και το 3D καλο ειναι (οχι οσο η vt30 ομως). Με πολυ λιγο cross μάλιστα. Αλλα οπως είπα ειναι πολυ μεγάλη για χρήση σε η/υ. Δεν ξέρω θα το σκεφτώ. Θελω να ξαναδώ και την vt30.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.014
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos