Τι να πάρω;

Reaction score
0
Καλησπέρα κ καλώς σας βρήκα. :107:
Ψάχνω ν αγοράσω μία τηλεόραση από Κωτσόβολο αποκλειστικα (εχω ενα εκπτωτικό κουπόνι 100ευρω κ πρέπει να αξιοποιηθεί άμεσα).

Δεν εχω πραγματικά ιδέα τι παίζει με τις τηλεορασεις μιας κ μέχρι σήμερα έχω μια παλιά tv εποχης 1821. Εμαθα αυτη τη βδομαδα ότι οι νεες παιζουν με στικακι απευθείας ταινίες κ συνδεονται και στο ιντερνερ κ ενθουσιάστηκα! Τόσο άσχετη...

Λοιπόν η τηλεόραση μπορεί να είναι μέχρι 32' λόγω μικρού χώρου.
Η απόσταση θέασης 4 μέτρα.
Ο χώρος είναι αρκετά φωτεινός.
Το budget μέχρι 300 - 400 ευρώ χωρίς την έκπτωση.
Δε βλέπω ποτέ τιβι παρά 1 ώρα το μεσημέρι (και αν), αλλά θέλω να τη χρησιμοποιώ για ταινίες και ξένες σειρές σε HD που βλέπω φουλ. Ούτε παιχνίδια παίζω.
Τι αλλο να σας πω; Αν γίνεται να συνδεεται με το λαπτοπ χωρίς καλώδια ακόμα καλύτερα. Απορία: οι τηλεοράσεις που εχουν wifi συνδεονται με το ρουτερ και εχουν ενσωματωμενο browser? Η το εχουν μόνο για να συνδεονται με το λαπτοπ ασύρματα;
Εχω και ακομα μια απορία. Αν η ταινία εχει υποτίτλους σε srt τους διαβάζει αυτόματα η tv? Η πρέπει να τους ενσωματώνω πρώτα;

Αυτα τα ολίγα! Αν κάποιος μπορεί να δει το σαιτ του καταστήματος κ να μου προτείνει κάποια στο bugdet μου θα το εκτιμούσα πολύ!

Reaction score
249
Απάντηση: Τι να πάρω;

συγνωμη αλλα θα το πω
απο 4 μετρα 32" μονο γυναικα θα εβλεπε
κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ μικρη για τετοια αποσταση
μηπως να το ξανασκεφτεις;
φιλικα παντα

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
202

32'' τηλεοραση εβαλα στο υπνοδωματιο μου το οποιο ειναι και πολυ πολυ μικρο.
Οποτε να τονισω οτι ειπε και ο φιλος απο πανω... 32αρα τηλεοραση για 4 μετρα αποσταση θεασης ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ μικρη.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καλώς ήρθατε στο AVSite

Όντως η 32άρα είναι μικρή αλλά αν δεν υπάρχει φυσικός χωρός να μπεί μεγαλύτερη διάσταση,λόγω πιθανών περιορισμών απο έπιπλά κτλ.. τότε αυτή.
Για ένα πολύ βασικό λόγο.Ικανοποιεί την παρακάτω ανάγκη σας:
Εμαθα αυτη τη βδομαδα ότι οι νεες παιζουν με στικακι απευθείας ταινίες
Αν η ταινία εχει υποτίτλους σε srt τους διαβάζει αυτόματα η tv?
Για τους υπότιτλους η συγκεκριμένη δεν χρειάζεται ενσωμάτωση απλά υπότιτλοι και ταινία να έχουν την ίδια ονομασία ως αρχείο.
Δλδ:
Lollipop.mkv(ή .avi)
Lollipop.srt

Αν γίνεται να συνδεεται με το λαπτοπ χωρίς καλώδια ακόμα καλύτερα
.Αυτό δεν γίνεται.
Απορία: οι τηλεοράσεις που εχουν wifi συνδεονται με το ρουτερ και εχουν ενσωματωμενο browser?
Ναι απλά η περιηγήση δεν έχει καμία σχέση με αυτή του υπολογιστή.Βασικό πρόβλημα είναι η τραγικά μικρή γραμματοσειρά.
Ουσιαστικά χρήσιμες είναι οι ενσωματομένες εφαρμογές που έχουν για youtube,facebook κτλ.
Ή για κανα τσοντοβιντεάκι απο τα γνωστά/άγνωστα site(που όλοι τα ξέρουν και όλως τυχαίως κανείς δεν μπαίνει:116:).
Νταξ δεν είναι ντροπή,έχω δει πολλά στο history που κρατάνε οι τηλεοράσεις σε πολλούς πελάτες που έχω πάει για ρυθμίσεις:405:

Τώρα αν σας πέρνει για πιό μεγάλο μέγεθος τότε αυτή(δεν εχει ιντερνετ όμως)

Reaction score
0

Καλώς σας βρήκα κ σας ευχαριστώ όλους. Μέτρησα την απόσταση, είναι από 2,5 εως 4 μέτρα ανάλογα που θα κάτσεις. Και μια φίλη που πήρε 32' με ίδιο σαλόνι μου λέει ότι είναι μικρή... Θα όμως πρεπει ν αλλάξω τη διαρρύθμιση όλη... Θα κάνω ένα τεστ drive σπίτι της να δω τι παίζει.

gstriftos όλα χρήσιμα είναι :137:
αυτή είναι η ίδια με την πρωτη που λες; Αν ναι κρίμα, γιατί για λίγες μερες την έχασα... Πάντως ψήθηκα για το ιντερνετ πολύ οπότε τη δεύτερη την αφήνω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

αυτή είναι η ίδια με την πρωτη που λες; Αν ναι κρίμα, γιατί για λίγες μερες την έχασα... Πάντως ψήθηκα για το ιντερνετ πολύ οπότε τη δεύτερη την αφήνω.
Όχι.
Δεν έχει internet.Αυτές που έχουν αναφέρονται ως smart-tv.

Reaction score
0

Επειδη απο αυτον τον πινακα δεν βγαζω ακρη,μηπως μπορεις να το κανεις ποιο λιανα.Εγω αποφασησα να παρω 47 η μεγαλυτερη,αλλα ο πωλητης στο καταστημα που πηγα σημερα μου εκοψε τη φορα,αφου η αποσταση θεασης ειναι απο 2,70 ως 3,20 μεγιστο πρεπει να παρεις 42 μου ειπε.Αν ομως εγω παρω μεγαλυτερη,50 ας πουμε,θα μπορω να δω η θα με πιασει πονοκεφαλος(ενοειτε 3D τηλεοραση)?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Mην ξαναπάς σε αυτό το κατάστημα..

(Ξέρει καλύτερα ο πωλητής απ την ΕBU..Ε,ρε ξύλο που θέλουν)

Στα 3μ καλές είναι οι 42άρες για το χάλια μας τηλεοπτικό σήμα.Μόνο!Αν μπεί high-def επάνω θα είναι σαν να βλέπεις απλό dvd..

Reaction score
0

Πραγματικα,τωρα με το ψηφιακο ποτε καλα και ποτε δεν εχει σημα,ασε που συνεχεια κολλαει η εικονα και χανεις το μισο απο αυτο που παρακολουθεις,πολλες φορες γυριζω σε αναλογικο για να δω αυτο που θελω,χαλια εικονα βεβαια αλλα τουλαχιστον δεν κολλαει.Για του λογου το αληθες τωρα που γραφω το εχω στον ΣΚΑΙ και συνεχεια κολλαει,μου εχει σπασει τα νευρα,τον ΣΚΑΙ δεν τον πιανω σε αναλογικο.Τελος παντων,το Σαββατο εχω αποφασισει αφου κανω καποιες μετατροπες στο χωρο ωστε να μπορεσει να μπει η 47αρα FHILLIPS 7606 H,που θα παρω.Να πω την αληθεια δεν πηγα για FHILLIPS σημερα στον κωτσοβολο αλλα για LG,αλλα οταν ειδαμε με τη συζηγο τη FHILLIPS με τα LED στα πλαγια δεν θελαμε να δουμε κατι αλλο.Το 3D της δεν το ειδα αλλα απο οτι μου ειπε ο πωλητης ειναι παθητικο και τα γυαλλια κοστιζουν μονο 10 ευρω το ζευγαρι με 2 ζευγαρια δωρο συν οτι ειναι SMART TV ειναι οτι ακριβως ζητουσα,ετσι το αποφασισα για 47αρα και οχι 42αρα που μου προτεινε.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Πραγματικα,τωρα με το ψηφιακο ποτε καλα και ποτε δεν εχει σημα,ασε που συνεχεια κολλαει η εικονα
Μήπως έχεις Sony;

Reaction score
0

Oxi FHILLIPS εχω 32αρα αλλα χωρις αποκοδικοποιητη ενσωματωμενο και εχω βαλει εξωτερικο,ισως και να φταιει αυτος δεν ξερω τι να πω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas